MusiSieUdac 19.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Tobie kija trzeba a nie marchewki, tak sie zmobilizowalas ze nic nie napisalas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 kij to mało twardy grzbiet ma to by szybko połamał Malcia no weź sadystko coś napisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.04.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Konkretnie, ze tez by mi sie terapeuta przydal... nie stać Cię to ja czekam na efekty kopnięcia w d to poczekamy razem Tobie kija trzeba a nie marchewki, tak sie zmobilizowalas ze nic nie napisalas;) Jak wyżej a to wszystko przez gąskę broń boże nie mylić z kaczką kij to mało twardy grzbiet ma to by szybko połamał Wiem Wusia,że widzisz we mnie twardziela Jesssu w Brata się zabawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Malka jakbyś była miętka to byś już dawno padła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Bo trza byc twardym, nie mietkim i jesc duzo cukierkow-zeby byc twardym i humor miec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Wusia, ktoś mi życzliwy ( a może tylko tak mi się wydaje ),kiedyś powiedział, że ja nie padnę, bo komuś do krzyża przybitemu, to nawet trudno zgiąć się wpół, a co dopiero na mordę upaść.... do dziś nie łapie metafory Musiaku, ja to humor mam nie koniecznie po cukierkach, lubię cukierki w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 No i wełenkę Cze Malcia. Co słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Cze Wiolcia - wełenka pyszna rzecz nic nowego....a sprawę miałam w poniedziałek , efekt pewnie znasz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Nie odebrali zawiadomienia???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 no baaaa, qrwa, tak można do usranej śmierci.... ale dzieć mój mnie właśnie rozbawił : co jest gorsze od słonia w składzie porcelany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 A nie ma na to ustawy, paragrafu?Przecież jak się notorycznie nie odbiera korespondencji to sąd traktuje o jakimś czasie tak jakby się o wszystkim wiedziało.... Tak mi sie przynajmniej wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 a to kochana zależy,a- od sędziego, b- od listonosza,kiedyś Cię wtajemniczę,ok ? a co z tym słoniem ?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 malka po powrocie z sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 eee Marta, ja nawet juz nie chodzę, szkoda czasu, a mecenas w końcu za coś kasę bierze, niech sam się wqrwia nie mogę się oprzeć....jeż w fabryce balonów (choć podejrzewam,że w wersji dla dorosłych jest to fabryka prezerwatyw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Malcia ten od metafory wykazał się dużą znajomością tematu niestety:( może jednak idź na pocztę co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Kurde, ze tez kazdy listonosz nie jest taki fajny jak moj od paczek. Za kazdym razem dzwoni do mnie i umawia sie na konkretna godzine jak kurier chociaz nic z tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.04.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Małgoś, ale mój od paczek też zawsze dzwoni (pod warunkiem,że nie zanosi moich paczek do kogoś innego ) ja sobie to tłumaczę jego lenistwem,po kij włazić na 3 piętro z paką nie rzadko ważącą i 15 kg,by klamkę pocałować? Wusia,byłam na poczcie, byłam - nie słyszałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.04.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Zawsze moglby zostawic awizo, a moj czasami mi przechowuje paczki do nastepnego dnia. A jak sie w koncu tamta historia z paczka skonczyla, bo nie pamietam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2011 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ale jak zostawi awizo, tonie ma kasy za dostarczenie:) A historia skończyła sie tak,że zapukał listonosz do drzwi i przyniósł mi moją paczkę Osoba ,której ją wcześniej dostarczono, wcale nie była nieczułym potworem, który tylko czyha na cudze paczki (dziewczyna odebrała ją w mieszkaniu swojego chłopaka, gdy ten wrócił z pracy i zobaczył,że nie jest adresowana do niego , oddał ją ) Więc w ten oto sposób moja mała bratanica ma byc w czym noszona - w paczce była chusta dzień dobry się z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Myslalam, ze jestes przeciwniczka chust... Tak przypuszczalam, ze maja placone od dostarczonej paczki, dlatego sie tak staraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts