mayadaski 26.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Malka? jestes jeszcze? czy juz zniknelas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Cze Maaaaaalcia, przyszłam Ci powazelinić. I glupia myslałam,ze wpisałas coś w ziewniku, chyba to zrobię specjalnie dla Ciebie a wtedy bede mogla napisac och i ach jak pieknie. widzę, że nabierasz nawyków forumowych Ale skoro nie napisałas nic, to napisze Ci tak, Malcia jak ty ładnie jesteś aktywna, a jeszcze piekniej pojawiasz sie i znikasz:lol: ach dziękuję, staram się A Ty bys sie nie mogla pochwalic w matrixie jak Ci pieknie sprawa poszla? Słońce, gdyby było się czym chwalić to już bym piała nawet tu Malka? jestes jeszcze? czy juz zniknelas? obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.09.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ja również obecny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 ja również obecny jestem to nie dość żem obecna to jeszcze szczęśliwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Cze Maaaaaalcia, przyszłam Ci powazelinić. I glupia myslałam,ze wpisałas coś w ziewniku, chyba to zrobię specjalnie dla Ciebie - i ze niby co mam Ci uwierzyc na slowo a wtedy bede mogla napisac och i ach jak pieknie. widzę, że nabierasz nawyków forumowych, eee to one dobierają się do mnie Ale skoro nie napisałas nic, to napisze Ci tak, Malcia jak ty ładnie jesteś aktywna, a jeszcze piekniej pojawiasz sie i znikasz ach dziękuję, staram się - w to akurat nie wierzę No i czemu jak chce wyslac sam cytat pisza mi, ze widomosc za krotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 to nie dość żem obecna to jeszcze szczęśliwam Przez te siniaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Cze Maaaaaalcia, przyszłam Ci powazelinić. I glupia myslałam,ze wpisałas coś w ziewniku, chyba to zrobię specjalnie dla Ciebie - i ze niby co mam Ci uwierzyc na slowo , nie wierzysz? to nie mów ,że jesteś głupia a wtedy bede mogla napisac och i ach jak pieknie. widzę, że nabierasz nawyków forumowych, eee to one dobierają się do mnie,na każdego przychodzi pora Ale skoro nie napisałas nic, to napisze Ci tak, Malcia jak ty ładnie jesteś aktywna, a jeszcze piekniej pojawiasz sie i znikasz ach dziękuję, staram się - w to akurat nie wierzę, ja naprawdę się staram No i czemu jak chce wyslac sam cytat pisza mi, ze widomosc za krotka bo to głupie forum nie przewiduje, że ynteligentne bestie mogą sobie w cytatach polemiki prowadzić. Przez te siniaki? Siniaki to codzienność, szczęście mi dają ulotne chwile w miłym towarzystwie :lil: ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a kaj masz to miłe towarzystwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 poszło se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Dlatego tu jesteś... dla towarzystwa....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a myślałaś, że co ?,że dom buduję albo co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Cze Maaaaaalcia, przyszłam Ci powazelinić. I glupia myslałam,ze wpisałas coś w ziewniku, chyba to zrobię specjalnie dla Ciebie - i ze niby co mam Ci uwierzyc na slowo , nie wierzysz? to nie mów ,że jesteś głupia ale ja nie umiem klamac a wtedy bede mogla napisac och i ach jak pieknie. widzę, że nabierasz nawyków forumowych, eee to one dobierają się do mnie,na każdego przychodzi pora nie spodziewałam sie, ze to już Ale skoro nie napisałas nic, to napiszeCi tak, Malcia jak ty ładnie jesteś aktywna, a jeszcze piekniej pojawiasz sie i znikasz ach dziękuję, staram się - w to akurat nie wierzę, ja naprawdę się staram zaczynasz sie robic przekonywująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.09.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a myślałaś, że co ?,że dom buduję albo co ? przeca to niebudowa, to moze nie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Cholera, nie da mi się juz tego fajnego cytatu zacytować ale wiem,że wiesz co chciałam powiedzieć a nie,ja nigdy nie budowałam,ja tylko czwarty rok robię mały remoncik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 No i na jakim etapie stanął ten mały remoncik?Jest jakaś zmiana od mojej ostatniej wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.09.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a miałaś kiedyś dać znać jak będziesz u Rasi, i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 No i na jakim etapie stanął ten mały remoncik? Jest jakaś zmiana od mojej ostatniej wizyty? Zniknął blaszak,no prawie, bo jeszcze kawałek boku i dach zalega na poziomie zero, dwie z czterech kup szamotek i bruku (te zlokalizowane w centrum) zmieniły miejsce na paletę pod płotem koło dębu, dopiero teraz widać jak duża jest działka....zastanawiam się jak będzie wygladać jak znikną kolejne dwie kupy kamieni i ta wielka kupa drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 a miałaś kiedyś dać znać jak będziesz u Rasi, i co ? no chyba nie sądzisz, że gdybym była to Ty byś o tym nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Oooo to muszę kiedyś zajrzeć... obym tylko trafiła, jak takie zmiany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Ja to mam wątpliwości czy do Ciebie trafię, widziałam elewacje - miodzioooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts