DarioAS 31.03.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ono jest Wasze, albo wpadam w chorobe psychiczną tu jest sporo poddaszy to nie moje, nie wiem czyje bo nie wiem gdzie to bywasz a ja to już zapomniałam o tym RW, to już nie te czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ono jest Wasze, albo wpadam w chorobe psychiczną tu jest sporo poddaszy to nie moje, nie wiem czyje bo nie wiem gdzie to bywasz a ja to już zapomniałam o tym RW, to już nie te czasy Ja Cie proszę, nie rób mi zamieszania w głowie (tam juz sajgon jakich mało) -TO JEST WASZE PODDASZE !!!! No chyba,że ostatnio zmieniłaś miejsce zamieszkania Masz tam tylu rozmówców....a ja lubie czytać może w końcu bedę miała cos mądrego do powiedzenia, to sie odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.03.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jaaaaaaaaaasssssssssssssssneeeeeee obiecanki cacanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 jaaaaaaaaaasssssssssssssssneeeeeee obiecanki cacanki... jak mam to rozumieć znaczy,że ja nigdy nic mądrego nie będę miała do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 obiecałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Duchu...Ty mi wybacz amnezję,a le co ja obiecałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Duchaty, czy ten numer z sms a to mam sobie jako Twój zapisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ono jest Wasze, albo wpadam w chorobe psychiczną tu jest sporo poddaszy to nie moje, nie wiem czyje bo nie wiem gdzie to bywasz a ja to już zapomniałam o tym RW, to już nie te czasy Ja Cie proszę, nie rób mi zamieszania w głowie (tam juz sajgon jakich mało) -TO JEST WASZE PODDASZE !!!! No chyba,że ostatnio zmieniłaś miejsce zamieszkania Masz tam tylu rozmówców....a ja lubie czytać może w końcu bedę miała cos mądrego do powiedzenia, to sie odezwę a, no to skąd ja mam wiedzieć, że Ty u mnie siedzisz jak sie nic nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ono jest Wasze, albo wpadam w chorobe psychiczną tu jest sporo poddaszy to nie moje, nie wiem czyje bo nie wiem gdzie to bywasz a ja to już zapomniałam o tym RW, to już nie te czasy Ja Cie proszę, nie rób mi zamieszania w głowie (tam juz sajgon jakich mało) -TO JEST WASZE PODDASZE !!!! No chyba,że ostatnio zmieniłaś miejsce zamieszkania Masz tam tylu rozmówców....a ja lubie czytać może w końcu bedę miała cos mądrego do powiedzenia, to sie odezwę a, no to skąd ja mam wiedzieć, że Ty u mnie siedzisz jak sie nic nie odzywasz jeeeeeeeeeeeeee, to Ty nie jesteś wróżką zawiodłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ale masz dzielnego tego chlopaka Malka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Małgoś......dzięki, ale ..................mówiłaś już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gratulacje dla mlodego i dla dzielnej mamy. No i dzieki za wiesci. a tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gratulacje dla mlodego i dla dzielnej mamy. No i dzieki za wiesci. a tutaj Tutaj mama jest dzielna, a mlody dzielny jak sie wspina. Wyglada fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gratulacje dla mlodego i dla dzielnej mamy. No i dzieki za wiesci. a tutaj Tutaj mama jest dzielna, a mlody dzielny jak sie wspina. Wyglada fachowo. mama też wygląda fachowo jak sie wspina. Jak młody sie wspina to mama wygląda zdecydowanie mało profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.03.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Gratulacje dla mlodego i dla dzielnej mamy. No i dzieki za wiesci. a tutaj Tutaj mama jest dzielna, a mlody dzielny jak sie wspina. Wyglada fachowo. mama też wygląda fachowo jak sie wspina. Jak młody sie wspina to mama wygląda zdecydowanie mało profesjonalnie Ale mamy zdjec nie widze podczas wspinania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.03.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 i uwierz - nie chcesz widzieć, a juz tym bardziej zdjęć miny mamy jak młody włazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Ono jest Wasze, albo wpadam w chorobe psychiczną tu jest sporo poddaszy to nie moje, nie wiem czyje bo nie wiem gdzie to bywasz a ja to już zapomniałam o tym RW, to już nie te czasy Ja Cie proszę, nie rób mi zamieszania w głowie (tam juz sajgon jakich mało) -TO JEST WASZE PODDASZE !!!! No chyba,że ostatnio zmieniłaś miejsce zamieszkania Masz tam tylu rozmówców....a ja lubie czytać może w końcu bedę miała cos mądrego do powiedzenia, to sie odezwę a, no to skąd ja mam wiedzieć, że Ty u mnie siedzisz jak sie nic nie odzywasz jeeeeeeeeeeeeee, to Ty nie jesteś wróżką zawiodłaś mnie a powinnam być??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 31.03.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Duchu...Ty mi wybacz amnezję,a le co ja obiecałam jak bedziesza miala co mądrego niooo jassoo to wkretka była..numer jak najbardzij.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2009 00:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Dario - iło by było, potrzebuje wygrane numerki w totka - moze przy jakiejś kumulacji Duchu - zapisałam, a na madrości z mojej strony nie licz - nie chcę byś się zawiódł idę dalej Housa ogladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts