wu 12.05.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Malka no wiesz to ja może wybiorę psychiatryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a po kij do psychiatryka, daj jej nr do Małgoś, Ona Ci pełna analizę zrobi Od analiz psychologicznych to nie ja jestem specjalistka, ale niech zadzwoni to dam jej numer do kogo trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Małgoś,myśliisz,że Wuskę stać, na najlepszych ? zedrze z niej ostatki grosz.....daruj, nie rób Wusi tego....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Małgoś,myśliisz,że Wuskę stać, na najlepszych ? zedrze z niej ostatki grosz.....daruj, nie rób Wusi tego....... No fakt... Ale moze jakas sciepe zrobimy - zaloze watek na SOS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 ładnie ściepa na psychiatrę dla mnie wiecie co to ja sobie gratis psychoanalizę zrobię a ściepę dajmy dzieciom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 a ściepę dajmy dzieciom;) mam kandydata - moje Młode :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 wu, malka, malgos - żadnym dzieciom, na psychiatre i na pampersy Ewentualnie na flaszkę , dla poratowania zdrowia Tym bardziej że wątróba, kochana, nie wściekła się za te wszystkie lata zalewania jej. Może się przyzwyczaiła i nawet lubi? A a propos ściepy na dzieci - moje sa juz takie biedne, że zdaja sobie z tego sprawe i nie spodziewają sie od życia wiele. Wczoraj mój młody, który nazajutrz miał obchodzić imieniny, położony druga juz noc w "nagrodę" w mojej sypialni, żeby mógł sobie nad ranem popatrzyc na harcujace w rogu pokoju kocięta, powiedział tak do siostry: słuchaj ja juz wiem co dostałem na prezent: to spanie tutaj to na pewno będzie mój prezent". Qva normalnie poryczałam się pod tymi drzwiami, co pod nimi podsłuchiwałam Zaraz po pracy lecę mu jakis ekstra prezent kupić. Ta budowa, to faktycznie nas wykańcza Psychicznie i emocjonalnie. No...to tak innym matkom ku przestrodze... Co prawda nie sadzę by ktos mógł mnie pobić w byciu beznadziejną matką, ale kto was tam wi Zdolne jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 przemilczę dobra :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 No niestety brak kasy jest dolujacy straszliwe, tez nie sadzilam ze az tak... Calusy dla latorosli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 spoko, wystarczy ze ja mam stresa No ale przed chwilą zakupiłam gigantyczne pudło wymarzonego zestawu lego, wiec może syn nie będzie miał aż tak zje...anego dzieciństwa No, to mogę jechać na tur bez większych wyrzutów sumienia Wrócę to się z nim pobawię I cóż z tego że może nie kupię w tym roku bramy wjazdowej na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Bardzo, bardzo fajny dziennik. 3mam kciuki i pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.05.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Heath , bardzo dziekuję a kciuki się bardzo przydadzą ,szczególnie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.05.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dobry wieczór Kujonku gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.05.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 cześć... no kur.wa wszystkie kataklizmy spadają na nas ,wczoraj wieczorem mój ojciec miał wypadek, maszyna prawie przemieliła mu rekę, cała noc w szpitalu z chirurgiem zszywającym ścięgno po ściegnie i nastawiającym pogruchotane kosci,a ja koczująca przy telefonie prawie do świtu dziś jestem sobie z Młodym na basenie, dzwoni mój ślubny ,ze chyba się połamał...znów wieczór na SORze....mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 cześć... no kur.wa wszystkie kataklizmy spadają na nas ,wczoraj wieczorem mój ojciec miał wypadek, maszyna prawie przemieliła mu rekę, cała noc w szpitalu z chirurgiem zszywającym ścięgno po ściegnie i nastawiającym pogruchotane kosci,a ja koczująca przy telefonie prawie do świtu dziś jestem sobie z Młodym na basenie, dzwoni mój ślubny ,ze chyba się połamał...znów wieczór na SORze....mam dość Malka! Ja pier.olę!!!:eek: Daj znać jak będzie można Ci jakoś pomóc!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.05.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 O kurde. I co z nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2010 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 dzień dobryMalka trzymam kciuki i jak coś to dzwoń może da się co pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Zdrówka życzę..... Dasz radę... Tatę dobrze pocerowali na pewno...... A co z mężem.....? Wytrwałości i cierpliwości życzę..... Jak można Ci pomóc????? A może by tak te kataklizmy by sobie od nas poszły? - Nie Malcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Malcia trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.05.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 :hug:Malka, trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts