malka 14.12.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Jest Twój !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 A jak juz lubisz ciepełko to kominek gratis http://i91.twenga.com/9/tp/80/25/3111204262315158025vb.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 O dzieki. Kiedy odbior? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Kurier juz jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzięki malka za komplement .... Następnym razem napiszę w Twoich komentarzach coś mądrzejszego Na pewno się TU wbiję jeszcze nie raz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 dzięki malka za komplement .... Następnym razem napiszę w Twoich komentarzach coś mądrzejszego Na pewno się TU wbiję jeszcze nie raz .... Witam i wbijaj się ile razy zechcesz, ja Twoją "fabrykę" czytuję, ale milczę co by z zazdroscią się nie wydać ups... za duzo powiedziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 już mi lepiej ... czuję się młodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Bajerant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Jestem w Twoim Dzienniku w dniu 09 październik 2008 - " MAM DOM WOLNY OD "LOKATORÓW" - więc nie nazywaj mnie bajerantem .... czytam dalej ... a wypiszę się jutro ... (tak na gorąco to Ty taka jak ja ... trochę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.12.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Jestem w Twoim Dzienniku w dniu 09 październik 2008 - " MAM DOM WOLNY OD "LOKATORÓW" - więc nie nazywaj mnie bajerantem .... czytam dalej ... a wypiszę się jutro ... (tak na gorąco to Ty taka jak ja ... trochę) Piasanie mi ostatnio zdechło - bo na budowie nie bywam - albo praca, albo nauka, albo FM, no masakra jakaś, nie mam czasu zobaczyć swojej chałupy. Nadrobie zaległości - obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Miałem napisać jutro ... ale nagle twój Dziennik "przeszedł" na zdjątka ... i jakoś szybko go doczytałem do końca ... (mam nadzieje, że gorączka Cię nie trzyma do dziś ) Myślałem, że ja to odważny jestem .....kupując starą fabrykę jako przyszłe siedlisko ... ....ale Ty mnie zaskoczyłaś ... tak jak marekmarian zresztą .... bo Wy chcecie przerobić coś starego na "codzienny" Dom ... a to jest wyzwanie nie lada. Opisuj dalej ... może coś podpatrzę ... (na pewno coś podpatrzę ) PS. No i poczucie humoru utrzymuj ... bo dla mnie to bardzo ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 17.12.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 na budowie nie bywam - albo praca, albo nauka, albo FM, no masakra jakaś, nie mam czasu zobaczyć swojej chałupy. A cóż/któż to FM? Ja niestety też nie bywam ostatnio na budowie. Wczoraj tylko odbiór ściany zrobiłam, naładowałam sie energią na następny miesiąc i tyle... Ale niech się tylko ciepło, letnio i dzień dłuższy zrobi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 17.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Myślałem, że ja to odważny jestem .....kupując starą fabrykę jako przyszłe siedlisko ... ....ale Ty mnie zaskoczyłaś ... tak jak marekmarian zresztą .... bo Wy chcecie przerobić coś starego na "codzienny" Dom ... a to jest wyzwanie nie lada. oj jest... mozna sie zakręcić jeszcze przed rozpoczęciem a tu juz sie dzieje jak widze w dzienniku.... brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 na budowie nie bywam - albo praca, albo nauka, albo FM, no masakra jakaś, nie mam czasu zobaczyć swojej chałupy. A cóż/któż to FM? Ja niestety też nie bywam ostatnio na budowie. Wczoraj tylko odbiór ściany zrobiłam, naładowałam sie energią na następny miesiąc i tyle... Ale niech się tylko ciepło, letnio i dzień dłuższy zrobi! Forum Muratora - kochana, a cóż innego No kurna ile ja czasu tu spedzam...szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 cos o tym wim... i skadś to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 cos o tym wim... i skadś to znam... z autopsji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.12.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 hmm thrudniaste slóffko wis..ale chybok cosik w tem jeezd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 18.12.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 cos o tym wim... i skadś to znam... z autopsji ?? ja też mało dziennika to dałem radę przeczytać początek prawie taki jak nasz, więc wciągneło mnie do czytania, fajnie opisane. pozdrawiam. Jurek ps. podpisuję się czasem, bo Moja pod tym samym nickiem pisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.12.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Gratuluje postepów Mąż ma racje drzewa to wam do kominka nie zabraknie I nie daj się "budowlanej depresji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Stuku, staram sie jak mogę (depreche odgonić, ale nie dość ,że z chałupy nieiele zostało, to jeszcze ta pogoda, hmmmm jakby jakaś smętna jesień była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts