ghost34 01.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 idz zagladaj ja mam 17-18..odc zaległosci jeno.i dextera 3 seria..od 9 odc reszte widział.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.04.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 ale ten tydzień moze być zaniedbany - dostałam wlaśnie 5 sezon Housa, 20 godzin oglądania miłego oglądanka życzę Kilka wieczorów i masz z głowy A teraz ide sprawdzić czy mnie upolowałaś a to teraz się na Cię poluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Maluszku - dokładnie 2 wieczory dobrnęłam wczoraj do 10 odcinka, zostało 8 (na dzisiejszą nockę)....i co ja potem bedę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dextera widziała albo the bing bang theory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dextera widziała albo the bing bang theory? Dextera oglądałam - jakos mi przeszło, chyba sobie wrzucę Californication - zaczne od nowa - może zrozumię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 califfornication przeszło mi po polowie 2 seriiRome całe obejrzała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Rzym - to nie mój klimat, nawet nie zaczynałam.... może podziele to co mi z Housa zostało na jakieś rozsądne dawki i do emisjii 6 serii starczy ja taka nieserialiowa jestem jakoś nie potrafię zakodować kiedy, gdzie i o której, często oglądam podcinki 1, 34, 125... chyba ,że na DVD - to wtedy ciagiem, ile się da....do porzygania. Chyba pójdę skrobnąć co nieco w dzienniku - budowa ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 nioo nareszcie..powaznie poogladaj bing bang theory bardzo mnie to bawi ten serialik..sheldoon cooper for president hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 01.04.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A tu Cie mam!! a ja sie produkuje w pamietniku hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.04.2009 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kto szuka ten znajdzie Witam Cię serdecznie i z niecierpliwoscia czekam na wieści z Twojego frontu walki. Będzie dobrze - ja Ci to mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Będzie dobrze - ja Ci to mówie ... i takie same słowa kieruję do Ciebie malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 02.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Kto szuka ten znajdzie Witam Cię serdecznie i z niecierpliwoscia czekam na wieści z Twojego frontu walki. Będzie dobrze - ja Ci to mówie No u mnie jeszcze bez zmian, niecierpliwie czekam na jutro, wówczas będę więcej może wiedziała u mnie jeszcze pola bitwy nie ma bo nawet nie ma jak go zacząć, ale dzięki wam wierzę że jednak nie wszystko stracone podziwiam teraz na razie Twoje pobojowisko i to z jaką zaciętością przechodzisz przez to:) W sobotę jadę na ostatnią zgłoszoną w u.r. wystawę do Dresna szkoda by mi kasa przepadła ale najchętniej teraz bym nie jechała i prosiła o zwrot kosztów niestety już za późno :/ tak że na chwile obecną to będzie nasza obecna zabawa na ringach a potem nie wiem od kiedy zaczniemy znowu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Cześć Gwoździu - alem się za Tobą stęskniła Bracie Grażka, z wystawy znów medale przywieziecie - masz to jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grażyna1966 02.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 E tam medale , jakoś nie mam ochoty nawet jechać tymbardziej że mój truteń flat przez burzę hormonów( 4 suczki jednocześnie cieczki miały) upodobał sobie mojego labciucha, biorąc go zapewne za jedną z suczek i tak go wyskubał na grzbiecie w przypływach miłosci ,że teraz fredziu wyglada jak by mu kosiarka po przgbiecie przeleciała;) wiec teraz budulek ma wystawy na pół roku z głowy no ale flaty pojadą a jak nie one wygrają to mała strata bynajmniej pani psychicznie na ringu wypocznie i tyle bedzie dobrego w tym wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 I ani jednego dobrego słowa juz nie powiem (źle się to ostatnio skończyło) Właśnie! Chłopaki zaczęli pracować, wygląda na to, że wiedzą, co to znaczy budować, więc buzia w kubeł i nie chwal dnia przed zachodem słońca Pozdróweczka dla Grażyny1966 - wkleiłam linka u siebie Świetne psy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Grażka, to u Ciebie istna sodomia chyba wywalę Twoja hodowlę z zakładek oczywiście to zart i tak do Ciebie przyjadę nie w tym roku zapewne (chałupa musi być, bo do bloku psiaka nie kupię), ale mozesz mi tam szykować Labka, ale jak będzie na grzbiecie wyskubany to bedę wiedziała, że maleństwo molestowane było i od razu wizyty u psychologą trza bedzie zaklepać Braza - buzia w kubeł - pochwalę jak skończą. Ale w szok wprawiło mnie to ,że te dechy szalunkowe przywieźli - ja mam specjalnie na to OSB kupione, a tu taka niespodzianka płyty na strych będą i to bez szorowania z betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.04.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Gratulacje, teraz to juz chyba do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Gratulacje, teraz to juz chyba do przodu... no niestety, jak majster dzis powiedział - do tyłu,zdecydowanie do tyłu. Na chwile obecną, to co było "zbudowane" musi zostać rozpieprzone w drobny pył. Tak, że moja budowa, naprawde jest niebudową Zrobilismy krok do przodu i trzy do tyłu. Ale wierzę, że do 20 maja, bede miała SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.04.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Duchu jesteś ????????? mam 19 odcinek Housa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Wspieram Cię duchowo ... chociaż tyle mogę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts