malka 14.04.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no niestety...nie była to flaszeczka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zaczekaj... za 20 min będę z powrotem i powiem wszystkim co i jak było..... Nie przeginaj pałki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Skarb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 to co???????? Zaczynam warczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zaczekaj... za 20 min będę z powrotem i powiem wszystkim co i jak było..... Nie przeginaj pałki.... Arnika, zasuwaj w te pędy do Malki i zobacz co się tam święci Jak tak dalej panna se będzie bimbać to jejj zwłoki w wykopie pod fundamenty znajda. Ciekawe jaki to będzie miało wpływ na ścianę w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ta da dam................................... panowie zalali betonkiem ...........studzienkę drenażową., do której woda miala jak spływać, natomiast nie miała szans się wydostać, bo rura odprowadzająca była zabetonowana....znalazła sobie (ta woda) ściezynke wąską wprost do salonu i co i co pobije ktos pomysłowość ekipy pana P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Eeee, a ja myslalam, ze to trup P. byl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Tylko co by mnie niebiescy n i e zgarneli, bp może teraz bardziej bądą wszyscy obserwować.... A jak co to zadzwonią do Wojtka i już będę wiedzieć... Tylko troszkę późno.... Jaja se robisz waćpanno... Idę spać, bo bardzo mnie coś w klatce kuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 o ja p...dolę Naprawdę partacze pierwsza klasa. Szczęście w nieszczęściu chyba to, że to nie izolacja. Zabetonowana rurę łatwiej odepchać chyba niż izolację robić od nowa, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 (edytowane) Eeee, a ja myslalam, ze to trup P. byl... przesadzasz z tymi pobożnymi życzeniami kochana ;D Jakbym chciała pochować wszystkich partaczy w okolicy moich fundamentów, to bym Niagarę miała na ścianach w salonie Przynajmniej na tych zewnętrznych Edytowane 14 Kwietnia 2010 przez madmegs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 o ja p...dolę Naprawdę partacze pierwsza klasa. Szczęście w nieszczęściu chyba to, że to nie izolacja. Zabetonowana rurę łatwiej odepchać chyba niż izolację robić od nowa, nie? niestety nie łatwiej musimy rozwalic opaskę, by dogrzebać się do studzienki i ją usunąć, bo bedzie zawsze ściagać wodę, a jest murowana, więc nie bedzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no to pasta współczuję Oby to była OSTATNIA poprawka po ekipie pana P. bo jak tak dalej pójdzie to skrzykniemy się z dziewczynami i ukatrupimy go W ramach dintojry Z hymnem na ustach : "Nie będzie Pe pluł w Malki dom, ni studni jej zapychał.... wściekłych bab stanie oręż nasz, by fundament oddychał..." No wiesz... jesteśmy z Tobą. Nie dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.04.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.04.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 no to pasta współczuję Oby to była OSTATNIA poprawka po ekipie pana P. bo jak tak dalej pójdzie to skrzykniemy się z dziewczynami i ukatrupimy go W ramach dintojry Z hymnem na ustach : "Nie będzie Pe pluł w Malki dom, ni studni jej zapychał.... wściekłych bab stanie oręż nasz, by fundament oddychał..." No wiesz... jesteśmy z Tobą. Nie dziewczyny? :lol:Jaaaasne! Malcia, to ja`się cieszę, że to nie od fundamentów Ci podciąga... No i o tym pi.......ym włamie przeczytałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Malka, kurde, moze Ci trzeba pomoc, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.04.2010 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 no to pasta współczuję Oby to była OSTATNIA poprawka po ekipie pana P. bo jak tak dalej pójdzie to skrzykniemy się z dziewczynami i ukatrupimy go W ramach dintojry Z hymnem na ustach : "Nie będzie Pe pluł w Malki dom, ni studni jej zapychał.... wściekłych bab stanie oręż nasz, by fundament oddychał..." No wiesz... jesteśmy z Tobą. Nie dziewczyny? Jasne, jasne! Malka, nie wiem, co powiedzieć, bo słów mi zabrakło! Co za ludzie?! Trzymaj się jakoś, dasz radę! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.04.2010 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Malka, kurde, moze Ci trzeba pomoc, co? Dzieki Dziewczynki Małgoś, nie moge tego oczekiwać, to by sie juz współudział nazwyało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dzień dobry Malka nie ma jak dobry współudział ja tam chętnie pomogę coby nie było trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Malka rece opadaja , ale jestes niezly twardziel, ze sie trzymasz tak dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 15.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Malka normalnie smutek i żal...ale musiałaś złapać niezłego wkur...że z tym kilofkiem tak poszalałas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts