MonikaC 30.12.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 ileż tu brutalności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 A to niby ja chciałam kilim króliki, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 hej kobieto zarabiajaca:bye: i co i co? wiesci sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 May... chyba nie bo by coś pisnęła... a tak siedzi cichutko ..... Ja już Malci nie męczę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Majeczko, na razie wydająca....i końca nie widać z tym wydawaniem. nic nie wiem....ale...mam dwa awiza moje i ślubnego...więc albo z sądu, albo z banku...nie wiem co gorsze Obiecuję,ze jak cos tylko bedę wiedziała, dam znać Dzięki Wioluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.12.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Jak można jeść karpia , przecież to jest fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Jak można jeść karpia , przecież to jest fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujj... racja, ale mi się śmiać chce, że kazali je ekologicznie w wiaderkach do domu na zarżnięcie nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.12.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 pycha jest kupujemy juz zarzniete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 nie wiem jak w ogóle można kupić żywą rybę nieakwariową . Karpia nie kupuje , bo nie jadam, ale np. pstrąga jak sobie wybiorę, to pan/pani na zapleczu ukatrupi, wypatroszy i przyniesie rybkę gotową do wędrówki na patelnię taka wygodnicka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.12.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Taaa jestem pewny że zawiera jakieś toksyny halucynogenne i potem ludzie twierdzą że jest smaczny a prawda jest taka że w smaku jest mdły czyli fuuuuuuuuuuuuuuuuujj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Wiesz co, mój ojciec jest guru jeśli chodzi o znajomość ryb, także w smaku, i twierdzi,ze karp powyżej 1,2 kg jest niezjadliwy, mulasty, ale da się tego paskudnego posmaku pozbyć...ja jednak nie bedę próbować, wkurza mnie ilość ości i smak bajora, jest tyle pysznych ryb, że nimi się zadowalam (kulinarnie , zboczuchu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.12.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 tak to sie dyskutuje o gustach innych rozumiem ze nie moze mi smakowac karp Fakt ze jadam go tylko na swieta a takze pyszna zupe rybna, poza swietami to uwielbiam lososia ale zjem kazda rybke bo ja rybkolubna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.12.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 o matko a ja byłam świadkiem zakupu 2kg karpia - bleeee Ja z rybek to tylko dorsza i mirunę. Matko nie zapomnę jak ze swoim tatą ubijałam karpia bo mu sie na święta w galarecie zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Marta, pewno,że możesz lubić Ja znam wariatów jedzących szarańczę i inne robactwo , co nie zmienia faktu,ze ja nie gustuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 No jak ktoś ma problem z rybą to do mojego Emila, albo męża... Ja to jak pół dzwonka zjem w wigilię to max, ale za rybami nie przepadam... nawet przed świętami wywaliłam z zamrażarki filety z dorsza co to już tak długo leżały zajmując miejsce w zamrażarce, aż gumowe i śmierdzące się stały... Mąż namiętnie wędkuje, jeśli ma możliwość... Dobrze , że daleko mieszkamy od Bałtyku bo by częściej wyjeżdżał na rybki... a tak raz w roku , albo i wcale, bo sztorm i nie można wypłynąć... Ku mojej uciesze, bo nienawidzę wędkowania i śmierdzącej zamrażarki z ryb.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Ja jem karpia tylko w formie "karp mojej tesciowej", ktory jest skrzyzowaniem karpia po zydowsku z pasztetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 moze smakowac nieźle, ale jak wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 znalazłam fajne zyczenia noworoczne http://images42.fotosik.pl/107/b91a1906b758e10f.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 moze smakowac nieźle, ale jak wygląda ? Noooo otoz to, trzeba sie przelamac. Raz widzialam ja w wersji z ryby amur i byla znacznie smaczniejsza i bardziej apetycznie wygladala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Co przerasta, co przerasta, że baba do pracy poszła A co niby tylko gary, zakupy (czytaj FM i tv ) Ty szowinisto jeden męski, Ty :mad: Się zaraz schowam i nie wyjdę przed przyszłym BN. Albo i zaprzyszłym. A po drodze zapomnę loginu i hasła i adresu... Nie krzyczeć mi tu na barranki i od szowinistów niesłusznie nie wyzywać bo jak przez kolano... No dobra, dobra wampie, słusznieś uczyniła, a mnie nieświadomemu po łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts