malka 03.04.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Aleś się dziś rozgadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Lepiej do Krakuffka przyjedz. przyjadę, przyjadę na poprawiny poprawin To kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Małgoś - w lipcu ?? mam cały miesiąc luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Małgoś - w lipcu ?? mam cały miesiąc luzu Odpada. Nie ma mnie (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 jak "chyba" - to raczej będziesz no jeszcze wrzesień zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no ja jeszcze w majowego długiego weekenda mam luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Aleś się dziś rozgadała Dobry dzień mam Papatki, na pysk padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Cześć Małgoś, przepraszam, że Cię witam u malki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czesc Gwozdziku, nic nie szkodzi. Malka, we wrzesniu mozliwe, ze bede, ale ktos cos mi mowil o obronie... Chyba, ze nie bedzie czego bronic. Do maja to daleko jeszcze. A w wielki czwartek na ten przyklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Czesc Gwozdziku, nic nie szkodzi. Malka, we wrzesniu mozliwe, ze bede, ale ktos cos mi mowil o obronie... Chyba, ze nie bedzie czego bronic. Do maja to daleko jeszcze. A w wielki czwartek na ten przyklad? a ten wielki to już teraz będzie ?? ja uziemiona z młodym jestem , dopiero po świętach pójdzie do przedszkola - o ile lekarz się zgodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 a właśnie ... jak tam młody ? dobrze się czuje po operacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Jakiej operacji kurcze ja ciągle twierdzę, że oni go potrzymali na sali operacyjnej i wywieźli nic nie robiąc, to nie możliwe, by tak całkiem bezkrwawie sie to odbyło Super poszło, jeszcze w szoku jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wiesz co, ja sie tam na czwartkach nie znam, ale chyba tak. Ale moze faktycznie, skoro Ty nie mozesz do Swiat, a potem mnie nie ma, to w zasadzie weekend majowy to dosc realistyczny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 no to można coś myśleć, o ile mój ślubny mnie nie ubiegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.04.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ty go lepiej wez ze soba, zeby sie znowu nie zgubil na Dlugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ty go lepiej wez ze soba, zeby sie znowu nie zgubil na Dlugiej. nie....on się wybiara w jakieś tyrne na motórze i chce mnie z sobą wywlec, ale jeszcze nie wiem czy sie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ty go lepiej wez ze soba, zeby sie znowu nie zgubil na Dlugiej. nie....on się wybiara w jakieś tyrne na motórze i chce mnie z sobą wywlec, ale jeszcze nie wiem czy sie dam śmigasz malka na motorze ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 jak się pazurami wczępię w ślubnego namawia mnie na zakup jakiegoś jeździdła (na jego ledwie palcami gleby sięgam), ale mam obiekcje (no kurna boje się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.04.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 jak się pazurami wczępię w ślubnego na jego ledwie palcami gleby sięgam, ale mam obiekcje (no kurna boje się ) na nim - się pisze ...nie dziwię się, że się boisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.04.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 jak się pazurami wczępię w ślubnego na jego ledwie palcami gleby sięgam, ale mam obiekcje (no kurna boje się ) na nim - się pisze ...nie dziwię się, że się boisz na nim to nawet kolanami sięgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts