daggulka 24.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no i tak jest z pierdołami .... macie rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 To ma swoje dobre strony, bo jak komus przyjdzie do lepetyny jakies glupie donosy wysylac albo cos to potem potwierdzic w sadzie tez nie tak latwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 no w zasadzie tak, choć nie wiadomo nigdy na kogo się trafi ... raz lżej, raz ciężej ja też się chyba trochę po sądach powłóczę w najblizszym czasie bo mnie mój były mąż znerwował i wojnę wywołał o naszą wspólną córę 16-letnią se kuźwa wymyśla ....myśli, że ja taka bojąca myszka jestem jak 8 lat temu , bo on teraz jeszcze niby groźnejszy, w policji pracuje (szpaner )... się zdziwi zleksza jak wezwanie na sprawę o szantaż i zwiększenie alimentów dostanie co mu założyłam sie zdziwi jak z tej swojej Hiszpani przyleci i zobaczy że się nieco przez te kilka latek wyrobiłam w pysku ( nie wspomnę że z pomoca psychologa po traumie jaką mi fundnął ) tak, że piękny czas pobytu w sądach również, malka przede mną - nie bój nic radę damy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Daggulka, Ty tez sie trzymaj w takim razie kobieto - skorpionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to ja chyba wolę z partaczami sie sądzić, niż ze ślubnym, byłym nawet Ale Daga, Ty twarda baba jesteś, a córka Twoja, wiec pewnie miętkość jest jej obca - dacie rade A tatus z tych co to raz w roku na wakacje zaprosi, by wodę z mózgu zrobić ?? a cały pozostały czs to nie pamieta o latoroślach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.03.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Malka ... do czasu było ok, ale jak widać dostatek i władza mu namieszały w główce a co do twardości .... czasem też nie wyrabiam , ale wiesz - jak ktoś ma serce miękkie to dupe musi mieć twardą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.03.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Malka ... do czasu było ok, ale jak widać dostatek i władza mu namieszały w główce a co do twardości .... czasem też nie wyrabiam , ale wiesz - jak ktoś ma serce miękkie to dupe musi mieć twardą ... cholera, a ja myślałam ,że w ołowianych gaciach chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Oj dziewuszki - nie zazdroszczę Wam tych sądów ale trzymam kciuki, żebyście wygrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Oj dziewuszki - nie zazdroszczę Wam tych sądów ale trzymam kciuki, żebyście wygrały znając nasz wymiar srawiedliwośći tfu, sprawiedliwości, to kciuki to za mało, trzeba by mieć jakiegoś "gwoździa do trumny" pozwanego, jakąś konferencje prasową zrobic, co by "już nigdy ten pan nie zabił niczyich marzeń" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 ...a pamiętacie jak było u Karguli i Pawlaków.... sąd sądem a sprawiedliwość musi być po naszej stronie i tam gdzieś jakiś nioooo granacik zabezpieczający tę sprawiedliwość był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 A w ogóle tp bry dzień miałam właśnie iść z młodym na badania. Dzielnie mnie obudził bladym świtem, co by próbkę moczu należycie pobrać, ja poszłam pod prysznica, młody sie ubierał. Ja już prawie przy drzwiach gotowa do wyjścia, patrzę na uśmiechniety dziub młodego, a tam w kąciku czai sie coś czekoladowego no to przesłuchuje młodego -co to i skąd sie tam wzieło, o on mi ,że to nutella i wzięła sie ze słoika no i poszlismy do d, a nie na badania - czas protrombinowy i inne INR -y muszą być robione na czczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 buuuu to faktycznie poranek pełen wrażeń... jutro pójdziecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 buuuu to faktycznie poranek pełen wrażeń... jutro pójdziecie... jeśli młode znów czegos nie wywinie ja w piatek muszę być z wynikami u lekarza, bo trzeba wiedzieć czy jest ok, i czy kwalifikuje sie do operacji. jak ja nie lubie tak na ostatnią chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.03.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nooo ja tez tak nie lubię ale swoją drogą to sprytne to Twoje młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 buuuu to faktycznie poranek pełen wrażeń... jutro pójdziecie... jeśli młode znów czegos nie wywinie chiba młode nie lubi być kłute a poza tym wie co dobre nutellka rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nooo ja tez tak nie lubię ale swoją drogą to sprytne to Twoje młode no to rozgryzłaś go ta nutella to z premedytacja była zjedzona bo małpa kudłata wiedziała, że kłuć go nie będą jak zje stworzyłam potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To mu powiedz, ze dostanie mega wielka nutelle PO badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To mu powiedz, ze dostanie mega wielka nutelle PO badaniu. sam juz to wymyślił i największą drożdzówę jaka będzie w sklepie nie pytaj co chce po operacji a to PO - to jakiś prawie ukryty przekaz przedwyborczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No widzisz, to dziecko Cie odpowiednio wychowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No widzisz, to dziecko Cie odpowiednio wychowuje. my się tak nawzajem jakaś symbioza musi panować -dla przetrwania gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts