Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Majeczko, na razie wydająca....i końca nie widać z tym wydawaniem.

nic nie wiem....ale...mam dwa awiza moje i ślubnego...więc albo z sądu, albo z banku...nie wiem co gorsze ;)

Obiecuję,ze jak cos tylko bedę wiedziała, dam znać

Dzięki Wioluś:)

nie wiem jak w ogóle można kupić żywą rybę nieakwariową . Karpia nie kupuje , bo nie jadam, ale np. pstrąga jak sobie wybiorę, to pan/pani na zapleczu ukatrupi, wypatroszy i przyniesie rybkę gotową do wędrówki na patelnię :)

taka wygodnicka jestem :)

Wiesz co, mój ojciec jest guru jeśli chodzi o znajomość ryb, także w smaku, i twierdzi,ze karp powyżej 1,2 kg jest niezjadliwy, mulasty, ale da się tego paskudnego posmaku pozbyć...ja jednak nie bedę próbować, wkurza mnie ilość ości i smak bajora, jest tyle pysznych ryb, że nimi się zadowalam

(kulinarnie , zboczuchu)

No jak ktoś ma problem z rybą to do mojego Emila, albo męża...

Ja to jak pół dzwonka zjem w wigilię to max, ale za rybami nie przepadam... nawet przed świętami wywaliłam z zamrażarki filety z dorsza co to już tak długo leżały zajmując miejsce w zamrażarce, aż gumowe i śmierdzące się stały... Mąż namiętnie wędkuje, jeśli ma możliwość... Dobrze , że daleko mieszkamy od Bałtyku bo by częściej wyjeżdżał na rybki... a tak raz w roku , albo i wcale, bo sztorm i nie można wypłynąć...:lol: Ku mojej uciesze, bo nienawidzę wędkowania i śmierdzącej zamrażarki z ryb....

Co przerasta, co przerasta, że baba do pracy poszła :o

A co niby tylko gary, zakupy (czytaj FM i tv ;) )

Ty szowinisto jeden męski, Ty :mad::mad:

;)

Się zaraz schowam i nie wyjdę przed przyszłym BN. Albo i zaprzyszłym. A po drodze zapomnę loginu i hasła i adresu... Nie krzyczeć mi tu na barranki i od szowinistów niesłusznie nie wyzywać bo jak przez kolano... No dobra, dobra wampie, słusznieś uczyniła, a mnie nieświadomemu po łbie :-)