daggulka 23.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 kosztorys mam, ale to nie jest dokument dla sądu - oni pragną opinii I to pewnie musi byc rzeczoznawca sadowy? wystarczy budowlany, biegłego sadowego to sobie juz sad powoła. Nawet kierbud moze taka opinię zrobic - nasz nie chce , mam wrażenie, że juz narobił w gacie, jak się dowiedział, że zakladamy sprawę. no właśnie .... bo dupy dał, jak tylko widział co się święci - od razu powinien gonić dupków z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 idę sobie Housa obejrzeć - muszę odreagować Nie wywoluj house'a z lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dagguś - on właśnie pojechał po partaczach, a ci zamiast podjąć sie poprawek, spierdoli..li z budowy. Ale co innego partacze, co innnego sąd - to go przerosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.03.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 idę sobie Housa obejrzeć - muszę odreagować Nie wywoluj house'a z lasu. juz wywołałam - oglądam do jutra - napiszę relacje z pola boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 idę sobie Housa obejrzeć - muszę odreagować Nie wywoluj house'a z lasu. juz wywołałam - oglądam do jutra - napiszę relacje z pola boju Nie o tego mi chodzi. Daj znac, na pewno w koncu znajdziesz tego rzeczoznawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.03.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 wydaje mi się, że za późno zareagował .... wybacz, kierbudem nie jestem .... ale gdybym zobaczyła ściany połowy choćby parteru w ten sposób wymurowane to już wtedy jako kierbud znający się na rzeczy wiedziałabym że fachowcy to z nich żadndni i o poprawkach nie byłoby mowy tylko już wtedy fru z budowy za daleko to wszystko u Ciebie zaszło .... tak mi się zdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 i ciicsza a gospodyni tyra po fhorumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 mam nadzieję, że się nie pogniewała na mnie ... ale kuźwa ja nie potrafię owijać ani w bawełne ani w sreberka bo świstak nie jezdem malka ... no kuźwa żeby nie było - współczuję Ci jak cholera wszystkich obecnych utrudnień i takich i siakich , ale z tego co widze to Ty twarda sztuka jesteś ... poradzisz se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja tylko różowe posłalam, wcale nie tyram. Tyrać, to ja chyba muszę zacząć, by w tym stuleciu chałupę skończyć aaaa, znalazłam rzeczoznawę - chyba się podejmie , kierownik zgubił dziennik - ale go znalazłam, sąsiedzi jeszcze nie zgłosili naszego burdlu do żadnych instytucji - ze wskazaniem na jeszcze. to tyle w temacie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ci maja gorzej malka maja gorzej... http://fakty.interia.pl/swiat/news/powrot-talibow-obcinanie-konczyn-palenie-szkol,1280113,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Daguś - na Ciebie mialabym sie gniewać - o co ?? ja też nie świstak - więc witaj bratnia duszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Malka, Ty sie odzywaj czesciej, bo sie tu o Ciebie martwimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Malka, Ty sie odzywaj czesciej, bo sie tu o Ciebie martwimy... Ja to się naprawde martwie............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Super , że Ci się udało znaleźć rzeczoznawcę - mam nadzieję, że się podejmie- choć ja bym molestowała o to kierbuda który się zagapił - w końcu kasa na ulicy nie leży.... nie dopilnował i nie zareagował na czas, powinien koszty ponieść i reprezentować Cię jako rzeczoznawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a jak młody przed zabiegiem ? fest sie stresujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale jak kierbud ogon skulil, to co mu zrobisz? Lepiej miec kogos mniej strachliwego jak przyjedzie do sprawy w sadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No i tak bywa.... nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Daggulka to sie akurat zdarza czesto, jesli nie najczesciej. Ludzie jak slysza: policja, prokuratura, sad, to im rura od razu mieknie. Kazdy madry, jak nie trzeba zadnej odpowiedzialnosci za nic brac. Dlatego trzeba gadac z takimi, dla ktorych to chleb powszedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No bo kurcze nie wiem .... są ludzie którzy maja po prostu wpojone stare stereotypy jak za komuny Moja mama też mnie wczoraj zgrzała ... część faktur z budowy z pewnych powodów była brana na nią , teraz ja se chce vat z tego odliczyć bo po ostatnim zajściu z państwową służbą zdrowia przysięgłam sobie że sk.... synom nie odpuszczę ani złotówki- na co moja mama wypaliła : " a po co mi to , jeszcze jakaś kontrola przyjdzie , zaczną grzebać ...." jezzzzuuuu ...aż mi się ciśnienie podniosło Zachowała się jak ostatnie stadium łańcucha pokarmowego które jacyś urzędnicy mają prawo bezkarnie gnoić, ignorować, niepokoić. Wychodzę z zaożenia, że te czasy już minęły. Jeśli nie potrafię czegoś załatwić w jakimkolwiek urzędzie u urzędnika - idę do kierownika i domagam się wyjaśnień - w końcu są tam jak dupa od srania , a ja nie musze być alfą i omegą i się na wszystkim znać . To urzędnicy, policjanci, sędzie są dla nas a nie my dla nich .... są opłacani z naszych podatków i jeśli uważam , że walczę w słusznej sprawie to walczę z podniesionym czołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Daggulka to sie akurat zdarza czesto, jesli nie najczesciej. Ludzie jak slysza: policja, prokuratura, sad, to im rura od razu mieknie. Kazdy madry, jak nie trzeba zadnej odpowiedzialnosci za nic brac. Dlatego trzeba gadac z takimi, dla ktorych to chleb powszedni. o to to to..pierdoła zawsze pierdoła zdechnie jak to mowia z shitu ghfiasdki nie srobhisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts