malgos2 25.03.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No widzisz, to dziecko Cie odpowiednio wychowuje. my się tak nawzajem jakaś symbioza musi panować -dla przetrwania gatunku To super. A gdzie macie ta operacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To super. A gdzie macie ta operacje? Migdał to gdzieś w okolicach choanae. A tuba auditiva, to tak między gardłem a uchem środkowym. W tych miejsceach będzie operacja No to się troche popisałam ostatnio mialam egzamin z anatomii prawidłowej - zdałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Hej Malka!! Tobie odwagi i nerwow ze stali a Malemu przyzwoitosci Nutellowej zycze. Czy paczki Ci juz zaczac wysylac? Krakowskiej nie mam ale inna moge wsadzic w paczke Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No to się troche popisałam ostatnio mialam egzamin z anatomii prawidłowej - zdałam Gratulacje!! A ta anatomia to teoretycznie czy praktyczny egzamin byl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 To super. A gdzie macie ta operacje? Migdał to gdzieś w okolicach choanae. A tuba auditiva, to tak między gardłem a uchem środkowym. W tych miejsceach będzie operacja No to się troche popisałam ostatnio mialam egzamin z anatomii prawidłowej - zdałam dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Maju, w paczce poproszę o 4m2 pokoju, co by miejsce było na rozłożenie tego http://image.ceneo.pl/data/products/1818739/product.jpg młode chce takie "za dzielność", a ja ni cholery juz nie mam gdzie tego ulokować anatomia raczej praktyczna - wskaźnik w miejscu anatomicznym jakiegoś flaka - na zasadzie - a co to jest ?? Anja - co taka zdziwiona - ja z tych co to całe zycie się uczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tez bym chciala takie na miejscu mlodego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 nie zdziwiona ze sie uczysz, ale zdziwiona czego sie uczysz nie pokaze tej zabawki Dejwowi bo pewnie tez by taka chcial miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.03.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tez bym chciala takie na miejscu mlodego. jak dasz sobie wyciąć migdała i zrobić dranaż uszu - to Ci takie kupię i Dejwowi tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Tez bym chciala takie na miejscu mlodego. jak dasz sobie wyciąć migdała i zrobić dranaż uszu - to Ci takie kupię i Dejwowi tyż Juz mi kiedys chcieli migdala wyciac przy swince, na szczescie sie nie dalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.03.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Maju, w paczce poproszę o 4m2 pokoju, co by miejsce było na rozłożenie tego Malka, w takim razie to tylko gumowe sciany moge zaproponowac ....ale takich zapewne nie chcesz ....jeszcze nie teraz Trzymajcie sie dzielnie!! Jak ja wroce z PL na lono foruma to Wy z Mlodym juz bedziecie po - mam nadzieje Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Melduje, ze wszystko sie udalo i malka o 18:15 wraca na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.03.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Bardzo, bardzo się cieszę ...czekam na potwierdzenie z pierwszej ręki....malki ręki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Z tym, ze godzina sie przesuwa na 18:45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga1 30.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 .... super... czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Oj, cos czuje, ze mlody jednak ta pielegniarke skutecznie poderwal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Jestem, jestem chciałam jeszcze mlodego poprzytulać teraz już śpi mój dzielny facet Powiem Wam hita przywieźli młode po operacji do pokoju, było ok,ale za namową przespał sie pół godzinki, jak doszedł do siebie po narkozie, chciał zadzwonić do babci, no to daję mu telefon , a on "wiesz babciu, oni mi bedą wycinać migdała i laserem udrażniać uszy" - a my w śmiech , toto małe nawet nie załapało,że już po Generalnie u młodego operacja była najbardziej złożona (dziś operowano 7 dzieciaków), a przeszedł cały majdan najlepiej, zero krwawień, wymiotów, bólu - w szoku jestem porównując z dzieciakami krzyczącymi w niebogłosy i uwalanymi krwią od nosa do pięt. Jak ja sie cieszę, że było tak i ,że już po A Wam dzięki wielkie za kciuki - maja moc BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Gratulacje dla mlodego i dla dzielnej mamy. No i dzieki za wiesci. To masz juz te sciany z gumy i prezent dla mlodego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.03.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nie mam gumowch ścian, zamiast tego mam zagracony pokój dzienny ale co tam, przeżyję i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A bedziesz w kwietniu z mlodym w KRK tak jak obiecalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts