malka 28.12.2010 01:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 wróżka, czy co mów mi tu o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 wróżka, czy co mów mi tu o co chodzi cuda Pani oj cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 no żywcem kpią sobie, czarownice jedne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Nooo to i ja całuśnie Rasia a co tam wyczarowałaś???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Malcia a ty masz nadmiar czasu???????? Jak tak to może byś z młodym wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Cos mi sie wydaje, ze rasia ma niespodzianke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Nooo ale chyba Zuzy nie pobije Nooo chyba, że babcią zostanie, ale to kolej rzecze jest.... Na nasze dzieci będzie czas, choć może jeszcze nie teraz, bo za młode..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 No nie wiem, czy takie za mlode, Twoj starszy juz by mogl byc ojcem od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Nooo nie gadaj... - ja babcia????????????????????? Jesoooos.... nawet mi nie mów..... No jakby zaszalał z plemnikami to mógłby już mieć potomstwo... ale najlepiej to niech on sobie szuka dziewczyny ... w Gadańsku..... Co by daleko byli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Taaaa, odleglosc zwieksza namietnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Małgośka, i Ty przeciwko mnie Wiola, mój nadmiar czasu, to chodzenie spać koło 7 i pobudka 2 godziny później...... padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 No co, no co? Kurna, mam tyle problemow, ze nie wiem, jak to wszystko ogarnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Dawaj, problemy dzielone z innymi są mniejszymi problemami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Eeeeee, nie wiedzialabym od czego zaczac, a i tak musze sie sama ze wszystkim uporac. To wszystko przekroczylo bariere, za ktora gadanie juz nie pomaga. :( Lepiej mi powiedz czy Ty sie orientujesz w prawie dot. wspolnot mieszkancow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Malcia co Ty robisz do 7.00 rano przez cała noc??????????? Noooo chyba, że brykasz i spalasz kalorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.12.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Małgoś, no dekadę w tym g siedziałam, acz przez ostatnie 3 lata mogło sie ciut pozmieniać, ale zapewne nie bardzo radykalnie.Czyli masz podobnie......marzysz by ten rok sie skończył ? z nadzieja,ze następny będzie lepszy...... Wiola.....pracuje, jedynie wtedy mogę, cisza, spokój nikt nic ode mnie nie chce........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Wiem, wiem.... i ubolewam nad Twoim snem i co dalej idzie za Twoimi podkrążonymi oczkami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Jak nie masz czasu to powiem Ci, że z Emilem już jest wszystko OK i już koniec leczenia.....Powiedzieli mi to wczoraj w Klimontowie, to co ja wiedziałam od chyba dwóch tygodni od lekarza z Piekar.... ale pieczątkę w karcie musiałam mieć.....Ma co prawda jeszcze lekko spuchnięte to kolanko, ale nie jest źle... i loto jak najęty, nie usiedzi ani chwili..... I na narty chce jechać, i na sanki, i marzy o nartosankach.... Nooo jak prawdziwe chłopoczysko, a o tym sezonie to może zapomnieć....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.12.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Małgoś, no dekadę w tym g siedziałam, acz przez ostatnie 3 lata mogło sie ciut pozmieniać, ale zapewne nie bardzo radykalnie. Czyli masz podobnie......marzysz by ten rok sie skończył ? z nadzieja,ze następny będzie lepszy...... Wiola.....pracuje, jedynie wtedy mogę, cisza, spokój nikt nic ode mnie nie chce........ Dzieki za telefon tajemniczy numerze. Moze nawet jest mi troche lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Dzieki za telefon tajemniczy numerze. Moze nawet jest mi troche lepiej. Małgoś nie smutaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts