malka 30.03.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 jeszcze 15 kwietnia mam dzwonić do kliniki w okolicy, jeśli termin się nie znajdzie, to jestrm w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.03.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A tak w ogole to nie masz powodu przyjechac? A na kawe z wkladka na przyklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Jestem, jestem chciałam jeszcze mlodego poprzytulać teraz już śpi mój dzielny facet Powiem Wam hita przywieźli młode po operacji do pokoju, było ok,ale za namową przespał sie pół godzinki, jak doszedł do siebie po narkozie, chciał zadzwonić do babci, no to daję mu telefon , a on "wiesz babciu, oni mi bedą wycinać migdała i laserem udrażniać uszy" - a my w śmiech , toto małe nawet nie załapało,że już po Generalnie u młodego operacja była najbardziej złożona (dziś operowano 7 dzieciaków), a przeszedł cały majdan najlepiej, zero krwawień, wymiotów, bólu - w szoku jestem porównując z dzieciakami krzyczącymi w niebogłosy i uwalanymi krwią od nosa do pięt. Jak ja sie cieszę, że było tak i ,że już po A Wam dzięki wielkie za kciuki - maja moc BUZIAKI bardzo dobre wieści, cieszą mnie bardzo dzielni byliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.03.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 malka - cieszę się, że młody już po operacji i wszystko poszło ok Dzielnego masz malucha Cmokaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dzięki, dzięki, dzięki ja też się cieszę, jak cholera, że jest ok teraz musze młode do kaloryfara przywiązać, co by nie biegał i nie skakał - musi się chłop oszczędzać pare dni. Jak będziecie słyszeć wrzaski jego zniewolenia, to proszę nie wzywajcie opieki społecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Malka, a co z tym rzeczoznawca? Znalazlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Małgos wiem, grzech zaniedbania popełniłam, ale co innego przez ostatnie dni w głowie miałam. Rzeczoznawca znaleziony - jutro popołudniu dowiem się czy nam to klepnie.Ekipa weszła na budowę, biedni nie wiedzą w co najpierw ręce włożyć, mam nadzieję, że wiedzą więcej o budowaniu niz poprzednicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 cześć Malka, nie doczytałaś wczoraj, szukałam Cię na NK, ale chyba marny ze mnie detektyw Bo nawet u Małgosi Cię nie ma (dobrze myślę?? ) trzymam kciuki za tą ekipę, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cześć doczytałam, ale co mam ułatwiać No dobra, miła dziś będę - u Ducha jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to u Ducha jesteś a u Małgosi nie?? pięknie.... lezę Cie szukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to u Ducha jesteś a u Małgosi nie?? pięknie.... lezę Cie szukać.... od zawsze taka zboczona jestem, że wolę facetów a ja z nk, to tak sporaadycznie korzystam, że łatwiej tu mnie złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no nie mów, bo tu to wcale też nie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 no nie mów, bo tu to wcale też nie łatwo średnio 80 h tygodniowo , toż to dwa etaty są, a Ty mówisz,że mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A Ty... jak sie ma takie zdjątko i wogóle pseudo jakoś nie związane z imieniem to trudno... fakt I mam Cię chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 to gdzie Ty chadzasz, bo napewno nie u siebie tyle siedzisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 u Małgosi siedzę, na RW, u Anji, Nitu, u Ciebie, KaśkiMacjeja ...a szlajam się po forumie ale ten tydzień moze być zaniedbany - dostałam wlaśnie 5 sezon Housa, 20 godzin oglądania A teraz ide sprawdzić czy mnie upolowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 u mnie to Ty kochana napewno nie siedzisz a co to jest RW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Rekord Wpisow Ania. My nie musimy z niego korzystac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 u mnie to Ty kochana napewno nie siedzisz a co to jest RW? U Ciebie nie -teraz widzę,ze to nie Twoje poddasze, bosze, ale ja ynteligentna jestem A RW - to rekord wpisów - Ty taki stary wyjadacz, anie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ono jest Wasze, albo wpadam w chorobe psychiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts