ghost34 15.03.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 poselska 17 pizzeria 3 papryczki czy jakos tak obsługa bdb..wczoraj bo dzisiaj juz ..hmm tak sobie bez fajerwerkuff ale ..fcale nie drogo i bardzo smacznie jak dla mnie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.03.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Obsluga i tak w porownaniu do innych knajp bez zarzutu. Na przeciwko w meksykanskiej mozna sie pochlastac zanim do stolika podejda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.03.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 http://www.trzypapryczki.krakow.pl/ Tylko nie sluchaj Holowczyca, taksowke wez... Ja Cie proszę , Ty daj spokój Hołkowi , on mnie nigdy nie zawiódł i doprowadził mnie na Szczepańską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 potwierdzam Malka zajebista dziewczyna jest. Dzięki i mam nadzieję, że nie czujesz się zawiedziona, że do 50 rż to mi jeszcze nieco brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 potwierdzam Malka zajebista dziewczyna jest. Dzięki i mam nadzieję, że nie czujesz się zawiedziona, że do 50 rż to mi jeszcze nieco brakuje Ja sie czuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 potwierdzam Malka zajebista dziewczyna jest. Dzięki i mam nadzieję, że nie czujesz się zawiedziona, że do 50 rż to mi jeszcze nieco brakuje Ja sie czuje... o żeż, ale mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, juz ja Cie wezme w obroty i zestarzejesz sie o 20 lat w ciagu pol roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, juz ja Cie wezme w obroty i zestarzejesz sie o 20 lat w ciagu pol roku. a co mi zobisz ?? poprawki po panu P. - w takim samym stylu jak jego budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, juz ja Cie wezme w obroty i zestarzejesz sie o 20 lat w ciagu pol roku. a co mi zobisz ?? poprawki po panu P. - w takim samym stylu jak jego budowanie Nie, bede Cie poic alkoholem az worow dostaniesz pod oczami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Witam wszystkich baaaaaaardzo serdecznie............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witam Ciebie Stuku, równie serdecznie, lecz czuję nutkę ironi w Twoim powitaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 dzień doberek malka - niezłe przygody miałaś w Krakófku Fotki obejrzałam i zazdraszczam niezłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 cześć malka ... bombowo opisałaś swoje przygody w Krakówku ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jasne, napieprzajcie się ze mnie Jak po raz 16 znalazłam się na cholernej jednokierunkowej Studenckiej - byłam bliska płaczu. Ale nie ukrywam...do dziś polewam, na samą myśl o wycieczce krajoznawczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jasne, napieprzajcie się ze mnie z Ciebie - nigdy w życiu Cudnie to opisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wolałabym pisać , jak to fajnie siedziało się na d..pie w miłej knajpie i pociskało o pierdołach, wyszło inaczej, smieję się z czegoś innego i już. A następnym razem na bank sobie to odbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wolałabym pisać , jak to fajnie siedziało się na d..pie w miłej knajpie i pociskało o pierdołach, wyszło inaczej, smieję się z czegoś innego i już. A następnym razem na bank sobie to odbiję a to musisz do nas przyjechać U nas nie ma takich problemów z jazdą po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wolałabym pisać , jak to fajnie siedziało się na d..pie w miłej knajpie i pociskało o pierdołach, wyszło inaczej, smieję się z czegoś innego i już. A następnym razem na bank sobie to odbiję a to musisz do nas przyjechać U nas nie ma takich problemów z jazdą po mieście taaaa , nie ma problemów z jazdą chyba metrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.03.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wolałabym pisać , jak to fajnie siedziało się na d..pie w miłej knajpie i pociskało o pierdołach, wyszło inaczej, smieję się z czegoś innego i już. A następnym razem na bank sobie to odbiję a to musisz do nas przyjechać U nas nie ma takich problemów z jazdą po mieście taaaa , nie ma problemów z jazdą chyba metrem metrem też można a i samochodem da się wszędzie dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 wolałabym pisać , jak to fajnie siedziało się na d..pie w miłej knajpie i pociskało o pierdołach, wyszło inaczej, smieję się z czegoś innego i już. A następnym razem na bank sobie to odbiję a to musisz do nas przyjechać U nas nie ma takich problemów z jazdą po mieście taaaa , nie ma problemów z jazdą chyba metrem metrem też można a i samochodem da się wszędzie dojechać pewnie się da ...z Białołęki na Ursynów w 6 godzin i 23 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts