Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eh ,współczuje włamania.wiem co jest w tym najgorsze , to ,ze ktoś chodził po naszym domu bez naszego pozwolenia zaglądnął w każdy kąt. ale pociesze cie dobrze ,że nie narobił ci na złość. Widziałem i spotkałem się w śród znajomych włamania właśnie do domów budowanych lub remontowanych , gdzie złodzieje nie mieli co zabrać to cały dom zdemolowali. Zauważyłem ,ze w Polsce coraz bardziej rozwija się przestępczość. Co do ilości Policjantów , w Krakowie nie jest ich tak wcale dużo więcej !!!! pomimo ,ze policja w Krakowie nie jest wcale taka mała. Prawie cala policja w Krakowie to prewencja i drogówka .reszta to może 5% a może ciut więcej, ale jest tego zdecydowanie za mało. Złą robotę robią również ci co kupują na targach od takich złodziei , bo dzięki temu maja zbyt. A co do tego , że tak długo budujesz ( remontujesz) . Nic się nie przejmuj i tak mnie w tym wszystkim mnie nie przegonisz. Ja powinienem już składać te wszystkie papiery ale jakoś to wszystko mnie się nie układa a poza tym o dziwo jako mi się nie spieszy. Czyżbym przeczuwał co mnie czeka???i na jaka ja się wojnę szykuję??? bo bądź co bądź , budowa domu to jest taka mała wojna , z rodzina , partnerem i samym sobą.

Pozdrawiam i współczuje jeszcze raz.

Edytowane przez Łukasz789

wódkę pijam dwa, trzy razy do roku ... ale spróbuję

... Podczas śledztwa prowadzonego przez Policję (jak zwykle z rozmachem i zapałem) okazało się, że poza kradzieżą okien nastąpiła też kradzież części działki, na której wzrastała świeża trawa. Ten fakt naprowadził Policję na ślad złodziejskiej szajki pochodzącej z Jamajki, która ukradła działkę w celu wypalenia trawy. Niestety zdążyli ... wypalić. Teraz trzeba siać od nowa.

Poza tym, okazało się, że jesteś w ciąży. :)

Edytowane przez Gwoździk

zarobiona jestem :(

Gwoździk (dzięki ) jedynie sie postarał, ale za słaba wyobraźnia ;)

Wusi, tak zdolny nikt nie jest-chyba

Fenix- ubezpieczenie nie obejmuje kradzieży z włamaniem

w ogóle niepolicyjny kataklizm

cze Maleczka :)

łokropecnie współczuję gwałtu na Twoim domeczku :cry:

Co do policji... to życzę zajebistej cierpliwości i dystansu. Tylko to jest w stanie uratować Twoje zdrowie psychiczne...

Ponieważ w zasadzie wódki nie pijam, to nie mam motywacji do zgadywanki 8) , ale nie zdziwiłabym się jakby się doczepili że faktur na to ukradzione i inne nie masz i pewnie sama to komuś ukradłaś. Zdaniem wybitnie uzdolnionego (jednego z dwóch :o) śledczych w mieście z moim ulubionym Tytanic'kiem ;)

Buziaki kochana, oby parchy nieuleczalne dopadły złodziei, a leniwych śledczych ...hemoroidy ;)