olorobal 16.03.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Tak jest! Na łoko klasy betonu nie poznasz Ważne, że się przestronniej i co najważniejsze czysto zrobiło... ale już niedługo będą skuwać tynki to się znów burdel zrobi A o wiośnie to i ja marzę O roślinkach czytam. Tylko chłopy mi plac zawalili rupieciami i nie ma gdzie się wyżywać I niech słońce wyjdzie i humor poprawi, bo ciemnica przytłacza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 16.03.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Boszszsz, jak to tylko tęsknota za wiosną, to może mi się polepszy , bo w psychiatryku wylądowałam póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Też mi sie juz słonka chce i zielonych listeczków na drzewach i spiewających ptaszków o świcie.....och alem się rozmarzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 16.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Echh.... A śnieg na dniach ma sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Echh.... A śnieg na dniach ma sypać nie strasz , ja już nie chce śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzień dobry! no i jak malka? decyzja podjęta? bierzecie tą ekipę rozbiórkowo-budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzień dobry! no i jak malka? decyzja podjęta? bierzecie tą ekipę rozbiórkowo-budowlaną? Tak, raczej wielkiego wyboru nie mamy. Możemy znów brać kogoś z ulicy i tak poprawiać do końca stulecia, albo powierzyć to komuś, kto robił już takie rzeczy i jest polecony przez innych budujących. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzień dobry! no i jak malka? decyzja podjęta? bierzecie tą ekipę rozbiórkowo-budowlaną? Tak, raczej wielkiego wyboru nie mamy. Możemy znów brać kogoś z ulicy i tak poprawiać do końca stulecia, albo powierzyć to komuś, kto robił już takie rzeczy i jest polecony przez innych budujących. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Ale masz kogos sprawdzonego rzeczywiscie tym razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.03.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Możemy znów brać kogoś z ulicy weź mnie ...na pewno lepiej zrobię od pana P. (chociaż nie ten zawód i hobby) ... i jeszcze Ci w weekendy na weselach zarobię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Możemy znów brać kogoś z ulicy weź mnie ...na pewno lepiej zrobię od pana P. (chociaż nie ten zawód i hobby) ... i jeszcze Ci w weekendy na weselach zarobię ... I wodki weselnej na budowe przyniesie... Bierz Gwozdzika, to go przynajmniej poznamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzień dobry! no i jak malka? decyzja podjęta? bierzecie tą ekipę rozbiórkowo-budowlaną? Tak, raczej wielkiego wyboru nie mamy. Możemy znów brać kogoś z ulicy i tak poprawiać do końca stulecia, albo powierzyć to komuś, kto robił już takie rzeczy i jest polecony przez innych budujących. Mam nadzieję, że się nie zawiedziemy Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Malka weź nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.03.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Mam mam -ale nie NA budowie, a raczej PO budowie (już -na szczęście ), domku prawie spod gruzów i resztek budowlanych nie widac -ale z wiosną zacznie się sprzątanie -żebyście mogły jakoś się od furtki przedrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 chłopaki - biorem Ta weselna wódka mnie przekonała Małgoś - budowali dom znajomej, bliskiemu kumplowi przerabiali halę na centrum stomatologiczne , zrobili jak trzeba. Są po rozmowie z kierbudem, ten stwierdził, że facet wie o czym mówi - jeśli tak pracuje jak mówi (choć w pierwszym przypadku też gadka była przednia ) powinno byc bez wpadek. No i motywację mają - jeśli u nas będzie cacy - maja robotę na najbliższy rok- dwoje naszych znajomych będzie budować domy - możw właśnie z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Mam mam -ale nie NA budowie, a raczej PO budowie (już -na szczęście ), domku prawie spod gruzów i resztek budowlanych nie widac -ale z wiosną zacznie się sprzątanie -żebyście mogły jakoś się od furtki przedrzec bo ja z uporem maniaka Twój dziennik przeglądam i pogromu tam nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Mam mam -ale nie NA budowie, a raczej PO budowie (już -na szczęście ), domku prawie spod gruzów i resztek budowlanych nie widac -ale z wiosną zacznie się sprzątanie -żebyście mogły jakoś się od furtki przedrzec bo ja z uporem maniaka Twój dziennik przeglądam i pogromu tam nie widzę. To Ty myślisz, ze ja go uwiecznilam!? Kobieto -ile ja się nagimnastykowałam, żeby aparat nie objął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Mam mam -ale nie NA budowie, a raczej PO budowie (już -na szczęście ), domku prawie spod gruzów i resztek budowlanych nie widac -ale z wiosną zacznie się sprzątanie -żebyście mogły jakoś się od furtki przedrzec bo ja z uporem maniaka Twój dziennik przeglądam i pogromu tam nie widzę. A, bo Kasia z tych czepialskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Mam mam -ale nie NA budowie, a raczej PO budowie (już -na szczęście ), domku prawie spod gruzów i resztek budowlanych nie widac -ale z wiosną zacznie się sprzątanie -żebyście mogły jakoś się od furtki przedrzec bo ja z uporem maniaka Twój dziennik przeglądam i pogromu tam nie widzę. To Ty myślisz, ze ja go uwiecznilam!? Kobieto -ile ja się nagimnastykowałam, żeby aparat nie objął Phi, nie zobaczę - nie uwierzę , taki ze mnie Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Mam mam -ale nie NA budowie, a raczej PO budowie (już -na szczęście ), domku prawie spod gruzów i resztek budowlanych nie widac -ale z wiosną zacznie się sprzątanie -żebyście mogły jakoś się od furtki przedrzec bo ja z uporem maniaka Twój dziennik przeglądam i pogromu tam nie widzę. A, bo Kasia z tych czepialskich. która ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Kasia, a Ty jesteś pewna , że masz większy burdel na budowie ?? bo mnie naprawdę trudno w to uwierzyć. Mam mam -ale nie NA budowie, a raczej PO budowie (już -na szczęście ), domku prawie spod gruzów i resztek budowlanych nie widac -ale z wiosną zacznie się sprzątanie -żebyście mogły jakoś się od furtki przedrzec bo ja z uporem maniaka Twój dziennik przeglądam i pogromu tam nie widzę. A, bo Kasia z tych czepialskich. która ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ty mi tu nie hihaj , tylko mów - która ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts