malgos2 21.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Spokojnie, az taka zdolna nie jestem. Jesli tapeta bedzie w lazience to najpierw trzeba ja zbudowac, a nie wiem, kiedy to nastapi. tapeta w łazience... hmm... a masz jakąś wspępną koncepcję? co bedzie na podłodze? co na reszcie ścian? Na podlodze teraz jest beton, wiec chyba zmusze malza, zeby cos na niej namalowal - albo marmur, albo kafelki, albo cos... Na czesci scian ma byc malachit namalowany i wlasnie sie zastanawiam, czy go namalowac na wszystkich scianach, czy tylko na czesci, dlatego ta tapeta mi sie po glowie tlucze... No i szmata na drzwiach. I szklane polki i moja piekna szafka (ktorej jeszcze z kartonu nie rozpakowalam, wiec nie wiem, czy jest tak piekna jak na zdjeciu), i... to chyba wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Na podlodze teraz jest beton, wiec chyba zmusze malza, zeby cos na niej namalowal - albo marmur, albo kafelki, albo cos... Na czesci scian ma byc malachit namalowany i wlasnie sie zastanawiam, czy go namalowac na wszystkich scianach, czy tylko na czesci, dlatego ta tapeta mi sie po glowie tlucze... No i szmata na drzwiach. I szklane polki i moja piekna szafka (ktorej jeszcze z kartonu nie rozpakowalam, wiec nie wiem, czy jest tak piekna jak na zdjeciu), i... to chyba wszystko. To przerasta moją wyobraźnię szczególnie "szmata na drzwiach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Na podlodze teraz jest beton, wiec chyba zmusze malza, zeby cos na niej namalowal - albo marmur, albo kafelki, albo cos... Na czesci scian ma byc malachit namalowany i wlasnie sie zastanawiam, czy go namalowac na wszystkich scianach, czy tylko na czesci, dlatego ta tapeta mi sie po glowie tlucze... No i szmata na drzwiach. I szklane polki i moja piekna szafka (ktorej jeszcze z kartonu nie rozpakowalam, wiec nie wiem, czy jest tak piekna jak na zdjeciu), i... to chyba wszystko. To przerasta moją wyobraźnię szczególnie "szmata na drzwiach" To musisz poczekac na foty - tak za 2 latka moze bede miec ten kibelek skonczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 pewnie warto i te 2 lata poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Zobaczymy. Przynajmniej dluzej Was tu bede meczyc soba na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Kurcze, to mi przypomina, ze tez sie musze zbierac, bo z ta tapeta nie zdaze. mi to jeszcze beton "wisisz" Beton na twarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.03.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 doberek doberek.. dagga numer masz... w przyszłym tyg oprócz krakowa nigdzie nie jade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.03.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 .Zadzwonie we wtorek jakbym sie miała wybierać ... u mnie to się ostatnio jak w kalejdoskopie zmieniają plany .... mówią, że kryzys - a roboty w pizdu Ino mi adres na pv napisz cobym trafiła i wyjaśnij mniej więcej jak z Wodzisławia do Ciebie dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muratonczyk 22.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Mój dom jest do kaptalnego..........początek jak u ciebie. Syn chce remnotu ale ja jak patrze na robiociarzy w naszym kraju to ..................................już lepiej mu mieszkanie w bloku zasponsoruje. Wesoło nie masz..........kur................znowu kur................temat budowlany podejme za rok może mi kryzys nerwowyy przejdzie!!!!!!!!!!!! TRZYMAJ SIĘ NIE DAJ SIE Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 malka ...kochana ...co u Ciebie? ni słychu ni widu ... w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Malka, co się dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Malka pewnikiem walczy o swoje a może dziewczyna wiosnę poczuła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzięki dziewczynki za troskę, bardzo dzięki Kłopoty mnie odegnały od foruma ale wrócę tu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 23.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wracaj Kochana!! Wracaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 trzym sie i nie daj sie...cokolwiek to jest P.S. ja już "po" ... doktór orzekł, że bede żyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Daguś...chciala bym się nie dać...ale już nie mam siły ale obiecuję będę się starała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dobra, nie myślałam , że kiedyś się wygadam iż w życiu kieruję się domenami Kubusia Puchatka ponieważ są ponadczasowe .... ale ponieważ bardzo Cię lubie , to masz ode mnie pocieszacz http://i89.photobucket.com/albums/k222/uhk1/scrapy/puchatek1.jpg http://i89.photobucket.com/albums/k222/uhk1/scrapy/puchtek2.jpg buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Daguś...chciala bym się nie dać...ale już nie mam siły ale obiecuję będę się starała Ale bedziesz w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 idę do lasu..zabieram swojego Misia i Tygryska dzięki Daguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Malka cokolwiek to jest Ty jestes silniejsza od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts