Fenix999 06.12.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Po czym znowu ? Aaaaaaaaaaaaaaa................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.12.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 No pooooo, fajnie było, co prawda zastanawiałem się czy panowie aby mnie nie obrażają, ale Młody mnie uspokoił, że to tylko nazwy jakiś konstelacji jutro mam sądny dzień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.12.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ja was zaraz zamorduje, co to jakis spisek co to wszyscy wiedza ale nie powiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.12.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ja was zaraz zamorduje, co to jakis spisek co to wszyscy wiedza ale nie powiedza no to masz pomocnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.12.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 ja was zaraz zamorduje, co to jakis spisek co to wszyscy wiedza ale nie powiedza nie marudz Markoto, niech Twoje cierpienie niewiedzy jest darem dla Malki w jej słusznej sprawie.To może być nawet lepsze od trzymania kciuków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ty Jamles też cierp. Już niedługo okaże się co się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Już puścić kciuki???????? Bo mi z lekka ręce cierpną............. Oooo i o błyskotliwości młodego to proszę opowiedzieć... Też chcemy jako te ciocie forumowe być dumne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.12.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no i co się nie odzywa?leże krzyżem cały dzień na podłodze.moge poleżec jeszcze trochę,bo ciepło, ale by się juz odezwała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no i co się nie odzywa?leże krzyżem cały dzień na podłodze.moge poleżec jeszcze trochę,bo ciepło, ale by się juz odezwała:( Noooo ale, ze coooooo .... na księdza ją wyświęcają czy na zakonnicę, ze tak krzyżem leży???????????? Czy Ty Myszka krzyżem leżysz????? No nie kumam.... Idę po naleweczkę z pigwy... sama robiłam i jest słodziutka i pyszna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.12.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Noooo ale, ze coooooo .... na księdza ją wyświęcają czy na zakonnicę, ze tak krzyżem leży???????????? Czy Ty Myszka krzyżem leżysz????? No nie kumam.... Idę po naleweczkę z pigwy... sama robiłam i jest słodziutka i pyszna..... pokutuję za grzechy swoje i całego świata. robiłas nalewke z pigwy? bosszzz, mam na ogrodzie 4 pigwowce i nie miałam ani jednego owoca.Moze w przyszłym roku sie zawiążą jesli juz sie krzaczory ukorzeniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ty wiesz jaka dobra... słodziutką zrobiłam jak ulypek, troszkę spirytusu, troszkę gorzołki i jest pychota....Ale ja ta pigwę z lasu z Borów Tucholskich przywiozłam.... Zawsze możesz zerwać gdzieś indziej a na swoje jeszcze przyjdzie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.12.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Mysia, powstań szkoda biust gnieść dziś nic się nie dowiemy, rano nic nie było w aktach, a po południu mecenas miał rozprawę i jak ta sie skończyła to sekretariat już zamknięty...... byle do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.12.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Malcia wróciła Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.12.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Mysia, powstań szkoda biust gnieść dziś nic się nie dowiemy, rano nic nie było w aktach, a po południu mecenas miał rozprawę i jak ta sie skończyła to sekretariat już zamknięty...... byle do jutra nie no zdechne.może na jutro jakąś inną fajną pozycję medytacyjną trzeba wymyślec, bo faktycznie do swiąt będę kwadratowa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Mycha jutro leż na plecach dla równowagi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.12.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 No to czekam do jutra na dobre wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 no na razie nie ma wieści.....nie ma akt w sekretariacie, znaczy wiemy ,ze są u sędziego, czyli....albo pozwani się ustosunkowali , albo pisze wyrok..... czyli jest albo źle, albo bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.12.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ale ty cierpliwa jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.12.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ale tylko tam gdzie nic zmienić nie mogę, a poza tym dwa lata czekałam poczekam jeszcze dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts