Gwoździk 12.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... chyba sobie daruję....pójdę w następnym terminie w pizdu z egzaminem ... PS. ... już nie będę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wiecie co,ja mam jutro o 9 egzamin, w niedzielę jeszcze jeden....takie kobyły z trzech lat....jeszcze nie zaczęłam się uczyć chyba sobie daruję....pójdę w następnym terminie ...to masz wolny weekend? A potem pewnie ferie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... chyba sobie daruję....pójdę w następnym terminie w pizdu z egzaminem ... PS. ... już nie będę ... i tej wersji się będę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 .. czytałam o przeręblu i słomie.. ... czyli się mnie wstydzisz ....: niee raczej nie... po prostu ja Cię mam na oku, ale nie zawsze pisze... bo choć mnie to samą dziwi... nie znam się na wszystkim wyśmienicie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 niee raczej nie... ... ... to jest przeciek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... chyba sobie daruję....pójdę w następnym terminie w pizdu z egzaminem ... PS. ... już nie będę ... i tej wersji się będę trzymać mów ludziom to, co chcą usłyszeć ... a będą cię kochali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... chyba sobie daruję....pójdę w następnym terminie w pizdu z egzaminem ... PS. ... już nie będę ... i tej wersji się będę trzymać mów ludziom to, co chcą usłyszeć ... a będą cię kochali ... po takim tygodniu jaki mam za sobą... niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Wiecie co,ja mam jutro o 9 egzamin, w niedzielę jeszcze jeden....takie kobyły z trzech lat....jeszcze nie zaczęłam się uczyć chyba sobie daruję....pójdę w następnym terminie Nigdy nie chodzilam na egzaminy w pierwszej sesji. Raz jedyny, jak nie bylo innego wyjscia. Ale u nas mozna bylo sobie wybierac terminy, byle byly 2 jeden po drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... chyba sobie daruję....pójdę w następnym terminie w pizdu z egzaminem ... PS. ... już nie będę ... i tej wersji się będę trzymać mów ludziom to, co chcą usłyszeć ... a będą cię kochali ... czy to znaczy,że teraz mam Ci wyznać miłość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 chyba jednak jedź na te egzaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 i tak Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nie idz, ze mna zostan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ciebie tez kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 i tak Cię kocham ... ku pamięci skopiowałem ... gdybyś na mnie kiedyś wkurwa dostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 12.02.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ho, ho ... niezłe "otwarcie" nowej strony ... teraz to już mam full świadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 i tak Cię kocham ... ku pamięci skopiowałem ... gdybyś na mnie kiedyś wkurwa dostała no ja mam nadzieję,że nie bedę miała powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ... właśnie właśnie... bo to zawsze trzeba mieć powód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ciebie tez kocham O, jaka wylewna dzisiaj. Wszystko zrobi, zeby nie miec po co isc jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ciebie tez kocham O, jaka wylewna dzisiaj. Wszystko zrobi, zeby nie miec po co isc jutro. właśnie nie muszę robić nic nie mam po co iść, no chyba,że posiedzieć godzinkę na auli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ciebie tez kocham O, jaka wylewna dzisiaj. Wszystko zrobi, zeby nie miec po co isc jutro. właśnie nie muszę robić nic nie mam po co iść, no chyba,że posiedzieć godzinkę na auli I popatrzec jak sie inni poca. A jakies zwolnienie lekarskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts