Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bo ja czarownica jestem...:D;)

....dzisiaj pracuje z domu, a jak ja pracuje z domu...to mi lepiej latanie po forum wychodzi niz praca:rotfl:

Tak z babskiej ciakawosci sie pytam, jak daleko z niebudowa jestes? Bo sciany azurowe to pamietam dokladnie....i dyskusje na temat polki wysokiej w pokoju dziennym.... ale pozniejsze stany niebudowlane to mi sie rozmyly.:rolleyes: Nie wiem, czy juz podloga jest? kafle? tynk na sciane? scyzoryk na tegotam? ;)

aaa te sciany, to stan jest dokładnie taki jak dwa lata temu. Ale wtedy juz były tynki i wylewki :)

W dzienniku są aktualne foty - wbrew logice i temu co pokazują daty postów :lol:

a scyzoryk zawsze mam przy sobie ;)

to też z tego powodu u mnie nie będzie parkietów na dole, cobyśmy ich nie zryły balkonikami na parapetówce :lol:

ja mam czas, mnie się nie spieszy......

a co do emerytury, to dzis jeden z ministrów był do bólu szczery,wprawdzie nic odkrywczego nie powiedział, ale sam fakt wypowiedzenia słów"że na emeryturę z ZUS to nawet przy wydłużonym czasie pracy nie mamy co liczyć" , jest już jakimś nowum - polityk,który mówi prawdę :)

więc tym bardziej mi się nie spieszy

Malka, Ty wiesz ze Ty kochana jestes:)

+15 ulalała toż to w końcu kozaki można wyrzucić

Ja raczej z traperowych jestem, ale też z roskoszą przerzuciłabym się juz na coś ciut lżejszego...sandałki na przykład :lol:

No a wiesz że ja myślałam kiedyś, że Malka to trochę groźna jest??

:D

Malka

oooo mamuniu :o po czym wniosłaś ,że ze mnie zimna sucz ? ;)

Ja kobieta "doranyprzyłóż", choć jak mawia jeden z moich przyjaciół - na drugie mam jodyna :oops: ;)

Malka to ta rybka z lewej w awatarze, tak myślę

a z prawej to ta ...... jodyna

aś Ty Lesiu dyplomata jezd :lol:

jodyne do rany przyloz...czy jakos tak to bylo...

do serca przytul psa , nie tak ???? a tam , jedna cholera ;)

Nieee Raczej tak :Cześć , jestem Adam , facet do rany przyłóż i.....gangrena (od razu) . ;)

mówisz o moim :o ;)

Oj tam zaraz zimna sucz:D

To juz troszku respektu poczuć nie można??

No zdawało mi się i tyle:D

ależ, można, można,nawet w niektórych przypadkach było by to wielce wskazane , więc gdyby Ci się udało nauczyć tej sztuki mojego dziecia, to ja bedę dozgonnie wdzięczna :lol:

a tam od razu "zimna sucz"... ty po prostu konkretna jestes:D

jak mi przedszkolanki zaczynają, ze Mlode uparte jest to odpowiadam "nie uparte tylko swoje zdanie ma!" po mamusi rzecz jasna

Daj Księciuniowi jeszcze parę lat, a sam pięknie wytłumaczy (paniom świetliczankom ), zasady konsekwentnego realizowania swoich życiowych planów i przeciwstawiania się owczemu pędowi (rozumianemu potocznie nie wg Leibensteina:lol:) - w ustach kilkulatka bezcenne :lol: