wu 17.12.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Malcia a czy aby dobrze wsio:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Ja też nie słucham, mimo,że mam - nawet w liczbie mnogiej Wusia,ok,ok Ale Ty pewnie czekasz na raport lekarski ? Więc tak.... Reumatologicznie, ok, wzrost kośćca zgodny z wiekiem,bez zmian w stawach. Laryngologicznie, czysto Kardiologicznie,, tu mały zonk, okazało się , że ma wadę serca niedomykalność zastawki mitralnej, ale na razie nie ma co rwać włosów, bo to może minąć z wiekiem, więc czekamy i kontrolujemy. Neurolog jeszcze działa, srylion badań, jeszcze spora część przed nami (może uda się w tym roku, pod warunkiem, że naprawią TC). a w por. somatycznej na karcie lekarka napisała dużymi literami - "zagadka" To chyba tyle na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Noooo ale masz dziecie zagadkowe.... Malcia naprawiłaś już, to co miałaś naprawić?Strój wydziergałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.12.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witoj To jo Hans . Nareszcie znowu online ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witoj To ja Gwóźdź ... Nareszcie znowu offline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Malcia noooooooooo raport git ale to serducho:( no ja się nastawiam na to że wyrośnie;) no i od razu widać że masz wyjątkowe dziecko - zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wiola, wszystko na najlepszej drodze, jeśli w tym przypadku w ogóle teka istnieje, ale dobrze jest, mnie taki stan zadowala, bardzo..... Fenix, no ja Cię nie mogę a życzenia dotarły, staruszku Brat, mnie nawet "off" nie pokona , zawsze mam telepatię Wusia, no martwi, ale innej opcji nią"wyrośnie" pod uwagę nie biorę. No i ciągle nie wiemy skąd ASO 1300 A do tej zagadki, to House by sie przydał, lub inna Hunt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 aaaaaaaa widać taka Jego uroda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Fenixa czy moja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 nie wiem jaka Wasza;) mówiłam o Malci Młodym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 nie wiem jaka Wasza;) ... Fenix wygląda jak olbrzymi płonący ptak .... a ja jak ocynkowany gwóźdź ... Czego chcesz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 no wiesz można by o wymiary zapytać zwłaszcza ptaka ale to banana można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 a o wymiary to pytaj Ptaka ... ja się w to nie bawię ... Moje wymiary publicznie opisane są w Castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Niestety nic nie znalazłem . A gdzie dokładnie miały być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Wiesz Wusia... bana można i za ptaka i pałkę dostać... ktoś już za pałę dostał bana;) Malcia... kiedys widziałam Cię pod szkołą młodego( chyba w czwartek tak po 15... ) ... znaczy Twój samochód... ale nie maiłam, za nic czasu, żeby się zatrzymać.... Stąd wiedziałam, że żyjecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Gwóźdź ciemnoty nie wciskaj bo wymiarów od groma w Castoramie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Aaaa to wy o wymiarach gwoździ prawicie... a ja myślałam, że o wymiarze pałki.... Nooo to ja chyba muszę spać już iść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.12.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 a o wymiary to pytaj Ptaka ... Jedyny znany mi ptak,który publicznie chwali się swoimi wymiarami to Wielki Ptak Niestety nic nie znalazłem . A gdzie dokładnie miały być ? W Matrixie no odwiedził byś nas tam czasem, co? Malcia... kiedys widziałam Cię pod szkołą młodego( chyba w czwartek tak po 15... ) ... znaczy Twój samochód... ale nie maiłam, za nic czasu, żeby się zatrzymać.... Stąd wiedziałam, że żyjecie;) No.... na zebraniu byłam, ale to tak bliżej 16 było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No mogło być i koło 16.. bo z regulacji gazu jechałam.... a że się śpieszyłam... to wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Aaaa i widzę , że masz nadal starą rejestracje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts