malgos2 03.07.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Przez takich jak Ty wygra ten debil nooooo... Bedziesz mnie miala na sumieniu. A przerysowac ogrodek nie laska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Który debil bo ja mam wrażenie ze i tak wygra przerysować : o nie chce mi się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nawet tak nie mow. Ten, o ktorym mysle, ma wiele istnien ludzkich na sumieniu. Ten drugi jest po prostu nudny jak flaki z olejem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 jak to było "ciemny lud wszystko kupi ? " - no to kupił jaki naród taki prezydent Ja tylko powiem,ze zrobiliśmy i zrobimy co możemy, by obciachu w świecie nie było większego niz przez ostatnie lata. a jak niby przerysowac ten projekcik ? w paintcie? mam tak głupi kształt działki,że to wieki zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 No tak, to kanal troche moze byc... A skanera kupic nie mozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nawet dwa lata temu ciemni Tunezyjczycy chichrali się z naszego prezydenta. O Austrii nie wspomnę... I wstyd się przyznać skąd jesteś..... I jaka pierwsza dama suknię założy na wystawne przyjęcie... z zoologicznego....? Pokaż proszę ten ogródek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 I co z Młodym? Lepiej mu? A o kapciach specjalnie napisałam, żeby Ci nogi nie marzły i żeby Ci coś zostało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nawet dwa lata temu ciemni Tunezyjczycy chichrali się z naszego prezydenta. O Austrii nie wspomnę... I wstyd się przyznać skąd jesteś..... I jaka pierwsza dama suknię założy na wystawne przyjęcie... z zoologicznego....? Dobreee... :lol2: Ostatnio Jakubiak chodzi na wszystkie takie spedy pierwszych dam, Szczypa chyba sie obrazila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dobreee... :lol2: Ostatnio Jakubiak chodzi na wszystkie takie spedy pierwszych dam, Szczypa chyba sie obrazila. Nie jestem w polityce biegła... A kto, lub co to takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nie jestem w polityce biegła... A kto, lub co to takie? No dziewczyna ekspremiera, no weeeez. Kazda Gala sie rozpisywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nie czytam nic kolorowego, bo raz mnie to nie interesuje, a dwa drogie, a trzy w każdym jednym to samo piszą..... I płacić trzeba.... Więc wiem, że nic nie wiem.... A w necie to czytam tylko to co mnie interesuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Wiola, lepiej dużo lepiej juz nie gorączkuje powyżej 38, to cieszy, ale jak utrzymać takiego potwora w domu, bierki przerobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Naprawdę przy takich temp. nie wolno z domu wychodzić... przecież jest gorąco, a w domu nie masz włączonej klimy..... Ja bym wyszła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 można wychodzić, kocyk, leżaczek i 2 metry łańcucha do przykucia Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.07.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 dobry wieczór Malka kurna zrób fotę obrazka i wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 No pokaż obrazka, nie wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 wstydzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 To może ziewniki ruszysz z zapaści.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 To może ziewniki ruszysz z zapaści.... A widzisz, mogłaś się tanio wykpić ogródkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.07.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 To może ziewniki ruszysz z zapaści.... ziewnik ziewnał http://www.niezwykla-kraina.pl/forum/images/smilies/u-ziewa.gif i kazał się odpier...lić,zapadł w letni sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts