wiolasz 09.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Nitka, jak ktos ma wybór pasa to ma i cierpliwość, gorzej jak masz tylko 1 pas... A o długich palcach i ich możliwościach to jeszcze można coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 No to fakt. Jak jest jeden pas ruchu to się sytuacja mocno zagęszcza emocjonalnie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 i wtedy Fenix długimi palcami załatwi sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.02.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No tak . Nawet tego nie skomentuje . Korzystać (z palców) to każda by chciała . Ale pomóc w terapii przeciwzawałowej to żadna się nie kwapiła . Ehh baby , tylko wykorzystać i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.02.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 ...przyciac paluszki? Malka...a twoje sciany to ciagle azur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Majusia, no telepatia jakaś, dzis o Tobie opowiadałam, a tu siup i jesteś konkretnie, które ściany ? bo ja nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.02.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Bo ja czarownica jestem...;) ....dzisiaj pracuje z domu, a jak ja pracuje z domu...to mi lepiej latanie po forum wychodzi niz praca:rotfl: Tak z babskiej ciakawosci sie pytam, jak daleko z niebudowa jestes? Bo sciany azurowe to pamietam dokladnie....i dyskusje na temat polki wysokiej w pokoju dziennym.... ale pozniejsze stany niebudowlane to mi sie rozmyly. Nie wiem, czy juz podloga jest? kafle? tynk na sciane? scyzoryk na tegotam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 aaa te sciany, to stan jest dokładnie taki jak dwa lata temu. Ale wtedy juz były tynki i wylewki W dzienniku są aktualne foty - wbrew logice i temu co pokazują daty postów a scyzoryk zawsze mam przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.02.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 czyli tak ja u mnie:D:D:D od poltora roku zadnych zmian.... ...wlasnie tez sobie policzylam czytajac inny watek i dotarlo do mojej makowki;)...mam jeszcze 28 lat do emerytury, bo tutaj wiek emerytalny to 68 lat...chyba do tego czasu zdaze z wykonczeniowka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.02.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 to też z tego powodu u mnie nie będzie parkietów na dole, cobyśmy ich nie zryły balkonikami na parapetówce ja mam czas, mnie się nie spieszy...... a co do emerytury, to dzis jeden z ministrów był do bólu szczery,wprawdzie nic odkrywczego nie powiedział, ale sam fakt wypowiedzenia słów"że na emeryturę z ZUS to nawet przy wydłużonym czasie pracy nie mamy co liczyć" , jest już jakimś nowum - polityk,który mówi prawdę więc tym bardziej mi się nie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Malka, Ty wiesz ze Ty kochana jestes:)+15 ulalała toż to w końcu kozaki można wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 19.02.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 No a wiesz że ja myślałam kiedyś, że Malka to trochę groźna jest?? Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Malka, Ty wiesz ze Ty kochana jestes:) +15 ulalała toż to w końcu kozaki można wyrzucić Ja raczej z traperowych jestem, ale też z roskoszą przerzuciłabym się juz na coś ciut lżejszego...sandałki na przykład No a wiesz że ja myślałam kiedyś, że Malka to trochę groźna jest?? Malka oooo mamuniu po czym wniosłaś ,że ze mnie zimna sucz ? Ja kobieta "doranyprzyłóż", choć jak mawia jeden z moich przyjaciół - na drugie mam jodyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.02.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No a wiesz że ja myślałam kiedyś, że Malka to trochę groźna jest?? Malka to ta rybka z lewej w awatarze, tak myślę a z prawej to ta ...... jodyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.02.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 jodyne do rany przyloz...czy jakos tak to bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.02.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nieee Raczej tak :Cześć , jestem Adam , facet do rany przyłóż i.....gangrena (od razu) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.02.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Oj tam zaraz zimna sucz:DTo juz troszku respektu poczuć nie można??No zdawało mi się i tyle:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 a tam od razu "zimna sucz"... ty po prostu konkretna jestes:Djak mi przedszkolanki zaczynają, ze Mlode uparte jest to odpowiadam "nie uparte tylko swoje zdanie ma!" po mamusi rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.02.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Malka to ta rybka z lewej w awatarze, tak myślę a z prawej to ta ...... jodyna aś Ty Lesiu dyplomata jezd jodyne do rany przyloz...czy jakos tak to bylo... do serca przytul psa , nie tak ???? a tam , jedna cholera Nieee Raczej tak :Cześć , jestem Adam , facet do rany przyłóż i.....gangrena (od razu) . mówisz o moim Oj tam zaraz zimna sucz:D To juz troszku respektu poczuć nie można?? No zdawało mi się i tyle:D ależ, można, można,nawet w niektórych przypadkach było by to wielce wskazane , więc gdyby Ci się udało nauczyć tej sztuki mojego dziecia, to ja bedę dozgonnie wdzięczna a tam od razu "zimna sucz"... ty po prostu konkretna jestes:D jak mi przedszkolanki zaczynają, ze Mlode uparte jest to odpowiadam "nie uparte tylko swoje zdanie ma!" po mamusi rzecz jasna Daj Księciuniowi jeszcze parę lat, a sam pięknie wytłumaczy (paniom świetliczankom ), zasady konsekwentnego realizowania swoich życiowych planów i przeciwstawiania się owczemu pędowi (rozumianemu potocznie nie wg Leibensteina:lol:) - w ustach kilkulatka bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Twojego nie znam . Ale siebie na pewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts