efilo 05.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 tylko spalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 tylko spalą wcale nie,no chyba,ze ktoś na gazówce źle ustawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.02.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ja nadal mam gaz więc automatem gotowanie kojarzy mi się z ogniem, ale tak naprawdę to tylko tak się droczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 czyli masz coś o czym inni mogą pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam Efiko a nie mówiłam, że dam duszonek....???!!! Malka na kota to teraz tylko jedna zapałka , A tak poważnie to weź szamponu, lub płynu do naczyń i wypierz go, później znowu szampon najlepiej dla kota lub psa.... Aniawmuratorze... Pozwolę sobie wkleić modlitwę... POMÓDLMY SIĘ ZATEM O DOBRYCH MĘŻÓW: Ojcze NASZ, który jesteś w niebie Mamy taką prośbę wielką dziś do Ciebie Daj nam faceta i ma być bogaty Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty Duże mieszkanie, a najlepiej willę Ma nas wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę Ma nas zadowalać kiedy mamy ochotę Śniadanie nam robić - nie tylko w sobotę Oglądać romansy, biżuterię kupić W życiu naszym nie będzie mogł się nigdy upić Nie chcemy nigdy widzieć jego własnej matki My wydajemy kasę - on płaci podatki On nie ma kolegów - my mamy koleżanki Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki Złotych kart bez liku, czeków co nie miara Jak nam to załatwisz - wzrośnie nasza wiara ....................................Amen Malcia nie obraź się.... Idę czytać o bańkach... Młodemu muszę postawić, bo chyrla jak nie wiem, a żadne leki nie pomagają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 czyli masz coś o czym inni mogą pomarzyć Na przyklad ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 05.02.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201001/1265036886_by_DJArmando_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Arnika,a stawiałaś już kiedyś ? Gdyby modlitwa się ziściła, moze nawet poszłabym do kościoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wieki temu i to dorosłej osobie.Ale myślę, że dam rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Arnika jakby sie miała spełnić to ateizm mam jak w banku ale pomarzyć zawsze dobra rzecz tylko czy chcialabym takiego faceta ciapę bez wlasnego zdania a i teściowe są potrzebne wielce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wieki temu i to dorosłej osobie. Ale myślę, że dam rade. jeśli chcesz,to podjadę Ania- ciapa...nieeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a i teściowe są potrzebne wielce Mozesz rozwinac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a i teściowe są potrzebne wielce Mozesz rozwinac? powiem tak moja teściowa robi pyszne obiadki i jeszcze pyszniejsze desery prasuje góry prania jak nas odwiedza opiekuje się wnuczkami z wielką miłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wieki temu i to dorosłej osobie. Ale myślę, że dam rade. jeśli chcesz,to podjadę Ania- ciapa...nieeeeeeeeeeeee No to już po stawianiu baniek... Młody śpi jak zabity i atom go nie ruszy i dźwig go nie podniesie... Stawianie baniek przeniesione na jutro... Czy to jest trudne? Nie ... Tyle razy robiłam preparaty i posiewy z eza... to może dam rade... Ale własnemu dziecku najtrudniej... Czytałam teraz o stawianiu baniek i kliknęłam w Google hasło : Stawianie baniek Kliknęłam i mam wiele odpowiedzi czy linków... jak kto woli... Kliknijcie w 4 link Zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a i teściowe są potrzebne wielce Mozesz rozwinac? powiem tak moja teściowa robi pyszne obiadki i jeszcze pyszniejsze desery prasuje góry prania jak nas odwiedza opiekuje się wnuczkami z wielką miłością skarb ja ostatnio mowie ze jedziemy na wesele w czerwcu (Helenka bedzie miala 3 miesiace) a ona do mnie - zostawisz ja u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I zostawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Czytałam teraz o stawianiu baniek i kliknęłam w Google hasło : Stawianie baniek Kliknęłam i mam wiele odpowiedzi czy linków... jak kto woli... Kliknijcie w 4 link Zrobiłam ale co Cię zaskoczyło ? Ania- zazdroszczę Anja-moja teściowa by nawet nie zaproponowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wieki temu i to dorosłej osobie. Ale myślę, że dam rade. jeśli chcesz,to podjadę Ania- ciapa...nieeeeeeeeeeeee No to już po stawianiu baniek... Młody śpi jak zabity i atom go nie ruszy i dźwig go nie podniesie... Stawianie baniek przeniesione na jutro... Czy to jest trudne? Nie ... Tyle razy robiłam preparaty i posiewy z eza... to może dam rade... Ale własnemu dziecku najtrudniej... Czytałam teraz o stawianiu baniek i kliknęłam w Google hasło : Stawianie baniek Kliknęłam i mam wiele odpowiedzi czy linków... jak kto woli... Kliknijcie w 4 link Zrobiłam to ja poproszę o link bo się gubię w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 I zostawisz? he he he a jak myslisz? dodam ze wesele bedzie trwalo 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja bym mojej nie zostawila nawet 15-latka... A moze zwlaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts