BetaGreta 04.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 A probowalyscie kiedys zapiec mieso w gorgazoli? polecam ... gorgazole dziabga sie widelcem dolewajac smietany zeby powstala dosc gesta plynna masa i tym smaruje sie na grubo miecho i bach do piekarnika ... normalnie niebo kulinarne Brzmi smakowicie. Ja mam jeszcze przepis na polędwiczki wieprzowe nadziewane gorgonzolą. Łyżką drewnianą tą stroną gdzie się trzyma drąży się dziurę i w nią wpycha się ser i całość obsmaża na patelni. Niestety jeszcze nie robiłam A te Twoje to jak kotlety trzeba robić? Poproszę konkrety: czy na tłuszcz to wrzucić, na jaką temperaturę i czy jeszcze trzeba dać jakieś przyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Ja robie to w formie pieczeni i tylko nacieram sola, gorgazola jest sama w sobie dosc intensywna mysle ze pieszcze sie w piekarniku tyle ile normalnie pieczenie sie robi, to zalezy od wielkosci miecha ... konkretow Ci nie podam tak to jest jak ma sie od lat kuchenke z automatycznym pieczeniem - czlowiek robi sie pol-przygloop i nawet nie wie, co ile sie piecze i w jakiej temperaturze Takie napychane ala rolady tez robilam, ja wpycham taki szpikulec do ostrzenia nozy zeby ta dziure zrobic ... ale zapach gorgazoli nie ulatnia sie tak dobrze jak przy warstwie ktora dajesz na wierzchu, a ja za tym zapachem nie za bardzo przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dzięki Mohag, to już mniej więcej wiem.A jakie mięsko proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 04.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Robie przewaznie karkowke, albo wolowine pieczeniowa - to sie piecze na "sucho" i chyba najlepiej wychodzi ... schab tez jest nie najgorszy ale trzeba na dobry trafic, bo nieraz wychodza troty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ale mi tu kulinarnie się zrobiło cześc wewszystkim Wusia, naprawdę ten drab komp zdechł....wszelkie próby reanimacji są bezefektywne Brat...ja nie drapię (ja gryzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tylko Bramera tu brakuje. Malka ide, wiesz gdzie... Trzymaj kciuki za mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 o brakuje Młgoś trzymam Moj slubny właśnie pojachał na pogrzeb... Twoja rówieśniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.03.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 masakra Malgos gdzie sie wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tez bylam na pogrzebie. Zimno jak cholera i w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.03.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tez bylam na pogrzebie. Zimno jak cholera i w ogole. Właśnie... najgorsze to w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 noooo , zawsze w ogóle jest najgorsze.. nie Brat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 tak,tak Siostrzyczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.03.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 my nie lubimy w ogóle a w ogóle, to na przekór wszystkiemu trzeba gębe cieszyc z faktu, że nie mamy gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.03.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 czyżby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.03.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 no, a co taki zdziwiony ?co może lepiej siąśc i płakac nad swy marnym losem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Ja to sie tylko w duchu cieszylam, ze na razie takich przejsc nie mialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.03.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 nie... absolutycznie nie raz że to niczego nie zmieni... dwa, że po jakimś czasie człowiek ma życia serdecznie dość... a to nie życie jest winne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Tu akurat nie zdazylo miec dosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.03.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 przecież użalanie się nad soba jezd takie przyjemne . A tak w ogóle to o czym Wy gadacie , bo miesiąc mnie tu nie było i nie chce mi się czytać więcej niż kilka postów wstecz a i te dłuższe przelatuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dobry wieczór jak się człowiek trochę poużala to mu lżej byle nie przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts