Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzięki malka za komplement .... :oops:

Następnym razem napiszę w Twoich komentarzach coś mądrzejszego :D

Na pewno się TU wbiję jeszcze nie raz .... :D

Witam i wbijaj się ile razy zechcesz, ja Twoją "fabrykę" czytuję, ale milczę co by z zazdroscią się nie wydać :oops: :oops:

ups... za duzo powiedziłam :oops:

Jestem w Twoim Dzienniku w dniu 09 październik 2008 - " MAM DOM WOLNY OD "LOKATORÓW" - więc nie nazywaj mnie bajerantem .... :D

czytam dalej ... a wypiszę się jutro ... (tak na gorąco to Ty taka jak ja ... trochę) :D

Piasanie mi ostatnio zdechło - bo na budowie nie bywam :oops: - albo praca, albo nauka, albo FM, no masakra jakaś, nie mam czasu zobaczyć swojej chałupy.

Nadrobie zaległości - obiecuję :D

Miałem napisać jutro ... ale nagle twój Dziennik "przeszedł" na zdjątka ... i jakoś szybko go doczytałem do końca ... (mam nadzieje, że gorączka Cię nie trzyma do dziś :D )

Myślałem, że ja to odważny jestem .....kupując starą fabrykę jako przyszłe siedlisko ...

....ale Ty mnie zaskoczyłaś ... tak jak marekmarian zresztą .... bo Wy chcecie przerobić coś starego na "codzienny" Dom ... a to jest wyzwanie nie lada.

Opisuj dalej ... może coś podpatrzę ... (na pewno coś podpatrzę :D )

PS. No i poczucie humoru utrzymuj ... bo dla mnie to bardzo ważne :D

na budowie nie bywam :oops: - albo praca, albo nauka, albo FM, no masakra jakaś, nie mam czasu zobaczyć swojej chałupy.

A cóż/któż to FM?

Ja niestety też nie bywam ostatnio na budowie. Wczoraj tylko odbiór ściany zrobiłam, naładowałam sie energią na następny miesiąc i tyle...

Ale niech się tylko ciepło, letnio i dzień dłuższy zrobi!

Myślałem, że ja to odważny jestem .....kupując starą fabrykę jako przyszłe siedlisko ...

....ale Ty mnie zaskoczyłaś ... tak jak marekmarian zresztą .... bo Wy chcecie przerobić coś starego na "codzienny" Dom ... a to jest wyzwanie nie lada.

oj jest... mozna sie zakręcić jeszcze przed rozpoczęciem a tu juz sie dzieje jak widze w dzienniku.... brawo !

na budowie nie bywam :oops: - albo praca, albo nauka, albo FM, no masakra jakaś, nie mam czasu zobaczyć swojej chałupy.

A cóż/któż to FM?

Ja niestety też nie bywam ostatnio na budowie. Wczoraj tylko odbiór ściany zrobiłam, naładowałam sie energią na następny miesiąc i tyle...

Ale niech się tylko ciepło, letnio i dzień dłuższy zrobi!

Forum Muratora - kochana, a cóż innego :D

No kurna ile ja czasu tu spedzam...szkoda słów :oops:

cos o tym wim... :lol: :lol: 8) 8)

i skadś to znam...

z autopsji ?? :D

ja też :wink: :lol: mało dziennika to dałem radę przeczytać :wink: początek prawie taki jak nasz, więc wciągneło mnie do czytania, fajnie opisane.

pozdrawiam. Jurek

ps. podpisuję się czasem, bo Moja pod tym samym nickiem pisuje :-?