jamles 07.07.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ....... drugi jest mój, ... Cezarowa , potem wypożyczysz:rolleyes: albo 15 minut dziennie malka czyta jamlesowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.07.2010 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Cezarowa , potem wypożyczysz:rolleyes: albo 15 minut dziennie malka czyta jamlesowi Dla mojego ulubionego Karlusa - wszystko no może prawie wszystko Dzień dobry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Wlasnie tak to jest z przyjaciolmi. Zawsze sie zastrzegaja i potem na nikogo liczyc nie mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.07.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 czeba czeźwieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 czeba... bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja jestem trzeźwa... - nic nie piłam i nie wiem o co cho.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Bośmy wczoraj ogłosili z malką picie, tak dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.07.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 :taaaaaaaaaaak dla odmiany :rotfl: z Barankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 no toż mówię że dla odmiany:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.07.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ale,że picie dla odmiany :lol2: czy dla odmiany z malką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 07.07.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Bry SIę witam i spadam szkodnika kłaść spać Olo, narazie próbuję pozbyć się pokrzyw mutantów i miechunki,które rosną jak popieprzone. Plan na obecne lato, to przestać się wstydzić za ogród, czyli w pierwszej kolejności trzeba zrobic podpinkę do kanalizy, by kopara mogła porządek zrobić.potem musimy pozbyc sie blaszaka i tych potwornych wylewek betonowych , i chwaścisków, a potem to juz mogę glebogryzarkę dopaść i .......po jakimś czasie posiac trawkę Czyli jakieś100 dni i może będzie widać ,ze mam 10 arów działki U nas też mutanty do niedawna jeszcze były. Ale kupa roboty włożonej cuda z działała Za płotem za to dżungla i sąsiada. Ale nic to. Prawie jak las, gdyby nie alergia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 ale,że picie dla odmiany :lol2: czy dla odmiany z malką to drugie. To pierwsze to już standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.07.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 to drugie. To pierwsze to już standard uffffff to dobrze, bo się zmartwiłam Olo, szkodnik szkodnikiem,ale jakie one kochane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.07.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dobry wieczórBarranku czy ja dobrze kumam że Cię w Świecie Książki kupić będzie można;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Witam i zmykam... Baterii zlewozmywakowej szukać lecę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Wiola, znalazłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Nie nie znalazłam... I nie mam w sumie pojęcia czego szukać. Albo kupię KFA ten chiński model za kilkadziesiąt zł... nie będzie żal , jak się spitoli, i jak co to kupi się nowy jak będzie więcej kasy, albo rzuci mi się coś w oczy... Albo po prostu pojadę do LM albo Casto o i nabędę coś... Sama nie wiem... Przez to ma tylko lecieć woda ciepła i zimna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Duzy wybór masz w Casto, ale ja tej naszej nie lubię, kurde, albo ja mam pecha,albo tam same jełopy pracują (no poza ogrodem)...natomiast Katowicka - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Byłam wczoraj wieczorem z młodym tuż przed zamknięciem... Ale nic mi się nie rzuciło w oczy... Młody marudził.... I wyszłam...Jak mnie boli gardło i krtań... masakra.... Aaaaa .... i czekam na pana kuchennego....Zlew przyszedł... W sumie oglądał go wujek, ja go nie rozpakowywałam, bo byłam po za domem. Nawet nie wiem jak wygląda. Ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts