Arnika 28.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Kiedyś i ja muszę się z młodym do Kopernika wybrać.....Malcia... jak rano wyjadę to ile czasu potrzeba aby pooglądać? Dam radę w jeden dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Arni,otwierają o 10,w weekendy do 19, więc kupa czasu jest:) ale w kolejce po bilety (nie ma możliwość kupna przez net, albo rezerwacji) trzeba odstać.Jeden dzień wystarczy by zapoznać się z ekspozycją, ale moim zdaniem to trochę mało by się naprawdę pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No toś mi powiedziała... trzeba by było skoro świt wyjechać... A daleko jest ten Kopernik od centralnego? bo tak sobie pomyślałam, że może by tak pociągiem kiedyś się wybrać... Tylko jak się kupuje bilety na pociąg;) Nie wspomnę o tych do Kopernika.... A długo si stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.01.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 A gdzie jest centralny Przeceniasz mnie słonko,ja wsadziłam d w samochód i zaparkowałam 20 metrów od wejścia głównego Po bilecik staliśmy prawie 2 godziny - masakra,ale to było tuz po otwarciu, więc w pierwszej fali ciekawskich byliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 No i ja pewnie też turbolotem pojadę... bo ja nie wiem gdzie na pociąg się bilety kupuje, gdzie kasuje a gdzie wsiada i wysiada... Jechałam pociągiem ostatnim razem do Warszawy za czasów studenckich... a to oj... prawie ćwierć wieku temu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Malka, fajne ma młody pomysły, powiedziałabym że niecidzienne u dziecka, ale możesz mieć rację z p dyrektor A do Warszawy to ja wolę pociągiem, niż samochodem. Koszmarnie się po stolycy jeździ, od mojej strony jest wjazd przez Janki, korek czaem taki, jak cała droga pociągiem. Wiec też jestem zainteresowana, jak daleko Kopernik od centralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ewa.. wjeżdżamy tą samą drogą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.01.2012 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 O, ja tez oddam wlosy, teraz juz bede mogla sciac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.01.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 No zawiedziona jestem mam ochotę nakopać Twojemu internetowi Czuj się jak u siebie:) Imam nadzieję, że kiedyś dosłownie bedę mogła Cie u siebie przyjąć..... choc pewnie bedzie to juz zjazd emerytów I teraz mi mój wiek będziesz wypominać co?? Ale spoko, planuję na tarasie fotel bujany, może dorobię się dwóch to kiedyś na starość razem się pobujamy:D ps. i nie napiszę że nie lubię poniedziałków:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 a fotki malkowej budowy to gdzieś są........ tak z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.02.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 w ziewniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.02.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 W ziewniku nie ma nic do daaaawna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 I teraz mi mój wiek będziesz wypominać co?? Ale spoko, planuję na tarasie fotel bujany, może dorobię się dwóch to kiedyś na starość razem się pobujamy:D bez obaw, nic nie bede wypominać wiesz...fotel bujany fajna rzecz. Ja na tę okoliczność nie bede miała parkietów na dole, co by na parapetówce nie zryć go balkonikami a fotki malkowej budowy to gdzieś są........ tak z ciekawości pytam Ania, jak się cieszę,że Cię widzę Słonko Ty moje niebudowy, niebudowy w ziewniku jacieeeeee, super, że ktoś jeszcze tam zagląda W ziewniku nie ma nic do daaaawna...... kochana, jest dokładnie tyle ile być powinno , a raczej tyle ile jest w realu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.02.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Czesc Malka, jak ferie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 leniwe i zimne nawet na narty mi się nie chce jechać, jak pomyślę, że dupa mi zmarznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 02.02.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 I słusznie co to za frajda jeździć na nartach ze zmarzniętą dupą ;) Witam zimowo :)ale za to cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Młody właśnie z odmrożonym tyłkiem wraca z deski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 To ja juz wolałabym odmrozic tylek na nartach niz na stacji PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.02.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Obiecałam Emilowi , że pojedziemy na narty ze spaniem choć na jedną noc, albo chociaż się poślizgać na nartkach... ale jak pomyśle, że jest tak zimno to muszę mu przetłumaczyć... nie wiem czy dam radę... bo będzie .. OBIECAŁAŚ... Malcia w ziewniku byś chociaż porządek na placu pokazała.... cokolwiek... a Ty nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witam Jeszcze dycham . pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts