malka 23.03.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ale bedziesz w sobote? Małgoś - wątpię Młodego bedą kroić w poniedziałek bladym świtem- musielibyśmy w srodku nocy jechać. Wymyśliłam sobie, że pojedziemy w niedzielę, przenocujemy na miejscu. Więc by być na chodzie w niedzielę, znów wpadłabym tylko na chwilę. poczekam więc na nastepny sabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ale bedziesz w sobote? Małgoś - wątpię Młodego bedą kroić w poniedziałek bladym świtem- musielibyśmy w srodku nocy jechać. Wymyśliłam sobie, że pojedziemy w niedzielę, przenocujemy na miejscu. Więc by być na chodzie w niedzielę, znów wpadłabym tylko na chwilę. poczekam więc na nastepny sabat To niedobrze, sabat na Twoja czesc mial byc. Trzymaj sie dzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ale bedziesz w sobote? Małgoś - wątpię Młodego bedą kroić w poniedziałek bladym świtem- musielibyśmy w srodku nocy jechać. Wymyśliłam sobie, że pojedziemy w niedzielę, przenocujemy na miejscu. Więc by być na chodzie w niedzielę, znów wpadłabym tylko na chwilę. poczekam więc na nastepny sabat To niedobrze, sabat na Twoja czesc mial byc. Trzymaj sie dzielnie. będę z Wami duchem i duchowy patronat nad druga flaszką biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ale z mlodym OK bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Bedziemy trzymac kciukimocno mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 musi być ok .... nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Z młodym musi być ok - innej ewentualności nie biore pod uwagę. Źle się dzieje z budową Ekipa chce wchodzić, a opinii o rozpierdzielu nadal nie mam, pan , który kilka dni temu zapewniał, że zrobi wypiął dupsko. Na gwałt szukam rzeczoznawcy, a tu albo ceny alboterminy mają jakieś kosmiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No ale przeciez mialas juz jakis kosztorys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kosztorys mam, ale to nie jest dokument dla sądu - oni pragną opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No to kanal... Spieprzyc to wszyscy potrafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No to kanal... Spieprzyc to wszyscy potrafia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Stuku, dziś jakoś nie ogarniam Twojego poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kosztorys mam, ale to nie jest dokument dla sądu - oni pragną opinii I to pewnie musi byc rzeczoznawca sadowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Stuku, dziś jakoś nie ogarniam Twojego poczucia humoru Ja też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kosztorys mam, ale to nie jest dokument dla sądu - oni pragną opinii I to pewnie musi byc rzeczoznawca sadowy? wystarczy budowlany, biegłego sadowego to sobie juz sad powoła. Nawet kierbud moze taka opinię zrobic - nasz nie chce , mam wrażenie, że juz narobił w gacie, jak się dowiedział, że zakladamy sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.03.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 http://emoty.blox.pl/resource/horseman1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kosztorys mam, ale to nie jest dokument dla sądu - oni pragną opinii I to pewnie musi byc rzeczoznawca sadowy? wystarczy budowlany, biegłego sadowego to sobie juz sad powoła. Nawet kierbud moze taka opinię zrobic - nasz nie chce , mam wrażenie, że juz narobił w gacie, jak się dowiedział, że zakladamy sprawę. Cholera, trzeba takiego odwaznego jakiego Nitu ma. Moze by podjechal do Ciebie? Za darmo przeciez tego nie robia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Z Warszawy ?? Małgoś - on pewnie ma robotę na miejscu, po co ma gnać przez pół Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Z Warszawy ?? Małgoś - on pewnie ma robotę na miejscu, po co ma gnać przez pół Polski No z Warszawy... Nie wiem, ja tam po 5 tysi bym sie przejechala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 idę sobie Housa obejrzeć - muszę odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts