Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:lol2::lol2::D

A co ma być....

Miałaś przyjechać... ale tak każdemu mówisz.....

A co dobre... To zależy...

Ja mam piwko żywe....

Co do klocków to szufelka, albo jak wqrw wziął to odkurzacz, ale to powiedziałaś przestarzałe.... To co teraz dobre????????

Nic nie zamieszała

Mówię,ze szufelka to średniowiecze, a teraz się odkurzacza używa :)

Obiecałam i dotrzymam słowa, powiedz mi tylko jak dojechać środkami komunikacji publicznej (trauma mi się szykuje jak nic ;) )

Fenix, Muchy nie zabiję, bo pójdę siedzieć jak za człowieka ;)

A o co Tobie Nitka chodzi to ja pojęcia nie mam

Nadal jesteś ubezwłasnowolniona?

Do ronda i przesiąść się na autobus w kierunku mojej wsi.... Nie mam pojęcia jaki...

Za wielkim kominem wysiąść na drugim przystanku... chyba osiedle awaryjne....?

Ale ja zawsze brumem ... nawet turbolotem..... więc niewiele się znam.....

Nadal jesteś ubezwłasnowolniona?

Do ronda i przesiąść się na autobus w kierunku mojej wsi.... Nie mam pojęcia jaki...

Za wielkim kominem wysiąść na drugim przystanku... chyba osiedle awaryjne....?

Ale ja zawsze brumem ... nawet turbolotem..... więc niewiele się znam.....

no nadal, nic sensownego nie mogę znaleźć

ja tez nie mam pojecia jak dojechać i czym, rondo gdzie?

No w mojej wsi... koło zamku wysiąść... i idź w kierunku targu na autobus... kilka przystanków autobusem.... ale nie wszystkie jadą do mnie.... kilka skręca ulicę wcześniej... Nie mam pojęcia nawet jakie jadą....

Umówimy się we wrześniu jak wrócę.... bo w sobotę wyjeżdżam z młodym na rehabilitacje... Ciekawe czy teraz da ćwiczyć. Ale zabieram też męża to nie będzie to tamto, ale jazgot niestety większy....

Ja jadę i tak i tak... A za męża dopłacam tylko 8 stów... Emil ma ćwiczenia, a po zajęciach do lasu. Wieś głucha, kiedyś w sklepie GS wykupiłam wszystkie gumy.... Młody był baaaardzo zdziwiony..... A ja cieszyłam się jak nie wiem, że nie muszę już kupować...

Potrzebujemy odpoczynku... A i Emil robi się coraz gorszy... tata jest konieczny, bo wchodzi mi już na głowę.... a i z mężem jak będę to może nie będzie mi robił odlotów, że nie pójdzie na biofeedbac....

Cześć

Monia, jak ja bym chciała miec tą "inspektorską" wiedzę trzy lata temu.....hmmmmmmm

Anja, nie kupione, bo jeszcze nie wiem jakie, mam w poniedziałek spotkanie z panią dyrektor , pewnie wtedy dostanę wykazik :) i cieszę się tylko, że nadgorliwa nie byłam i nie kupiłam książek zaraz po czerwcowym zebraniu (3stówki w kieszeni zostają)

Majeczka, ja też :lol::lol: