Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś ferie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to mnie rozbawiłaś (ferie dla mnie to jeden wolny weekend (21-22 luty), u nas oficjalna sesja zaczęła się dzisiaj i trwa do przyszłej niedzieli.

Więć proszę o zrozumienie - muszę zakuwać :-?

wiesz, sa tacy, co raka talepatycznie chcą leczyć :roll: z tym,że ta telepatia im raczej nie zaszkodzi,ale łapy szarlatana na kręgosłupie :o ja bym się bała :-?

"W Łodzi kręgarz, z zawodu geograf, złamał niedawno choremu kręgosłup. Mężczyzna miał tam umiejscowiony nowotwór. Znachor podjął się „naprawienia” bolesnych kręgów, nie znając nawet wskazań lekarskich. W Warszawie dwie osoby przypłaciły wizytę w salonie masażu paraliżem. Masaż miał jedynie przynieść ulgę w bólach mięśni i krzyża."

a tak ku przestrodze :-?

Kij wie, co on tam robi - moze tylko "rece ktore lecza", to tez Ci nie zaszkodzi... :-?

Moja uczennica w NY chodzila do "lekarza", ktory kazal jej robic codziennie lewatywe z kawy zbozowej (a byla chuda jak przecinek) oraz wpieprzac 30 roznych suplementow dziennie (w sumie ok. 90 tabletek) w tym grasice wolowa, tarczyce swini, jajniki owcy i takie tam (powazka). A wszystko to na bolacy wiecznie zoladek (na tle nerwowym moim zdaniem). :roll: :roll: :roll: Nic mnie juz nie zdziwi. :lol: :lol: :lol: