mayadaski 02.03.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam zajefajny wok, ale bez gazu to bez sensu... ja nie mam gazu...lece na indukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam zajefajny wok, ale bez gazu to bez sensu... ja nie mam gazu...lece na indukcji Indukcji tez nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam zajefajny wok, ale bez gazu to bez sensu... ja nie mam gazu...lece na indukcji Indukcji tez nie mam. kominek? ognisko? ruszt jak drzewiej bywalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam zajefajny wok, ale bez gazu to bez sensu... ja nie mam gazu...lece na indukcji Indukcji tez nie mam. kominek? ognisko? ruszt jak drzewiej bywalo? Uczucia kochana, uczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.03.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam zajefajny wok, ale bez gazu to bez sensu... ja nie mam gazu...lece na indukcji Indukcji tez nie mam. kominek? ognisko? ruszt jak drzewiej bywalo? Uczucia kochana, uczucia... to wtedy zdecydowanie nie uzywaj mrozonych king prawns...moga ostudzic te uczucia - bierz do smarzenia juz takie w temperaturze pokojowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Mam zajefajny wok, ale bez gazu to bez sensu... ja nie mam gazu...lece na indukcji Indukcji tez nie mam. kominek? ognisko? ruszt jak drzewiej bywalo? Uczucia kochana, uczucia... to wtedy zdecydowanie nie uzywaj mrozonych king prawns...moga ostudzic te uczucia - bierz do smarzenia juz takie w temperaturze pokojowej Surowe wezme, spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.03.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no i to by było na tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 no i to by było na tyle..... Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.03.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Wracając do spaghetti carbonara to daje się same żółtka na gorący sos (zaraz po zdjęciu z palnika) i wtedy faktycznie ładnie się ścina.Ja jednak wypracowałam swój przepis i u mnie wszyscy przepadają.A robię tak:Podsmażam wędzony boczek pokrojony w drobną kosteczkę, dodaję kawałek sera typu rokpol (najlepsza oczywiście gorgonzola), opakowanie serka mascarpone i pod koniec rozrzedzam słodką śmietanką, doprawić pieprzem i ewentualnie solą (uważać ze względu na słony boczek i ser). Można wymieszać na patelni z makaronem albo wyłożyć makaron na talerz, posypać tartym parmezanem i dla mnie i męża dobrym dodatkiem jest rukola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Mozna dawac same zoltka, ale Wlosi daja cale jajka, tu jest historia: http://en.wikipedia.org/wiki/Carbonara A Twoj przepis pyszny - kiedys zostala mi taka rozwalajaca sie gorgonzola i tez zrobilam sos, ale bez smietany, za to z cebula (tez daje slodki smak). Pyszne, ale kalorii od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.03.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Mozna dawac same zoltka, ale Wlosi daja cale jajka, tu jest historia: http://en.wikipedia.org/wiki/Carbonara A Twoj przepis pyszny - kiedys zostala mi taka rozwalajaca sie gorgonzola i tez zrobilam sos, ale bez smietany, za to z cebula (tez daje slodki smak). Pyszne, ale kalorii od groma. Polska wersja już jest inna http://pl.wikipedia.org/wiki/Spaghetti Pewnie tak jak z naszymi regionalnymi daniami. Każdy przepis czymś się różni. Wersji np. na bigos jest całe mnóstwo. A moja wersja jest mega kaloryczna ale i pożywna więc dość szybko się człowiek najada. Ja często wykorzystuję sery pleśniowe do sosów i dodaję czy to szynkę, czy łososia albo brokuły czy szpinak. Lubię ten posmak sera w sosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja tez lubie, ale po mnie to widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry wieczór Malka gdzie się szwendasz wiem że masz kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dobry wieczór Malka gdzie się szwendasz wiem że masz kompa przed Wuska sie nie schowasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ogłoszenie!!! Szukam Siostry. Zniknęła kilka dni temu i nie wraca Rysopis: młoda, zwinna, kolor oczu - koci ... tak jak i charakter Uwaga! Podczas łapania może podrapać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Gwożdzik.... kotów się nie łapie koty się kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 http://www.theprey.net/images/skutdrums.jpg ............. czy to dobra walerianka? ble ... jakaś spocona ..........poszukam innej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A probowalyscie kiedys zapiec mieso w gorgazoli? polecam ... gorgazole dziabga sie widelcem dolewajac smietany zeby powstala dosc gesta plynna masa i tym smaruje sie na grubo miecho i bach do piekarnika ... normalnie niebo kulinarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 http://www.theprey.net/images/skutdrums.jpg ............. czy to dobra walerianka? ble ... jakaś spocona ..........poszukam innej spocona bo zapracowana mocno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.