malka 19.08.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Muchy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 :lol2: A co ma być.... Miałaś przyjechać... ale tak każdemu mówisz..... A co dobre... To zależy... Ja mam piwko żywe.... Co do klocków to szufelka, albo jak wqrw wziął to odkurzacz, ale to powiedziałaś przestarzałe.... To co teraz dobre???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.08.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Miałaś przyjechać... ale tak każdemu mówisz..... he he wyszło szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 z panem P? - Małgośka Ci doniosła JAAAAAAAAAAAAA???????????? W zyciu. Wiem że się tak tylko przekomarzasz . Muchy byś nie zabiła . :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ja to się już całkiem pogubiłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.08.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Nieważne , kto by się tam zresztą w tym połapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Zamieszała równo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Nic nie zamieszała Mówię,ze szufelka to średniowiecze, a teraz się odkurzacza używa Obiecałam i dotrzymam słowa, powiedz mi tylko jak dojechać środkami komunikacji publicznej (trauma mi się szykuje jak nic ) Fenix, Muchy nie zabiję, bo pójdę siedzieć jak za człowieka A o co Tobie Nitka chodzi to ja pojęcia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Nadal jesteś ubezwłasnowolniona? Do ronda i przesiąść się na autobus w kierunku mojej wsi.... Nie mam pojęcia jaki...Za wielkim kominem wysiąść na drugim przystanku... chyba osiedle awaryjne....?Ale ja zawsze brumem ... nawet turbolotem..... więc niewiele się znam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Fenix, Muchy nie zabiję, bo pójdę siedzieć jak za człowieka :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Nadal jesteś ubezwłasnowolniona? Do ronda i przesiąść się na autobus w kierunku mojej wsi.... Nie mam pojęcia jaki... Za wielkim kominem wysiąść na drugim przystanku... chyba osiedle awaryjne....? Ale ja zawsze brumem ... nawet turbolotem..... więc niewiele się znam..... no nadal, nic sensownego nie mogę znaleźć ja tez nie mam pojecia jak dojechać i czym, rondo gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No w mojej wsi... koło zamku wysiąść... i idź w kierunku targu na autobus... kilka przystanków autobusem.... ale nie wszystkie jadą do mnie.... kilka skręca ulicę wcześniej... Nie mam pojęcia nawet jakie jadą.... Umówimy się we wrześniu jak wrócę.... bo w sobotę wyjeżdżam z młodym na rehabilitacje... Ciekawe czy teraz da ćwiczyć. Ale zabieram też męża to nie będzie to tamto, ale jazgot niestety większy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Malcia fotki wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 O Wiola, to takie wewczasy sobie robicie no to bawcie się , a Emil niech popracuje trochę Monia leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ja jadę i tak i tak... A za męża dopłacam tylko 8 stów... Emil ma ćwiczenia, a po zajęciach do lasu. Wieś głucha, kiedyś w sklepie GS wykupiłam wszystkie gumy.... Młody był baaaardzo zdziwiony..... A ja cieszyłam się jak nie wiem, że nie muszę już kupować...Potrzebujemy odpoczynku... A i Emil robi się coraz gorszy... tata jest konieczny, bo wchodzi mi już na głowę.... a i z mężem jak będę to może nie będzie mi robił odlotów, że nie pójdzie na biofeedbac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 przyda się zmiana środowiska, a reha konieczna jest więc nie ma to tamto, a tata niech też zobaczy jak to jest i poużera się trochę z młodszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.08.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 dzień dobry Pani Inspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.08.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 czesc Malka. jak przygotowania do szkoly Mlodego> ksiazki sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Dobry wieczór coś Wam powiem, ale to tajemnica, tak,że cicho szzzzzaaaaaaaaaaaaaa buduję nowy dom dziś przyjechały pustaki od piątku, może poniedziałku zaczynam cały cyrk od nowa :jawdrop::jawdrop: czekam z utesknieniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cześć Monia, jak ja bym chciała miec tą "inspektorską" wiedzę trzy lata temu.....hmmmmmmm Anja, nie kupione, bo jeszcze nie wiem jakie, mam w poniedziałek spotkanie z panią dyrektor , pewnie wtedy dostanę wykazik i cieszę się tylko, że nadgorliwa nie byłam i nie kupiłam książek zaraz po czerwcowym zebraniu (3stówki w kieszeni zostają) Majeczka, ja też :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts