ghost34 15.11.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 siemanko loodziska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Nelcia nie przeziębiłaś pęcherza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 no dlatego jako brat ją opier ...oliłem bo gdzie to tak bez gaci ... ....do sklepu ??????? bez gaci to ....do stodoły można, prawda Fenixie ? No pięknie.....co Wy myslicie, że ja mam skłonności ekshibicjonistyczne ???? moze 20 kilo temu, bym sie zdobyła, ale teraz....e nieeee a od Ciebie to nawet opier..zniosę Czeeeść Malka ... Brata nie słuchaj ... za późno na pilnowanie twojej niewinności ( chyba ... ) Ceść Jeżyku,jak miło Cię znów widzieć Wiesz bracia tak mają,że przekonani sa o niewinności swoich sióstr nawet gdy te sa matkami gromadki dzieci Mam tylko taką słabą nadzieję , że nie była boso... Fenix, ale w ostrogach no chyba, że nie umyła nóg .... to mróz tak szybko nie dojdzie myję niogi, z reszta nie tylko nogi siemanko loodziska:) manko, manko Duchu Nelcia nie przeziębiłaś pęcherza;) Nelka, a to może Ty w tym sweterku byłaś ? skoro pęcherz przeziębiony cze Wusiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 kurdesz praca mi się na mózg rzuciła:bash: Malcia jak pęcherzyk:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 kurdesz praca mi się na mózg rzuciła:bash: Malcia jak pęcherzyk:P taaaa, pace, to ja nie wiem co Ty w tej pracy robisz a pęcherzyk,ok.....oba w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 różne dziwne rzeczy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.11.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 a od Ciebie to nawet opier..zniosę ) .... no i jak tu opieprzać Młodszą Siostrę ... .. no się nie da ... PS. Matce nic nie powiem - bo nigdy o Twoich "wyczynach" nic jej nie mówiłem .. i już tak zostanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.11.2011 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nie mów jej .... Nieświadoma Matka, to zdrowsza Matka A teraz na jakis czas muszę zniknąć (więc Wusia - nie panikuj...oddychaj ) Muszę naprawić to co zepsułam (oby się jeszcze dało ), a na to potrzebuje czasu, wykradnę go z FM, bo niestety moja doba ma tylko cholerne 24 godziny..... W pilnych sprawach -pisać na priv (mam powiadomienia) , w niecierpiących zwłoki - dzwonić buziaki http://www.zajedno-do-zdravlja.hr/pic/cmok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 No to zepsute naprawiaj szybko... no i co to znaczy nie da się....????? ... i wracaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 dzięki Malcia trzymam kciuki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 02.12.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja, chociaż Brat Malki, nie rozumiałem powyższych postów ... ... teraz "chyba" rozumiem ... Kochana Siostrzyczko - WYBACZAM CI !!! Tylko się odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Chyba naprawia... miła się odezwać jak naprawi... ale na Franiowym wątku pojawiła się i wiem, że żyje.... Czy długo będziesz jeszcze naprawiać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.12.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Maaalkaaa.... daj znak żeś jest bo jak nie to do Ciebie znów bede zmuszona zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 dajcie Jej trochę czasu .... ... niedługo się odezwie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 moja krew ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.12.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Czesc Malcia, slodkiego, miłego Mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.12.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 ... myślałem, że chociaż na mój apel się odezwie ... ale nie słucha nawet starszego brata ... ... może i słusznie W sumie ja też nie słucham swojego starszego brata ... bo go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2011 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Dzięki ...za wszystko, Wam wszystkim a teraz idę dziergać strój mojemu osobistemu Józefowi Cieśli ...jasełka tuż, tuż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja tez nie slucham. Czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts