sure 05.02.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 olej norkowy jest nawet w psich kosmetykach (i tez lepiej pachnie)... a tak poważnie, można jeszcze wypróbować na kocie papierowe ręczniki - wchłaniają tłuszcz (tylko bez prasowania, ok?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jak to dobrze że mój kot co najwyżej wpada do kibla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 przed, czy po?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 A potem mowia, ze u mnie tylko o kotach. Ewa, no tak mysle, ze sie musi dac. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ten garnek który znalazłaś brzmi znakomicie jak Ty to zawsze wymyszkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Małgoś-da się ,robilim Franej świeci się jak latarnia morska,nocą juz nie mam pomysłu czym go potraktować - ręczniki poszły w pierwszej kolejności z racji tego,ze były pod ręką Gwoździk - naprawdę ciężko usunąć tłuste plamy z wełnianej wykładziny aaaa i wolałabym kota bez inwencji bynajmniej tak twórczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ten garnek który znalazłaś brzmi znakomicie jak Ty to zawsze wymyszkujesz Jeszcze taka patelnie znalazlam... http://allegro.pl/item901396519_3_5kg_zeliwna_patelnia_tefal_indukcyjna_j_oliver.html Malka, a po co Ty tyle oleju do garnka wlalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Małgoś, świetne żeliwnenaczynia robi Le Creuset,pewnie dostępne w fajnych sklepach niestety z mniej fajnymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Tefale tez sa na pewno niczego sobie, za garnek do fondue dalabym sie pokroic. Tu Le Creuset... http://czerwonamaszyna.pl/le-creuset-naczynia-zeliwne,1771,cat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie lubię tefala mimo to,że większość garnków i wszystkie patelnie mam właśnie z tefala nie lubię z garami obchodzić się jak z jajkiem mam 2 sztuki żeliwnych garnków emaliowanych- po 10 latach wyglądają lepiej niż te tefalowskie po roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Tefale tez sa na pewno niczego sobie, za garnek do fondue dalabym sie pokroic. Tu Le Creuset... http://czerwonamaszyna.pl/le-creuset-naczynia-zeliwne,1771,cat.html mówiłam,że ceny ostre,ale wolę jeden taki niż komplet np z tefala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Malka mnie już tylko do głowy przychodzi wypranie kota w płynie do garów np pur o ile go jeszcze nie prałaś w tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 nie lubię tefala mimo to,że większość garnków i wszystkie patelnie mam właśnie z tefala nie lubię z garami obchodzić się jak z jajkiem mam 2 sztuki żeliwnych garnków emaliowanych- po 10 latach wyglądają lepiej niż te tefalowskie po roku Eeeeee, jest tefal i tefal. Wiekszosc to normalne aluminium + teflon, a tu masz zeliwo... Nie wydam 500 zl na patelnie, bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Malka mnie już tylko do głowy przychodzi wypranie kota w płynie do garów np pur o ile go jeszcze nie prałaś w tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Małgoś,popatrzyłam na tą patelnię. Może ja się zraziłam....ale ta wygląda dość solidnie choć ta solidniej http://www.womar.biz.pl/patelnia-gleboka-25cm-ze-stalowym-uchwytem-p-29.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Tefale tez sa na pewno niczego sobie, za garnek do fondue dalabym sie pokroic. Tu Le Creuset... http://czerwonamaszyna.pl/le-creuset-naczynia-zeliwne,1771,cat.html tysiak za garnek? człowiek tyle lat żył w nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Małgoś,popatrzyłam na tą patelnię. Może ja się zraziłam....ale ta wygląda dość solidnie choć ta solidniej http://www.womar.biz.pl/patelnia-gleboka-25cm-ze-stalowym-uchwytem-p-29.html Wiesz co, ogladalam rozne i nie we wszystkich podoba mi sie... uchwyt. Wez za to zlap jak sie rozgrzeje. Nawet przez rekawice jest trudno. Wiem, bo P. ma w NY takie porzadne, ale lane z jednego kawalka i musze budowlanych rekawic uzywac jak chce ja podniesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dobrze że nie hutniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 masz też z drewnianą rączką-te się nie nagrzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dobrze że nie hutniczych albo strzażackich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts