Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaaa pani to jednak ma poczucie humoru, ale wyłacznie gdy chodzi o innych, na własnej dupci za bardzo boli :rotfl::rotfl:

takie dyskusje mnie naprawdę ani nie interesują, ani nie wzruszają (no dobra, tak naprawdę to mnie nieco bawią :rotfl:).

faktem jest ze ani ona nie zawirusowala wszytskich ani nie ona zbanowala ani nie nawolywala do tego tylko redakcja zle odczytala intencje Gwozdzika

Faktem jest tez, ze nienajlepiej to swiadczy o czlowieku, jak nie potrafi przyjac prezentu. To tak jakbys dostala rozowe kwiatki i zapytala, czy nie mozesz ich podmienic, bo Ci akurat te nie pasuja. Tytuly sa wyrazem uznania forumowiczow i nie zmieniamy ich sobie ze wzgledu na szacunek do innych, to nie awatar... ;) Nikt nie mial pretensji, ze cus sie porobilo z systemem, ale reakcja pt. "moj maz ma najlepsza palke na swiecie" przyznasz... nieszczegolnie swiadczy o inteligencji. ;) No i jeszcze, ze mam w dupie takie teksty, wiesz... To nie do konca tak jest, ze rzeczy sie dzieja bez naszego udzialu.

aaaa pani to jednak ma poczucie humoru, ale wyłacznie gdy chodzi o innych, na własnej dupci za bardzo boli :rotfl::rotfl:

Malcia Ty o mnie?????????? Bo jak chodzi o gwoździka, to ja do niego nic nie mam.... gra na tym bębenku pałeczkami, remontuje, Wacka dokarmia.... I w/g mnie jest OK....

To co Ty chcesz ode mnie.....?

Malcia Ty o mnie?????????? Bo jak chodzi o gwoździka, to ja do niego nic nie mam.... gra na tym bębenku pałeczkami, remontuje, Wacka dokarmia.... I w/g mnie jest OK....

To co Ty chcesz ode mnie.....?

A Ciebie zacytowałam ?:o

no chyba ,że masz dwa wcielenia na FM :D