Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rzym - to nie mój klimat, nawet nie zaczynałam....

może podziele to co mi z Housa zostało na jakieś rozsądne dawki i do emisjii 6 serii starczy :-?

ja taka nieserialiowa jestem :oops: jakoś nie potrafię zakodować kiedy, gdzie i o której, często oglądam podcinki 1, 34, 125... :oops: chyba ,że na DVD - to wtedy ciagiem, ile się da....do porzygania.

Chyba pójdę skrobnąć co nieco w dzienniku - budowa ruszyła :D

Kto szuka ten znajdzie :D

Witam Cię serdecznie i z niecierpliwoscia czekam na wieści z Twojego frontu walki.

Będzie dobrze - ja Ci to mówie :D

No u mnie jeszcze bez zmian, niecierpliwie czekam na jutro, wówczas będę więcej może wiedziała u mnie jeszcze pola bitwy nie ma bo nawet nie ma jak go zacząć, ale dzięki wam wierzę że jednak nie wszystko stracone :)

podziwiam teraz na razie Twoje pobojowisko i to z jaką zaciętością przechodzisz przez to:)

W sobotę jadę na ostatnią zgłoszoną w u.r. wystawę do Dresna szkoda by mi kasa przepadła ale najchętniej teraz bym nie jechała i prosiła o zwrot kosztów niestety już za późno :/ tak że na chwile obecną to będzie nasza obecna zabawa na ringach a potem nie wiem od kiedy zaczniemy znowu, :(

E tam medale , jakoś nie mam ochoty nawet jechać tymbardziej że mój truteń flat przez burzę hormonów( 4 suczki jednocześnie cieczki miały) upodobał sobie mojego labciucha, biorąc go zapewne za jedną z suczek i tak go wyskubał na grzbiecie w przypływach miłosci ,że teraz fredziu wyglada jak by mu kosiarka po przgbiecie przeleciała;) wiec teraz budulek ma wystawy na pół roku z głowy :( no ale flaty pojadą a jak nie one wygrają to mała strata bynajmniej pani psychicznie na ringu wypocznie ;) i tyle bedzie dobrego w tym wszystkim .

I ani jednego dobrego słowa juz nie powiem (źle się to ostatnio skończyło)

Właśnie! Chłopaki zaczęli pracować, wygląda na to, że wiedzą, co to znaczy budować, więc buzia w kubeł i nie chwal dnia przed zachodem słońca :D

Pozdróweczka dla Grażyny1966 - wkleiłam linka u siebie :D Świetne psy!!!!!

Grażka, to u Ciebie istna sodomia :wink:

chyba wywalę Twoja hodowlę z zakładek :lol: :lol: :wink:

oczywiście to zart i tak do Ciebie przyjadę nie w tym roku zapewne (chałupa musi być, bo do bloku psiaka nie kupię), ale mozesz mi tam szykować Labka, ale jak będzie na grzbiecie wyskubany to bedę wiedziała, że maleństwo molestowane było i od razu wizyty u psychologą trza bedzie zaklepać :lol: :lol:

Braza - buzia w kubeł - pochwalę jak skończą.

Ale w szok wprawiło mnie to ,że te dechy szalunkowe przywieźli :o :o :o - ja mam specjalnie na to OSB kupione, a tu taka niespodzianka :D

płyty na strych będą i to bez szorowania z betonu :D

Gratulacje, teraz to juz chyba do przodu... :roll: :wink:

no niestety, jak majster dzis powiedział - do tyłu,zdecydowanie do tyłu.

Na chwile obecną, to co było "zbudowane" musi zostać rozpieprzone w drobny pył.

Tak, że moja budowa, naprawde jest niebudową :(

Zrobilismy krok do przodu i trzy do tyłu.

Ale wierzę, że do 20 maja, bede miała SSZ :D