markoto 04.04.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Trzebabylo poczekac az przekwitna a jakie mialas plany wzgledem nich jak zabralas sie za wykopywanie?? czesc mozesz wsadzic do doniczek niech sobiei rosna dalej chyba ze masz je gdzie wkopac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 c) kiedy do cholery przestana mnie boleć ręce i plecy ? po jakimś masażu albo innej kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 ech babo jedna innych to wyzywasz a sama rozumku nie masz:P kto Ci teraz masaż zrobi;) a dobrze Martusia mówi trza było poczekać aż przekwitną tylko poznaczyć miejsce kaj rosną i potem dopiero wykopać moja babcia zawsze tak robiła jak kwitło coś co chciała przenieść cebulkowego to sruuuuuuuuuu patyk konkretny kole tego i potem szpadel i wio:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.04.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 I tak się zastanawiam.... a) co ja mam z nimi teraz zrobić ? b) ki diabeł mnie podkusił by to robić ? c) kiedy do cholery przestana mnie boleć ręce i plecy ? Ad a) ... zatrudnić kreta-Mendę .. zje wszystko Ad b) ... pewnie diabeł-ogrodnik Ad c) ... jak kupisz pralkę automatycznąhttp://haereticus.blox.pl/resource/diabel_fun_03.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 piękny diabł a o pralce pomyślę, tara już się nieco wyprościła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Malka Ty pomyśl o mnie lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Ooooo to jednak i Ty coś robisz w ogródku...Aż 500 cebul???????????? Nooo no trochę tego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 500 to było na pierwszy rzut oka,ale ,ze ja mam z liczbami problem (tak jak z odległościami ) to z 500 się zrobiło prawie 1000. Zmyliło mnie to,ze dużo było w kępkach,głównie żonkile i takie małe niebieskie podobne do kukurydzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.04.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 szafirki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Pewnie szafirki.... A żonkili tych starych odmian to ja już dawno nie widziałam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Malka jesli nie masz roboty tyle ile bys chciala to nie myslalas o reklamie na grouponie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 malka.....dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Albo o wizytach wyjazdowych nie myslalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.04.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Malka, ja mam nadzieje, zes nie zjadla tych wyzstkich cebulek....i zyjesz:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.04.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) Hej Malka. Od rana probowałam przeczytac twoj dziennik od poczatku do konca bo mnie wciongnoł ale ciagle ktos mi przeszkadza. Czy oni nie wiedza ze swieta ida.... a twoj dziennik czytam?? ale spritnie przeczytałam wsio:) I z takim niesmakiem ze to koniec, pytam sie gdzie reszta kobieto, no gdzie??? Tak czy siak nie wiem kto komu te pokłony powinien składac, bylam pod wrazeniem plywajace podlogi, odchyłow i innych kominow, ze to wogole stalo:cool:, a to jak zrobiliscie na cacy i jakie po drodze perypetie budowlane mieliscie.... ide zbierac szczeke:jawdrop: ..... wroce jak podniose Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Marta - myślałam, ale nie mam kiedy się za to zabrać Kala - nie za ma co Małgoś , coś sugerujesz ? Majeczka, eeee jeszcze tak źle nie jest, na chleb i masło starczy , cebulki ocalały MusiSięUdać -witaj No widzisz, tak ładnie żarło i zdechło Nic się nie dzieje to tez nie ma o czym pisać, przez moment była nadzieja ,że coś drgnie ...moment ten nie trwał jednak długo. Ale chyba zmobilizowałaś mnie bym wyjaśniła pewne kwestie,może kopnę się dziś w D - tak na zachętę i coś napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 No sugeruje, sugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 a tak konkretnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Konkretnie, ze tez by mi sie terapeuta przydal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 to ja czekam na efekty kopnięcia w d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts