malgos2 06.02.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Gdzieeeeeeeee, przeciez ferie juz sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Gdzieeeeeeeee, przeciez ferie juz sa. Nie ma jeszcze Ferii A mówiła, że jeszcze kilka egzaminów i na narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Na uczelniach juz sa. Przynajmniej powinny byc. Malkaaaaaaaaaa, łer ar ju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Małgoś ferie to mnie rozbawiłaś (ferie dla mnie to jeden wolny weekend (21-22 luty), u nas oficjalna sesja zaczęła się dzisiaj i trwa do przyszłej niedzieli. Więć proszę o zrozumienie - muszę zakuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Małgoś ferie to mnie rozbawiłaś (ferie dla mnie to jeden wolny weekend (21-22 luty), u nas oficjalna sesja zaczęła się dzisiaj i trwa do przyszłej niedzieli. Więć proszę o zrozumienie - muszę zakuwać To jakas glupia uczelnia jest, nie lubie jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Powodzenia i połamania języka na egzaminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Małgoś, luzik,nie znam mądrych uczelni Arnika-pisemny mam jutro za tydzień dwa pisemne i jeden praktyczny, więc jezyk mi nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Małgoś, luzik,nie znam mądrych uczelni Arnika-pisemny mam jutro za tydzień dwa pisemne i jeden praktyczny, więc jezyk mi nie potrzebny No to połamania pióra czy długopisu jak wolisz i połamania rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 ooooo już lepiej brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Zebys miala potem kogo rehabilitowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a co, jakiś uzdrowiciel się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a co, jakiś uzdrowiciel się znalazł Zebys wiedziala... Kumpela mi o jakims energoterapeucie opowiadala, co dziala na wypadniete dyski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dyskobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Dyskobol I jasnowidz, bo przyszedl jej meza leczyc z tego dysku, a jej powiedzial, ze ma chore serce. Dalam jej numer do mojej lekarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a ten mąż przeżył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 a ten mąż przeżył? Przezyl... Podobno juz nie pierwszy raz go tak "wyleczyl". Moze mu sie samo poprawilo po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 gość jest hardkorem,albo desperatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 gość jest hardkorem,albo desperatem Nie znam go za dobrze w sumie to nie wiem. Nie wiem skad sie ludziom biora takie pomysly, zeby takiego glaskacza brac zamiast terapeuty, ale to nie moja sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.02.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 wiesz, sa tacy, co raka talepatycznie chcą leczyć z tym,że ta telepatia im raczej nie zaszkodzi,ale łapy szarlatana na kręgosłupie ja bym się bała "W Łodzi kręgarz, z zawodu geograf, złamał niedawno choremu kręgosłup. Mężczyzna miał tam umiejscowiony nowotwór. Znachor podjął się „naprawienia” bolesnych kręgów, nie znając nawet wskazań lekarskich. W Warszawie dwie osoby przypłaciły wizytę w salonie masażu paraliżem. Masaż miał jedynie przynieść ulgę w bólach mięśni i krzyża." a tak ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Kij wie, co on tam robi - moze tylko "rece ktore lecza", to tez Ci nie zaszkodzi... Moja uczennica w NY chodzila do "lekarza", ktory kazal jej robic codziennie lewatywe z kawy zbozowej (a byla chuda jak przecinek) oraz wpieprzac 30 roznych suplementow dziennie (w sumie ok. 90 tabletek) w tym grasice wolowa, tarczyce swini, jajniki owcy i takie tam (powazka). A wszystko to na bolacy wiecznie zoladek (na tle nerwowym moim zdaniem). Nic mnie juz nie zdziwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts