Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arni,otwierają o 10,w weekendy do 19, więc kupa czasu jest:) ale w kolejce po bilety (nie ma możliwość kupna przez net, albo rezerwacji) trzeba odstać.

Jeden dzień wystarczy by zapoznać się z ekspozycją, ale moim zdaniem to trochę mało by się naprawdę pobawić.

No toś mi powiedziała... trzeba by było skoro świt wyjechać...

A daleko jest ten Kopernik od centralnego? bo tak sobie pomyślałam, że może by tak pociągiem kiedyś się wybrać...

Tylko jak się kupuje bilety na pociąg;):confused: Nie wspomnę o tych do Kopernika....

A długo si stoi?

A gdzie jest centralny ;)

Przeceniasz mnie słonko,ja wsadziłam d w samochód i zaparkowałam 20 metrów od wejścia głównego :)

Po bilecik staliśmy prawie 2 godziny - masakra,ale to było tuz po otwarciu, więc w pierwszej fali ciekawskich byliśmy :oops:

Malka, fajne ma młody pomysły, powiedziałabym że niecidzienne u dziecka, ale możesz mieć rację z p dyrektor :)

A do Warszawy to ja wolę pociągiem, niż samochodem. Koszmarnie się po stolycy jeździ, od mojej strony jest wjazd przez Janki, korek czaem taki, jak cała droga pociągiem. Wiec też jestem zainteresowana, jak daleko Kopernik od centralnego :)

No zawiedziona jestem :( mam ochotę nakopać Twojemu internetowi :mad:

Czuj się jak u siebie:)

Imam nadzieję, że kiedyś dosłownie bedę mogła Cie u siebie przyjąć.....

choc pewnie bedzie to juz zjazd emerytów ;)

I teraz mi mój wiek będziesz wypominać co??:p

Ale spoko, planuję na tarasie fotel bujany, może dorobię się dwóch to kiedyś na starość razem się pobujamy:D

ps. i nie napiszę że nie lubię poniedziałków:/

I teraz mi mój wiek będziesz wypominać co??:p

Ale spoko, planuję na tarasie fotel bujany, może dorobię się dwóch to kiedyś na starość razem się pobujamy:D

bez obaw, nic nie bede wypominać :)

wiesz...fotel bujany fajna rzecz. Ja na tę okoliczność nie bede miała parkietów na dole, co by na parapetówce nie zryć go balkonikami :)

a fotki malkowej budowy to gdzieś są........ tak z ciekawości pytam ;)

Ania, jak się cieszę,że Cię widzę Słonko Ty moje :)

niebudowy, niebudowy ;)

w ziewniku :)

jacieeeeee, super, że ktoś jeszcze tam zagląda :lol:

W ziewniku nie ma nic do daaaawna......

kochana, jest dokładnie tyle ile być powinno , a raczej tyle ile jest w realu .

Obiecałam Emilowi , że pojedziemy na narty ze spaniem choć na jedną noc, albo chociaż się poślizgać na nartkach... ale jak pomyśle, że jest tak zimno to muszę mu przetłumaczyć... nie wiem czy dam radę... bo będzie .. OBIECAŁAŚ...

Malcia w ziewniku byś chociaż porządek na placu pokazała.... cokolwiek... a Ty nic.. :(