wu 30.12.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 ja uwielbiam karpia no i co:lol2: i inne rybki też no może pstrąg średnio mi podchodzi bo raczej suchy ale jak się go nafaszeruje czosnkiem albo pieczarkami i w folii upiecze to też pycha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 No przeeeeeeestan, pstrag nie ma prawa byc suchy, tez nie lubilam dopoki naprawde swiezego nie zjadlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Małgoś Kochana trudno o świeższego niż u mnie;) jest suchy w sensie ze tłuszczyku nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.12.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Jak można jeść karpia , przecież to jest fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujj... nie pomyliłeś karpia z ........ kalafiorem blumkul to jest dopiero fuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Małgoś Kochana trudno o świeższego niż u mnie;) jest suchy w sensie ze tłuszczyku nie ma:) Aaaaaaaaaaaa. To trzeba go w folii. A propos pysznych dan z ryb, to moj ojciec robi super zupe z dorsza. Dorsz w tym wszystkim gotuje sie tylko chwilke, zeby sie nie rozlecial, a zupka jest z fenkulem, imbirem i chili, pyyyyyyszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 no trzeba posmarować w brzuszku olejkiem posypać troszkę solą i pieprzem napchać czosnku z ziołami albo pieczarek z ziołami i masełka;) naciąć leciutko skórkę po wierzchu położyć po plasterku cytrynki zawinąć w folię i do piekarniczka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Aaaaaaaaaaaa to moj ojciec robi pstraga z wielka iloscia kolendry, odrobina maselka i duza iloscia cytryny. Pyszny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.12.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 nie róbta smaka co????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Małgos, znaczy potrawa dla ludzi o mocnych nerwach Teraz przytulę Baranka http://www.strazdlazwierzat.com.pl/index_pliki/interwencje/baran/baran2.jpg Lesiu, co do kalafiora to się absolutnie zgadzam Wusia, jak Ty pod tymi pieczarkami, czosnkiem i ziołami czujesz rybę? Toż to profanacja. Z moim ślubnym mamy czasem takie halo na pstraga, że potrafimy do Bukowiny, albo Mszany jechać tylko na rybę i żadne tam wynalazki, sól masło, cytryna, smażone na patelni...no i mam ślinotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.12.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 oj Malka Malka toż do mnie bliżej macie na pstrąga z kryształowo czystego potoczka:P spoko czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.12.2010 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 oj Malka Malka toż do mnie bliżej macie na pstrąga z kryształowo czystego potoczka:P spoko czuję no to bierz muchę i na łowy, bo już jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Malcia to jeszcze przed samiuśkim Krościenkiem jest potok i pstrąg, którego jeszcze sama możesz sobie złowić... Nooo przednia zabawa, i pan przyrządzi z masełkiem na grilu... Pychota....Ale z dużą ilością czosnku????????????? To po co pstrąga paprać.... kawałek wieprzowinki też dobrze z czosnkiem smakuje.... W Wusiowych stronach też pstrągi są koło Złotego P. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 ale u Was mi go napakuja pieczarkami Wiecie co, szukam ręczników, takich zwykłych jednobarwnych grubych ręczników i co? albo cena zabija, albo muszę kupić 50 szt ? nie ma ktoś ochoty na 20 ręczników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 no to bierz muchę i na łowy, bo już jadę :rotfl: Jamles... tylko moich chłpoków zabierz ze sobą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 ale u Was mi go napakuja pieczarkami Wiecie co, szukam ręczników, takich zwykłych jednobarwnych grubych ręczników i co? albo cena zabija, albo muszę kupić 50 szt ? nie ma ktoś ochoty na 20 ręczników ? A do jakiej kwoty szukasz i jakie to mają być rozmiary i kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.12.2010 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Malcia to jeszcze przed samiuśkim Krościenkiem jest potok i pstrąg, którego jeszcze sama możesz sobie złowić... Nooo przednia zabawa, i pan przyrządzi z masełkiem na grilu... Pychota.... Ale z dużą ilością czosnku????????????? To po co pstrąga paprać.... kawałek wieprzowinki też dobrze z czosnkiem smakuje.... W Wusiowych stronach też pstrągi są koło Złotego P. .... Wioluś, tam tez byliśmy pani zabrała wyłowiona rybkę i po 20 minutach miałam ja na talerzu a nie sposób było nie złapać, bo zagęszczenie jak w Chinach. u Wusi pstragi sa to ja wiem, ale nikt nie zrobi go tak jak góral najlepszego jadłam w Bigosówce pod Bukowiną Lesiu, tylko nie mucha, tylko nie mucha a ręczniki najlepiej białe ale zielone tez moga być zielone 140x70 i 50x100 , potrzebuję po 15-20 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 W mojej wsi tuż za targiem jest hurtownia rączników i pościeli, ale mają bardzo dobre... Greno mi najbardziej pasują, ale do tanich nie należą... A jak masz działalność to bez problemu sprzedadzą....Tylko czy takie Ci by odpowiadały to musiałabyś oblukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.12.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 A gdzie , w którym miejscu jest bigosówka?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.12.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Lesiu, tylko nie mucha, tylko nie mucha a na glizdy biorą na takie:cool: http://maturzaki.pl/uploads/questionwar/60fdbcac5c84e1431fb59d8c787b8da4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.12.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Malka, bierz z andropolu na allegro albo z morfeusza (sklepu znaczy) - tam sie hotele zaopatruja i nie trzeba brac hurtem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.