malka 12.02.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 odebrałam wyniki Młodego dobrze nie jest...czekam na wiadomość od hematologa, co zrobimy z tym fantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.02.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 nadal to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Maluś pitulam no bo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 plus paskudnej ferrytyny jest taki,że w końcu wiemy o co chodzi, teraz czekam na dyspozycje co robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 znaczy o co chodzi powiedz bo ja nie bardzo wiem o co z tą ferrytyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wusia, kombinuję tak, Młody ma tyle żelaza,,że wystarcza na wyprodukowanie przyzwoitej hemoglobiny, natomiast nie ma absolutnie zadnego zapasu (ferrytyna ponizej dolnej granicy normy - (30-365)), niski poziom żelaza i dobre wyniki wchłaniania.Ale to moje domysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Malka kurczak to chyba nie do końca tak bo jak Piotruś miał niski poziom żelaza - znaczy nasycenie organizmu żelazem 3 % to i hemoglobinę mial do kitu jak nasycili żelazem do przywoitego poziomu to od razu hemoglobina w górę poszła mnie wychodzi że Twój Młody to gdzieś tak konkretnie skręca to żelazo tylko nie wiem skąd ma w takim układzie dość na produkcje hemoglobiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Widzisz,a po mojemu to jest tak: np potrzeba 10 jednostek na dobę do produkcji hemoglobiny, i 10 w zapasie (wiązanego przez ferrytynę),moje młode zjada potrzebnych 20 jednostek, 10 idzie do hemoglobiny, a 10 w pizdu, bo niema ferrytyny,która by je związała, stąd niski poziom zelaza mimo,że wchłanianie dobre, ale nie ma gdzie magazynować (brak cząsteczek ferrytyny) Może głupio myslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 nie no może faktycznie dobrze kombinujesz że co wejdzie idzie w hemoglobinę na bieżąco a co nie zdąży to jak to uroczo określiłas w pizdu a tą ferrytynę da się jakoś zapodać w postaci tabletek czy czego innego no i drugie pytanie według mnie ważniejsze co jest nie tak że ferrytyny nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dobrze kombinujesz malka, moja mama przy anemii zawsze miala hemoglobine OK, a zelazo niskie. Jesli jest jedno i drugie nie OK, to diagnoza i rozwiazanie jest super proste, gorzej jak jedno jest w normie, a drugie nie. Od razu mowilam z ta ferrytyna... Ale cos musi byc przyczyna niskiej ferrytyny... Na pewno wszystko OK z tarczyca? Wszystkie badania robiliscie? Bo kurde TSH to wiesz... Mozna o kant potluc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... nic się nie odezwe bo pojęcia nie mam o czym Wy mówiecie... jedyne co rozumiem to w pizdu ale zdrówka życze młodemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ..... jedyne co rozumiem to w pizdu .. a w jakim kontekście stosuje się to wyrażenie ? Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ..... jedyne co rozumiem to w pizdu .. a w jakim kontekście stosuje się to wyrażenie ? Hi zamiast zdania złozonego "przemieściło się w bliżej nieokreślonym kierunku i trudne jest do zlokalizowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ..... jedyne co rozumiem to w pizdu .. a w jakim kontekście stosuje się to wyrażenie ? Hi nooo ja znam np wylądował w piz du... (kiler2) no Malka o żelazie.... a reszta tu http://www.miejski.pl/slowo-W+pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... już rozumiem ... znalazłem nawet nowe zastosowanie - w pizdu dużo w pizdu lodu w pizdu na stawie w pizdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... nooo widzisz... człowiek się uczy całe życie... stukany całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... już rozumiem ... znalazłem nawet nowe zastosowanie - w pizdu dużo w pizdu lodu w pizdu na stawie w pizdu a tak z inszej beczki... czytałam o przeręblu i słomie.. i co? zamarzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 .... potrzebuję laski ..... ... dynamitu, żeby ten lód rozpie....dolić w pizdu (jak to mówią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wiecie co,ja mam jutro o 9 egzamin, w niedzielę jeszcze jeden....takie kobyły z trzech lat....jeszcze nie zaczęłam się uczyć chyba sobie daruję....pójdę w następnym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 .. czytałam o przeręblu i słomie.. ... czyli się mnie wstydzisz ....: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts