Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki - miód na moje serce lejecie, ja cały czas w stresie żyłam, czy z niebudowy uda nam się zrobic coś co choc trochę będzie przypominało lokal mieszkalny, a nie jedynie schowek na rzeczy różne :oops:

No co Ty za herezje tu opowiadasz?! :o Cudu z chałupą dokonaliście, domeczek prima klasa rośnie i pięknieje w oczach :lol: a Ty tu ze schowkiem wyjeżdżasz :evil: :wink: Oszalała baba :o

Powinniście być z A. superdumni z siebie w każdej minucie swojego żywota! My z małżem wieki szacun dla Was mamy! :D

madmegs-Ty i tak szczęściara jesteś, by utożsamiac się z rodzinkę F. musisz święty beton całowac,mnie wystarczy brak makijażu :oops: 8)

Jeśli to miał być zaowalowany komplement...to dziękuję Ci bardzo 8) ale z tym brakiem makijażu toś przegięła :o Jakby nie to że u Ciebie jestem a nie u siebie, to bym Ci powiedziała: Możesz tu być ale nie pier...ol! :evil: :wink: No ale jestem u Ciebie to nie wypada :oops: 8)

Dziewczyno, pierwsze co powiedziałam mojemu "kuzynowi" :wink: na imprezie, to to, że gdybym nie była hetero to zaczęłabym się ślinić na Twój widok :lol: A generalnie wybredna jestem... :lol:

dobra, dobra .. to następnym razem pochwalę w realu ...

...jak się z Pinezką wybierzemy na południe :lol:

To ja dużą butlę WD40 przygotuje, bo całkiem Cię rdza zarośnie nim doopska ruszycie :(

mad...jestem mocno zmieszana :oops: i wstrząśnięta :oops:

o cholera jak ja lubę martini :oops:

Dziewczynki - miód na moje serce lejecie, ja cały czas w stresie żyłam, czy z niebudowy uda nam się zrobic coś co choc trochę będzie przypominało lokal mieszkalny, a nie jedynie schowek na rzeczy różne :oops:

Edziu - mnie też było szalenie miło :D powiedz, czy schabik wyszedł z Twojej kuchni ?[/quote]

:D :D :D

A smakował Ci?

Bardzo :oops: a ja srednio mięsożerna jestem ...czym go nafaszerowałaś ?

Bo zakładam,że jednak Twojej roboty :D

Skoro Ci smakował to się przyznam :D

I bardzo się cieszę bo był to eksperyment...nafaszerowałam go szpinakiem z fetą i czosnkiem. Wcześniej całą noc moczyłam go w oliwie z czosnkiem, majerankiem, odrobiną octu.

Edzia sobie zajefajnie wytłuszczyła ten swój schabik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jak prawdziwy moderator :o :o :o

:wink: :wink: :wink:

PS. złośliwy jestem ?

... nie Gwoździu... po prostu tak już masz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops:

No cóż przez grzeczność nie zaprzeczę Gwoździku, żeś złośliwy :wink:

I bardzo się cieszę bo był to eksperyment...nafaszerowałam go szpinakiem z fetą i czosnkiem. Wcześniej całą noc moczyłam go w oliwie z czosnkiem, majerankiem, odrobiną octu.

obstawiałam szpinak i czosnek, na serek nie wpadłam....kurcze, znów mam ślinotok :oops:

obstawiałam szpinak i czosnek, na serek nie wpadłam....kurcze, znów mam ślinotok :oops:

Ja też dostaję ślinotoku na samo wspomnienie... 8) 8) 8) Schabiki były generalnie dwa i każdy niebem w podniebieniu mym!!! :D :D :D

Malka, macie fantastyczną chałupę! Ale co ja się będę powtarzać... :roll:

A ja nie zdazylam sprobowac ani schabika swojego ani Edzi. :cry: Myslalam, ze zostal ten Edziowy, ale mi go pozarli noooo... :( :( :(

Twój osobiście pożarłam w nocy, Edzi... raniutko... 8) :p mniaaaammm.....

A chleb nie wiem skąd mieliście, ale był rewelacyjnie prawdziwy!!! :D :D :D