Arnika 30.09.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Umarlaka się boję, gdyby nie to to bym była lekarzem..., ale jak jest na cmentarzu to już nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 to tez mu prawie skopalam tylem jak sie dowiedzialam, ze tej sznurowki nie sciagal w lozku tylko w garderobie szwagierka ma ostry stan za soba, byla juz na rezonansie i u neurologa - ma sie widziec z neurochirurgiem czy nie bedzie konieczna operacja ale ma wzmacniac, dowiem sie ktory to jej wypadl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Umarlaka się boję, gdyby nie to to bym była lekarzem..., ale jak jest na cmentarzu to już nie..... no pokrywy sam nie podniesie malka to wrzuc obie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2011 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Nr 1 z tym,że przy wywoływaniu facet fajnie rozjaśnił na maszynie, zdecydowanie lepiej wygladało Nr 2 a to naprawdę była ciemna noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 ta 2 fajna ( choc ciezko uwierzyc w ciemna noc ), na 1 niewiele widze, ale ksiezyc wyszedl super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2011 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 no właśnie widać tylko księżyc i to tez dupiato A na 2 chodziło o Wielki wóz, ładnie widac, nie? Ale wiedząc ,że to osmiolatek robił, to i tak świetnie sobie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Nooo fajnie sobie poradził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) Pieknie widac wielki woz jest fajne oprogramowanie na komorke ktore pokazuje mape nieba wreszcie mozna rozpoznac jakie gwiazdki ma sie nad soba a propos szwagierki to wypadl jej miedzy L4 i L5 , ucisk korzenia na poziomie L5/S1 Edytowane 30 Września 2011 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.09.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 a mnie się księżyc podoba. Stanowi.... niespodziankę. czarno, czarno a tu nagle wychyle gębę. Idę o zakład, ze za to mu dali na tematy rehabilitacyjne jeszcze się nie wypowiadam, za mało umiem... Chciałabym być dr Hausem ale nie mam szans Wiedza nie ta... może w przyszłym wcieleniu, kurcze, jakby tak zabrać doświadczenia z życia i urodzić się jeszcze raz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Malcia dzięki za wizytę I jaki astronom Ci rośnie Mój starszak teraz się pytał co to za chłopiec był, bo taki rozgadany, rozgarnięty, i jaką wiedzę posiada... lekko mu szczena opadła... To i nic dziwnego, że z nim pogawędził.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.09.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 Śliczne zdjęcia młody popełnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 a propos szwagierki to wypadl jej miedzy L4 i L5 , ucisk korzenia na poziomie L5/S1 Przez przypadek zauważyłam,że edytowałaś Marta,jest książkowy zestaw ćwiczeń stosowany w rwie,ale ja mam wątpliwości co do tego,że tak bez testów mogę je polecić. Tak "eksternistycznie" to trochę niebezpieczne jest. Wazne jest jak dalece posunęła się juz centralizacja bólu. Jaka pozycja jest dla niej niebolesna, a może objawy juz zupełnie minęły i chodzi tylko o wzmocnienie mięśni ? kurcze, jakby tak zabrać doświadczenia z życia i urodzić się jeszcze raz.... Z jednej strony cudownie, a z drugiej...hym......nudno,przewidywalnie.... Malcia dzięki za wizytę I jaki astronom Ci rośnie Mój starszak teraz się pytał co to za chłopiec był, bo taki rozgadany, rozgarnięty, i jaką wiedzę posiada... lekko mu szczena opadła... To i nic dziwnego, że z nim pogawędził.... Ja dziękuje,a młody,no cóż....ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 (edytowane) Śliczne zdjęcia młody popełnił Przekażę Ale kucze,jak wiadomo były jakieś śliczniejsze Dziś u Wioli obfotografował wszystkie obrzeża opaski,psa,sąsiadów, pana Bogdana i wszystko co się nawinęło Edytowane 30 Września 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Wczoraj już padłam.., ale dzisiaj postaram się wrzucić ciut zdjęć zrobionych przez Młodego No i czym dziecko na dłużej się samo zajęło...? Aparatem i taczką, no i ciut z psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Młody dał konkretnie rade! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 bolesnosc nie minela, wiec chyba wstrzymamy sie z tymi cwiczeniami az zobaczy ja neurochirurg i rehabilitant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.10.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 Dzięki MSU Marta mam nadzieję, że udami się wieczorem coś Ci przesłać,niestety znam ten ból i wiem jak strasznie ogranicza człowieka - coś wymyślimy, by jej zrobić dobrze nim uda jej się dostać do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 :rotfl:No nieźle... coś wymyślimy, by jej zrobić dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.10.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 wymyślimy, by jej zrobić dobrze ale to teraz napiszesz, czy po godzinie 22?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.10.2011 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Nie dość ,że po 22 to jeszcze na priv czasami to strach się odezwać. bo nie wiesz kto to czyta, nie..... jeszcze jak słyszę,że szykuje nam się drugi Budapeszt, to kolana mi drżą i raczej nie z podniecenia.. Bry jesienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts