Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no w zasadzie tak, choć nie wiadomo nigdy na kogo się trafi ... raz lżej, raz ciężej :wink:

ja też się chyba trochę po sądach powłóczę w najblizszym czasie bo mnie mój były mąż znerwował i wojnę wywołał o naszą wspólną córę 16-letnią :roll:

se kuźwa wymyśla ....myśli, że ja taka bojąca myszka jestem jak 8 lat temu , bo on teraz jeszcze niby groźnejszy, w policji pracuje (szpaner :evil: )... się zdziwi zleksza jak wezwanie na sprawę o szantaż i zwiększenie alimentów dostanie co mu założyłam :wink:

sie zdziwi jak z tej swojej Hiszpani przyleci i zobaczy że się nieco przez te kilka latek wyrobiłam w pysku ( nie wspomnę że z pomoca psychologa po traumie jaką mi fundnął :evil: )

tak, że piękny czas pobytu w sądach również, malka przede mną - nie bój nic radę damy :D

to ja chyba wolę z partaczami sie sądzić, niż ze ślubnym, byłym nawet :-?

Ale Daga, Ty twarda baba jesteś, a córka Twoja, wiec pewnie miętkość jest jej obca - dacie rade :D

A tatus z tych co to raz w roku na wakacje zaprosi, by wodę z mózgu zrobić ?? a cały pozostały czs to nie pamieta o latoroślach ? :-? :evil:

Malka ... do czasu było ok, ale jak widać dostatek i władza mu namieszały w główce :wink:

a co do twardości .... czasem też nie wyrabiam :lol: , ale wiesz - jak ktoś ma serce miękkie to dupe musi mieć twardą ... :wink:

cholera, a ja myślałam ,że w ołowianych gaciach chodzę :o

:wink:

Oj dziewuszki - nie zazdroszczę Wam tych sądów :( ale trzymam kciuki, żebyście wygrały :D

znając nasz wymiar srawiedliwośći tfu, sprawiedliwości, to kciuki to za mało, trzeba by mieć jakiegoś "gwoździa do trumny" pozwanego, jakąś konferencje prasową zrobic, co by "już nigdy ten pan nie zabił niczyich marzeń"

:wink: :wink:

A w ogóle tp

bry dzień :D

miałam właśnie iść z młodym na badania.

Dzielnie mnie obudził bladym świtem, co by próbkę moczu należycie pobrać, ja poszłam pod prysznica, młody sie ubierał.

Ja już prawie przy drzwiach gotowa do wyjścia, patrzę na uśmiechniety dziub młodego, a tam w kąciku czai sie coś czekoladowego :o :o :o

no to przesłuchuje młodego -co to i skąd sie tam wzieło, o on mi ,że to nutella i wzięła sie ze słoika :o :o :o :evil:

no i poszlismy do d, a nie na badania - czas protrombinowy i inne INR -y muszą być robione na czczo :evil:

buuuu :) to faktycznie poranek pełen wrażeń... jutro pójdziecie... :)

jeśli młode znów czegos nie wywinie :lol: :lol:

ja w piatek muszę być z wynikami u lekarza, bo trzeba wiedzieć czy jest ok, i czy kwalifikuje sie do operacji.

jak ja nie lubie tak na ostatnią chwilę :roll:

nooo ja tez tak nie lubię :roll:

ale swoją drogą to sprytne to Twoje młode :)

no to rozgryzłaś go :lol:

ta nutella to z premedytacja była zjedzona :evil:

bo małpa kudłata wiedziała, że kłuć go nie będą jak zje :evil:

stworzyłam potwora

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: To mu powiedz, ze dostanie mega wielka nutelle PO badaniu. :wink:

sam juz to wymyślił :lol: :lol: :lol:

i największą drożdzówę jaka będzie w sklepie

nie pytaj co chce po operacji :-?

a to PO - to jakiś prawie ukryty przekaz przedwyborczy :lol: :lol: