Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

A probowalyscie kiedys zapiec mieso w gorgazoli? polecam ... gorgazole dziabga sie widelcem dolewajac smietany zeby powstala dosc gesta plynna masa i tym smaruje sie na grubo miecho i bach do piekarnika ... normalnie niebo kulinarne :lol:

Brzmi smakowicie.

Ja mam jeszcze przepis na polędwiczki wieprzowe nadziewane gorgonzolą. Łyżką drewnianą tą stroną gdzie się trzyma drąży się dziurę i w nią wpycha się ser i całość obsmaża na patelni. Niestety jeszcze nie robiłam :roll:

A te Twoje to jak kotlety trzeba robić? Poproszę konkrety: czy na tłuszcz to wrzucić, na jaką temperaturę i czy jeszcze trzeba dać jakieś przyprawy :p

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja robie to w formie pieczeni i tylko nacieram sola, gorgazola jest sama w sobie dosc intensywna :wink: mysle ze pieszcze sie w piekarniku tyle ile normalnie pieczenie sie robi, to zalezy od wielkosci miecha ... konkretow Ci nie podam :oops: tak to jest jak ma sie od lat kuchenke z automatycznym pieczeniem - czlowiek robi sie pol-przygloop i nawet nie wie, co ile sie piecze i w jakiej temperaturze :oops:

Takie napychane ala rolady tez robilam, ja wpycham taki szpikulec do ostrzenia nozy zeby ta dziure zrobic ... ale zapach gorgazoli nie ulatnia sie tak dobrze jak przy warstwie ktora dajesz na wierzchu, a ja za tym zapachem nie za bardzo przepadam :wink:

ale mi tu kulinarnie się zrobiło :lol: :lol: :lol:

cześc wewszystkim :D

Wusia, naprawdę ten drab komp zdechł....wszelkie próby reanimacji są bezefektywne :-?

Brat...ja nie drapię 8) (ja gryzę :wink: )