malka 15.03.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Malka super babka jest i tak mlodo wyglada. mów mi to częściej....plisssssssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zakaz mordobicia Łeeeee, a ja miałam nadzieję na niezła zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zakaz mordobicia Łeeeee, a ja miałam nadzieję na niezła zabawę to ja polecam Kraków - ale przyjedź pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zakaz mordobicia Łeeeee, a ja miałam nadzieję na niezła zabawę to ja polecam Kraków - ale przyjedź pociągiem No popatrz ... jak byłam w zeszłym roku to jeszcze nie bili w mordę Jak to się czasy zmieniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zakaz mordobicia Łeeeee, a ja miałam nadzieję na niezła zabawę to ja polecam Kraków - ale przyjedź pociągiem No popatrz ... jak byłam w zeszłym roku to jeszcze nie bili w mordę Jak to się czasy zmieniają... Bylas i sie nie przyznalas... Oj, uwazaj, bo zaczna bic z cala pewnoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 byloby dzisiaj rano jakis angol sie przyczepil mi do koszulki w hotelu rankiem ja na kacu wrr bylyby trupy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 byloby dzisiaj rano jakis angol sie przyczepil mi do koszulki w hotelu rankiem ja na kacu wrr bylyby trupy.. I zaczales do niego po duchowemu mowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Zakaz mordobicia Łeeeee, a ja miałam nadzieję na niezła zabawę to ja polecam Kraków - ale przyjedź pociągiem No popatrz ... jak byłam w zeszłym roku to jeszcze nie bili w mordę Jak to się czasy zmieniają... Bylas i sie nie przyznalas... Oj, uwazaj, bo zaczna bic z cala pewnoscia. Na swoje usprawiedliwienie powiem, że wtedy to ja znałam jedynie Agduś (która mnie gościła) i Anoleiz ... z którą zresztą też nie udało nam się spotkac z różnych przyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 nie poffiem co mu pofiedsiołek..ale siem łodsuneła łajza i jop se posedłek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Braza, nie sciemniaj, w zeszlym roku mnie nie znalas? Duchu, pewnie mu nie odpowiedziales na pytanie, czy emiratami leciales tak jak mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 on pierdzielił ze 4 lata temu totencham wygral z arsenalem 4:0 i sie z tego cieszy ..nic nie powiedzialem se spokojnie na kompie siedziałem..a on 2 raz..po 5 minutach 3eci..wytrzeliłem z krzesła..wraz ze zwyczajowym odp...ol sie downie..i poszedłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 on pierdzielił ze 4 lata temu totencham wygral z arsenalem 4:0 i sie z tego cieszy ..nic nie powiedzialem se spokojnie na kompie siedziałem..a on 2 raz..po 5 minutach 3eci..wytrzeliłem z krzesła..wraz ze zwyczajowym odp...ol sie downie..i poszedłem.. Po polsku mu powiedziales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 niech on sie cieszy ..ze mu po polsku powiedziałem..jakby zajarzył iu reke podniosł to bym go chyba kur..zabiił.. nawet koszulki sobie w krakowie nosic w hotelu nie wolno bo zawsze jakis pierd..kibol sie znajdzie ktoremu wszystko przeszkadza w piz..u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Bosz... dobrze, ze sie na to lozko nie skusilam, jeszcze bym musiala Cie z jakims gluptokiem rozdzielac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ani nie gadaj..na rynek poleciałem..i do pizzeri..czekajac na kumpla z rodzinka..zjadłem znowu wolowinke..i dwa piffka..fajnie tam jezd..tiramisu trząchnołem..i cebulowa..bede chyba tam jezdzic...se dinneroffac somethimes wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Bosz... dobrze, ze sie na to lozko nie skusilam, jeszcze bym musiala Cie z jakims gluptokiem rozdzielac... a co, a co - tylko ja mam mieć ekstremalne przezycia z Krakowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 nie trza by było rodzielać..spokojniee jak juz to jakis soczek do kicia kupic..i tłumaczyc rodzinie poszkodowanego ze usiłował popełnic samobójstwo zaczepiajac..nieodpowiednie osoby w nieodpowiednich miejscach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ani nie gadaj..na rynek poleciałem..i do pizzeri..czekajac na kumpla z rodzinka..zjadłem znowu wolowinke..i dwa piffka..fajnie tam jezd..tiramisu trząchnołem..i cebulowa..bede chyba tam jezdzic...se dinneroffac somethimes wis To fajnie. Wszystko dzieki Agdus, mnie jakos to miejsce z glowy wylecialo. Ulubiona restauracja brazylijska sie zlikwidowala i mialam pustke w glowie... Ja tez tam bede dinnerowac... Malka, zapraszamy ponownie do "Miasta Krolow Polski"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 to dajcie namiar, jak jedzenie smaczne to ja też się piszę na wizytę w lokalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 http://www.trzypapryczki.krakow.pl/ Tylko nie sluchaj Holowczyca, taksowke wez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts