lidszu 01.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 zdróweńka życzę kuruj się kobito, bo ameby brzydkie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 portret może być? i uprzedzając insynuacje czerwony nos to od kataru [ATTACH]41249[/ATTACH] i cześć wszystkim Brzydka jako ameba nawet za bardzo nie jesteś... Tylko ta smutna minka mi nie pasuje, ale rozumiem, że Tobie nie pasuje ten czerwony nosek... Buziole cieplutkie przesyłam i powrotu do zieleniny całościowej życzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Eeeee no Lidzia, nie az takie brzydkie Raś, a widziałaś Ty uśmiechnięta amebę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no właśnie nie, widuje wyłacznie te smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.02.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ale ja Ciebie widzialam usmiechnieta amebko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ale nie z czerwonym nosem, te dwa w parze nie chodzą boszzzz ale bredzę, to gorączka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2011 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Już mniej amebowata jestem Ale Młodego złamało choróbsko,koczuje w nocy bo ma wysoką gorączkę,co prawda jest lepiej niż jeszcze 2 dni temu,ale ciągle niefajnie. Siedzę sobie,spać nie mogę,słucham muzyki i...grzebię w starych playlistach posłuchacie zemną http://www.myspace.com/oedipus/music/songs/Jack-n-Ginger-Sylvia-Massy-Mix-37599572 http://www.myspace.com/gusgus/music/songs/gusgus-believe-76722370 ..... mogłabym tak jeszcze długo...dochodzę do wniosku,że przez lata gust muzyczny mi się nie zmienił ,ale nie wiem czy powinno mnie to cieszyć czy raczej martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Malcia zdrowiejcie A od Młodego a kysz choróbska.... a kysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 zdrówka dla młodego życzę. moja I. też chora - ma zapalenie ucha druga się trzyma, ale jakaś chrypa ją dopadła i gada jakby była po ciężkiej imprezie i cieszę się, że z tobą już lepiej i nie jesteś amebką już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Dzięki dziewczynki mam nadzieję,że Młody się ogarnie,bo ja się wykończę, chore dziecko i chory chłop to kataklizm w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Dzisiaj i wczoraj jechałam koło Ciebie i machałam tam na górę... Z ulicy widzę, że ziewnik nie ruszony... a tu wiosna za pasem.... Jak się wykurujecie to wpadnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Gdzie byłaś u weta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Dzięki dziewczynki mam nadzieję,że Młody się ogarnie,bo ja się wykończę, chore dziecko i chory chłop to kataklizm w rodzinie chory chłop, to gorzej niż chore dziecko - przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2011 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 No tak, tak z tym,że u mnie chory ślubny to "tylko" "stan wojenny" jak oboje to kataklizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 o rety:o A u mnie jak sie mi chłop był zaszczepił jakies 5 lat temu na grype - tak od tamtej pory skurczybyk ani raz nie zachorował mocniej niż katar, to chyba jakies placebo działa, bo szczepionka już na pewno nie. U nas odpukac dobrze, choć patrząc na to co się dzieje dookoła... to aż trudno w to uwierzyć... w szkole grypa, a w przedszkolu rota... Zdrówka życze wsiem chorowitkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.02.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 U mnie wszyscy zdrowi... Nooo może starszak trochę czegoś załapał, ale z całą pewnością jest chory na szkołę i siedzi w domu. Ja nic nie widzę, żeby mu coś było... W środę to źle się czuł i było widać..., ale przeszło, a wczoraj i dzisiaj ... na pewno nie jest chory. Oj chory facet to gorzej niż kataklizm.... gorzej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Oj chory facet to gorzej niż kataklizm.... gorzej.... no bo jak tu się na chorym powyżywać mój jest chory na szkołę od września do połowy czerwca, ale dzielnie jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 oooooooo to zarażliwe Jamlesiku być musi... Mój młodszy dziec od jakiś 2 tygodni zapiera się wszystkimi kopytami by do przedszkola nie chodzić.... już nawet z panią rozmawiałam, bo może coś sie stało coś o czym nie wiem, a go tak zraziło.... na moje pytania dlaczego nie i nie - odpowiada bo mu tam smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Czesc czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts