malka 03.10.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 ale tam to kotłowni jeszcze nie ma, stara stoi i czeka na zmiłowanie ludzkie, lub boze, zalezy kto z kaflami wcześniej dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 malka ja cie kiedys udusze ty to jestes tajniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Tajniak, nie tajniak fotki obiecałam, a nie relacje z kazdego dnia czekania na efekt. i jak powiedziałam tak zrobię, będzie co fotografować to pocykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 No to ja widze tak...Makla siedzi i patrzy na duży budzik... - a on - No to cyk . - Powiedział budzik...I tak mija dzień za dniem.... Malka czeka, zdjęć nie robi , bo i na razie nie ma co... - tak powiada...A pewnie za górką drugi dom z panem Jankiem szykuje.... No i będzie parapetówa.... Pewnie w nowym... Tylko proszę, żebyśmy mogły się jeszcze ruszać, a nie o wózkach i krykach przyczłapać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.10.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 z tego co pamietam to obiecalas te fotki juz jakis czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Wiola, oby Twe słow się sprawdziły (głównie z tym czasem ukończenia - czegokolwiek ) Marta, nie wiem jak u Ciebie, ale u nas pogoda mocno niebudowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Malcia nie pitol, że pogoda zła. U nas śliczne słonko i dzinek spędziliśmy na sprzątaniu działki po panach ociepleniowcach. Skrawki styro wywiezione, drewno porąbane, drewutnia zamieszkała przez drewienko... Oj dobrze jest Tylko dlaczego u Ciebie pogoda nie budowlana....? Czyżbyś dzieś indziej budowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Jejku jejku ja zycze dużo słonka budowlanego na te dni i generalnie suchość pogody, co by było co widać w końcu na tych zdjeciach. trzymam kciukasy mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 ale ta pogoda to dziś ładna była,nie? A ostatnie dni i tygodnie tak średnio stabilne niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.10.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 No i dzisiaj i wczoraj ślicznie było.Ale ostatnio to nas słońce nie rozpieszczało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 ale ta pogoda to dziś ładna była,nie? A ostatnie dni i tygodnie tak średnio stabilne niestety tak dzisiaj była ładna pogoda w sumie w sam raz na murowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.10.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 tak dzisiaj była ładna pogoda w sumie w sam raz na murowanie Bój się Boga, w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Bój się Boga, w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.10.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Bój się Boga, w niedzielę Ale ktorego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Noooo a co... Ja sprzątałam, syn rąbał drewno... i jest git... Tylko, co na to pobożna do bólu sąsiadka, co uszczęśliwia nas radiem Maryja na cały regulator i idzie w las na grzybki..... A rolnik też siano wozi i zborze zbiera... , i nikt się nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 no to jak się wszystkie przyznają to i ja tez wczoraj w pięknym słoneczku pomalowaliśmy cały plac zabaw farbami do drewna by go zabezpieczyć przed zimą... i nie spadliśmy z drabiny, więc chyba Bozia się nie gniewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 hehe my w niedziele wieszaliśmy karnisze. na szczęście sąsiedzi nie narzekali na borowanie ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.10.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No coz, ja wczoraj oswiecilam nauki kagancem 5 osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.10.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 A rolnik też siano wozi i zborze zbiera... , i nikt się nie dziwi to akurat rozumiem, sprzątanie też ale te drwa rąbanie to myślałem, że tylko teść ze szwagrem tak praktykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 W tygodniu młody jest w szkole i nie ma kto. A płacić obcemu facetowi za porąbanie kilku pieńków, jak mam wyrostka w domu to nie za bardzo wychowawczo by było. Wiec został kawałek soboty i niedziela.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts