malka 03.08.2010 01:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 ja, no nigdy w zyciu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2010 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Tak myslalam. Potrzebuje marketingowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2010 01:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Malkaaaaa!! nie podoba mi sie Twoj ostani wpis w dzienniku....to nie jest: moj kochany pamietniczku mam dzisiaj zly dzien, bo moje lulbione rozowe majteczki gdzies sie zapodzialy.... ...ma byc o kaflach, zaprawach, oknach, uszczelkach i majstrach:rolleyes: baterie masz...a umywalka kupiona? prysznic? co z wanna? lazienka malowana czy kafelkowana? co z uskokiem na scianie w pokoju dziennym? nie zgrywaj mi tutaj nimfy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Jaaaaaaaaa, ale pojechalas Maja. Ale slusznie, slusznie, kopnij ja. Na szczescie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.08.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Malka...mój młody tak niespodziewanie pojechał z mężem w trasę.... Więc chata wolna... i materac doszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Jaaaaaaaaa, ale pojechalas Maja. Ale slusznie, slusznie, kopnij ja. Na szczescie. Stosuje terapie wstrzasowa:rolleyes: moze zadziala:D ...prozby wczesniej nie dzialaly, wiec lapie sie innej metody...moze ta zadziala:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Malka kochanie prześlij mi te foty, bo chciałaś, ale coś Cię chyba powstrzymało??? Halo, halo, gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Nelka,poszły na e mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Stosuje terapie wstrzasowa:rolleyes: moze zadziala:D ...prozby wczesniej nie dzialaly, wiec lapie sie innej metody...moze ta zadziala:p Nędzna prowokacja :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Malkaaaaa!! baterie masz...a umywalka kupiona? prysznic? co z wanna? lazienka malowana czy kafelkowana? co z uskokiem na scianie w pokoju dziennym? Baterie mam umywalka też panel pokazywałam w dzienniku wanna na górze będzie You z Ravaka łazienka dolna gres ,farba i niespodzianka górna gres,mozaika i drewno ale to bardzo odległa przyszłość ps ,uskok potraktuję granatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Baterie mam umywalka też panel pokazywałam w dzienniku wanna na górze będzie You z Ravaka łazienka dolna gres ,farba i niespodzianka górna gres,mozaika i drewno ale to bardzo odległa przyszłość ps ,uskok potraktuję granatem Nie zapomnij o zdjęciach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.08.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Rozumiem, ze chodzi o wybuchowy owoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Baterie mam umywalka też panel pokazywałam w dzienniku wanna na górze będzie You z Ravaka łazienka dolna gres ,farba i niespodzianka górna gres,mozaika i drewno ale to bardzo odległa przyszłość ps ,uskok potraktuję granatem to kiedy zaczynają się robić łazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Nie zapomnij o zdjęciach!!! bankowo Rozumiem, ze chodzi o wybuchowy owoc no co Ty wiesz jak one plamią ,w życiu bym się tego nie pozbyła to kiedy zaczynają się robić łazienki ? No jak dobrze pójdzie to wrzesień 2022 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 E, no to luz, to i tak 5 lat przed moja parapetowa. Musze sobie od razu weekend wolny zarezerwowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.08.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.08.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 nędzna prowokacja :lol2: cholera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.08.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 jaka niespodzianka w lazience? ja nie lubie niespodzianek na budowie...nie boisz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 jaka niespodzianka w lazience? ja nie lubie niespodzianek na budowie...nie boisz sie? moja niebudowa to jedna wielka niespodzianka,przywykłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts