Fenix999 14.04.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A policaje o tym wiedzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 eeeeeeeeeee, dupa a nie fantazja u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 A policaje o tym wiedzą ? że ubezpieczenia nie ma na tą okoliczność ? nie...nie pytali...ale jeszcze jutro jestem umówiona z jednym takim przystojniakiem , to moze mu powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 to może zacznę tak...dawno dawno temu, gdy na mojej niebudowie , rekordy partactwa pobijała ekipa pana P. Wykonywane było tzw podbijanie fundamentu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.04.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no to ja nie wiem Malka w ciąży jesteś czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 to może zacznę tak...dawno dawno temu, gdy na mojej niebudowie , rekordy partactwa pobijała ekipa pana P. Wykonywane było tzw podbijanie fundamentu......... I spierdzielone jest do imentu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Brat nie wkładaj tak kłamliwych słów w moje usta przepraszam ... już zmieniłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 przepraszam ... już zmieniłem :) niepotrzebnie, to było nawet zabawne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 to może zacznę tak...dawno dawno temu, gdy na mojej niebudowie , rekordy partactwa pobijała ekipa pana P. Wykonywane było tzw podbijanie fundamentu......... Wdzę,że nie dacie rady Skończe więc.... robiono podbijanie fundamentu...zabawa polega na wykopkach dołu dookoła bydynku,i wygrzebaniu dziury pod starym fundamentem....zaizolwaniu i zazbrojeniu dziury i zalaniu wszystkiego betonem i generalnie wszzysko byłoby cacy gdyby nie dupny zaciek na ścianie w salonie, który powiększa się wraz z ilościa wilgoci w glebie (ci cio mnie nawiedzili, wiedzą o czym mowa)... cdn (to sie nazywa budowanie napiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 O Madzialena Cze niespożyta gaduło,która jakt nikt potrafi milczeć, zbyt długo Wróciłaś do żywych , czy dogorywasz przywalona robotą? Cze Czarnulko O ja pierdzielę, mokra ściana w salonie, to moim skromnym zdaniem, gorszy kataklizm niż włam na budowie Ale całkiem możliwe że się nie znam , bo tfu tfu nie miałam tego...hmmm.... "przyjemności" doznać żadnej z nich . Dzięki bogu Cholernie i całą sobą Ci współczuję czekających Was prac Buziaki, trzymaj się, jestem pozytywna energią z Tobą PS. Proszę mi się tu nie czepiacćnadmiernego gadulstwa czy ciągnącego się milczenia Co ja poradzę, że ja taka czarno-biała jestem? Zawsze mnie przeciwieństwa pociągały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cze Malcia...Już nic nie kumam...- wódkę stawiasz... ale za co?- okradli Cię... z przystojniakiem umówiona jesteś... ale nie jest tak źle z tym włamem....?-Co pokradli/ poniszczyli.... nikt chyba już nie wie...- okien żal... to fakt- szkoda... - o ciążę Cie nie podejrzewam.... .... To co się w końcu stało....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wiola, włamali się , ukradli, wybili szyby, zalewa mi chałupę.....ale teściowa nie przyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 to kończe opowieść z wodą w roli głównej. Więc wszyscy mysleliśmy, że gdzie pierdyknęła izolacja i stąd ta woda...jakiś czas temu odkopałam opaskę,ale tylko z góry i troszkę w głąb, co by machnąć warstwą papy i dysperbitem, a dziś musiałam gdzieś rozladować złe emocje , wzięłam kilofik na plecy i postanowiłam pdkopać 1,2 m dziurę w okolicy cholernego zacieku., na głębokości 30 cm kilofik zaczął stukać dziwnie, natrafiając na opór materii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wiola, włamali się , ukradli, wybili szyby, zalewa mi chałupę.....ale teściowa nie przyjezdza [/QUOTE] i to niniejszym ogłaszam za szczyt pozytywnego myślenia Chapeau bas Malka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 to kończe opowieść z wodą w roli głównej. [...]na głębokości 30 cm kilofik zaczął stukać dziwnie, natrafiając na opór materii..... Ty mnie nie denerwuj ZOŁZO dawaj dalej bo ja mam słabe nerwy... a tu opowieści mrożące krew w ży...lakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Malka.... Nosz quźwa.... Nic nie wiemy co ukradli...O ciąży milczysz... ale nadal obstawiam, że nie...Już wiemy , że teściowa nie przyjeżdża...I co to za materia...? I niech zgadnę... to praca pierwszej ekipy:confused: Napisz na priva... bo doczekać się nie mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 okazło się, ze dzielna ekipa pana P. zabetonowała .................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.04.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Wiola, włamali się , ukradli, wybili szyby, zalewa mi chałupę.....ale teściowa nie przyjezdza to przynajmniej w tym wszystkim jedna dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 okazło się, ze dzielna ekipa pana P. zabetonowała .................................... tę wódkę, którą chcesz postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 tę wódkę, którą chcesz postawić oby to była wódka... bo normalnie wsadzę doopę w auto (w trupa znaczy się bo trudno nazwać 20 letniego wraka autem ) i przyjadę Ci dać w łeb Za przeciąganie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts