Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

kosztorys mam, ale to nie jest dokument dla sądu - oni pragną opinii :-?

I to pewnie musi byc rzeczoznawca sadowy? :roll:

wystarczy budowlany, biegłego sadowego to sobie juz sad powoła.

Nawet kierbud moze taka opinię zrobic - nasz nie chce , mam wrażenie, że juz narobił w gacie, jak się dowiedział, że zakladamy sprawę.

no właśnie .... bo dupy dał, jak tylko widział co się święci - od razu powinien gonić dupków z budowy :evil:

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wydaje mi się, że za późno zareagował .... :roll:

wybacz, kierbudem nie jestem .... ale gdybym zobaczyła ściany połowy choćby parteru w ten sposób wymurowane to już wtedy jako kierbud znający się na rzeczy wiedziałabym że fachowcy to z nich żadndni i o poprawkach nie byłoby mowy tylko już wtedy fru z budowy

za daleko to wszystko u Ciebie zaszło .... tak mi się zdo :wink:

mam nadzieję, że się nie pogniewała na mnie ... ale kuźwa ja nie potrafię owijać ani w bawełne ani w sreberka bo świstak nie jezdem :wink:

malka ... no kuźwa żeby nie było - współczuję Ci jak cholera wszystkich obecnych utrudnień i takich i siakich , ale z tego co widze to Ty twarda sztuka jesteś ... poradzisz se :wink:

ja tylko różowe posłalam, wcale nie tyram.

Tyrać, to ja chyba muszę zacząć, by w tym stuleciu chałupę skończyć :-?

aaaa, znalazłam rzeczoznawę - chyba się podejmie , kierownik zgubił dziennik - ale go znalazłam, sąsiedzi jeszcze nie zgłosili naszego burdlu do żadnych instytucji - ze wskazaniem na jeszcze.

to tyle w temacie budowlanym

Super , że Ci się udało znaleźć rzeczoznawcę - mam nadzieję, że się podejmie- choć ja bym molestowała o to kierbuda który się zagapił - w końcu kasa na ulicy nie leży.... nie dopilnował i nie zareagował na czas, powinien koszty ponieść i reprezentować Cię jako rzeczoznawca.

No bo kurcze nie wiem .... są ludzie którzy maja po prostu wpojone stare stereotypy jak za komuny :roll:

Moja mama też mnie wczoraj zgrzała ... część faktur z budowy z pewnych powodów była brana na nią , teraz ja se chce vat z tego odliczyć bo po ostatnim zajściu z państwową służbą zdrowia przysięgłam sobie że sk.... synom nie odpuszczę ani złotówki- na co moja mama wypaliła :

" a po co mi to , jeszcze jakaś kontrola przyjdzie , zaczną grzebać ...."

jezzzzuuuu ...aż mi się ciśnienie podniosło :evil:

Zachowała się jak ostatnie stadium łańcucha pokarmowego które jacyś urzędnicy mają prawo bezkarnie gnoić, ignorować, niepokoić.

Wychodzę z zaożenia, że te czasy już minęły. Jeśli nie potrafię czegoś załatwić w jakimkolwiek urzędzie u urzędnika - idę do kierownika i domagam się wyjaśnień - w końcu są tam jak dupa od srania , a ja nie musze być alfą i omegą i się na wszystkim znać :roll: .

To urzędnicy, policjanci, sędzie są dla nas a nie my dla nich .... są opłacani z naszych podatków i jeśli uważam , że walczę w słusznej sprawie to walczę z podniesionym czołem.

Daggulka to sie akurat zdarza czesto, jesli nie najczesciej. Ludzie jak slysza: policja, prokuratura, sad, to im rura od razu mieknie. Kazdy madry, jak nie trzeba zadnej odpowiedzialnosci za nic brac. Dlatego trzeba gadac z takimi, dla ktorych to chleb powszedni. :roll:

o to to to..pierdoła zawsze pierdoła zdechnie jak to mowia z shitu ghfiasdki nie srobhisz.. :lol: 8)