malka 21.04.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 jestem przeciwniczką nosideł i chodzików i wcale się tego nie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.04.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 kochana w robocie przeczytałam cały Twój dziennik ( mam nadzieję że mnie nie wyleją) i podziwiam was za mocne nerwy !! ale muszę poprosić o kontynuację dziennika bo jak nie to ....... przyleci taka jedna i Cię porwie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 kochana w robocie przeczytałam cały Twój dziennik ( mam nadzieję że mnie nie wyleją) i podziwiam was za mocne nerwy !! ale muszę poprosić o kontynuację dziennika bo jak nie to ....... przyleci taka jedna i Cię porwie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif No też mam nadzieję,że Cię nie wyleją, bo miałabym bezrobotnĄ na sumieniu Niestety kontynuacji dziennika nie będzie, przynajmniej jeszcze jakiś czas. Toczą się sprawy sądowe, o których wolałabym nie pisać na publicznym forum, a od wyroków sądów zależy przyszłość naszego domu. Ale ja gościnna jestem i wszystkie Czarownice zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A co zrobiłaś z szafirkami i innymi cebulami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 posadziłam w skrzynkach na balkonie - kilka tulipanów nawet zebrało się i będzie kwitnąć szafirki też. Ale kurde w skrzynce 60x40 mam takie zagęszczenie roślin, że nie mam pojęcia czy to przeżyje do następnej wiosny...a może cebule wsadza się w grunt na jesieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Tak cebule wsadza się jesienią....W sierpniu cesarska koronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.04.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A co zrobiłaś z szafirkami i innymi cebulami? no jak to co???? zjadla!!!:D:D Dzien dobry w ten piekny, prawie letni dzien...poszlam na spacer w czasie lunchu...nie chcialo sie wracac do biura:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 o takiego to nie mam - korony znaczy mam za to jeszcze róże, piwonie i hortensje i o ile te dwie ostatnie mogą zostać, o tyle róz się muszę pozbyć, a tych już w skrzynkach na balkonie nie posadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Oooo to możesz mi dać róże, odciupać troszkę piwonii i host jak masz ( to są funki inaczej.. ) a jaką masz hortensje? Też jak masz dużą to też możesz ciachnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A jaka ta róża jest i jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Obie są czerwone (róże) nie wiem co to za gatunek,ale wysokie wielokwiatowe,oczywiście nie są uformowane - zwykłe krzaczory. Bierz jak chcesz:) Piwonie nie wiem jakiego koloru, bo ostatnią wiosnę spędziły pod deskami szalunkowymi -może w tym roku uda im się zakwitnąć, więc wyczaję jak masz dziś czas wskakuj w zastępce turbolota, ja za godzinkę będę na budowie, możemy co nieco wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Chmmmm czy mam czas????? Kuźwa walczę z darnią, i rabatką przy tarasie... O rabacie pod płotami nie wspomnę... Nie wspomnę, że nie mam posprzątanych podłóg i łazienki, bo syfimy za każdym wyjściem z ogródka.... Więc do jutra do wieczora będzie kiepsko wyglądało....A i sernik muszę upiec... ale w sobotę też wystarczy, bo by chłopaki wszystko zjedli...I Ty mnie kusisz wpadnięciem do Ciebie?I nie wiem czy czasami nie przesadza się piwonii w sierpniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Sprawdziłam... Piwonie przesadza się w sierpniu, lub początek września. I nie przesadzaj jej teraz, bo nie będzie kwitła wcale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Nie gadaj głupot, święta są co rok Jak Ci e to podniesie na duchu, to ja jestem w proszku,nie zrobiłam kompletnie nic,prócz zaległego prania, a to tez tylko dlatego, że mi 2 pacjentów dziś się odwołało. A teraz zbieram młode i idziemy zobaczyć czy chałupa jeszcze stoi i czy chwasty już nas całkiem zarosły. Jakby co - dzwoń. A te róże to mogę teraz wykopać? Przesadzę je przed płot, bo jakby tak w końcu kopara wpadła garaż rozwalać, to je zniszczy, a szkoda bo ładnie i mocno kwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Róże to ostatni dzwonek.... A Piwonii hortensji nie rozwali kopara?O której jesteś na działce? I czy mogę Inkę zabrać ze sobą...?Wiesz stwierdziłam , że w sumie pomyć podłogi to jakieś dwie godziny, pomyć łazienkę to godzina i to wsio... I mam święta... No jeszcze swojską własnoręcznie robioną szynkę mam i boczek ugotować.... i sernik upiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.04.2011 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 wychodzimy właśnie Inka,dla mnie nie problem,ale wiesz jak wygląda moje pobojowisko to do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.04.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.04.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Malcia no słyszałam słyszałam ale jakoś mało skutecznie byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.04.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Heloł wpadłam się przywitać, ale jestem zrąbana na maxa i nie mam siły i tylko o tym jeżu w prezerwatywie doczytałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.04.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts