malka 16.03.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 no, co, no co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 No do casto, do casto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Łe tam nie mogę z Wami gadać w robocie bo mnie w końcu zwolnia albo do psychiatry wyślą Jadę męczyć rolników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Łe tam nie mogę z Wami gadać w robocie bo mnie w końcu zwolnia albo do psychiatry wyślą Jadę męczyć rolników U mnie bezkrólewie, więc czytam bezkarnie;) Może pomęcz jakiegoś pasterza dla MSU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.03.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Cholera mam samych świniopasów ostatnio... ewentualnie dojarzy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Cholera mam samych świniopasów ostatnio... ewentualnie dojarzy:D Dojarze to moze innym razem sie przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 mnie by się rolnik z bronami przydał, bo działka to istne pole nieuprawne, znaczy uprawiam chwasty Luka, nie narzekaj na szefa, gdybyś znała mojego, to byś swojego pod niebiosa wychwalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A mój szef wyjechał, wiec jest najlepszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 uśmiecham się ślicznie się uśmiecham http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 A mój szef wyjechał, wiec jest najlepszy;) szczęściara, mój to nawet na urlop za mną jedzie uśmiecham się ślicznie się uśmiecham http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif szukam w wersji elektronicznej, jeśli nie znajdę to zrobię fotki i przeslę,ale mejla bym Twojego chciała, bo skrzynka FM nie przyjmuje załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 a proszę bardzo żadna tajemnica [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 szczęściara, mój to nawet na urlop za mną jedzie Mój kiedys tez za mną pojechał i sie na lotnisku spotkaliśmy:D Kazdy z torbą ze sklepu wolnocłowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 no słyszałam o przypadku że się szef z pracownikiem na plaży we Władku spotkali, tyle że pracownik był wtedy rzekomo na L-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 no słyszałam o przypadku że się szef z pracownikiem na plaży we Władku spotkali, tyle że pracownik był wtedy rzekomo na L-4 Na szczęście wniosek o urlop złożyłam a nie L4;) Zresztą jakbym miała opalenizne wytłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 a proszę bardzo żadna tajemnica [email protected] poszło Mój kiedys tez za mną pojechał i sie na lotnisku spotkaliśmy:D Kazdy z torbą ze sklepu wolnocłowego mój to nawet pakuje się do moich walizek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 poszło mój to nawet pakuje się do moich walizek Przynajmniej ma je kto nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Przynajmniej ma je kto nosić no noszę, noszę ...a raczej wożę, ktoś kiedyś kółeczka wymyslił i chwała mu za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 16.03.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dzięki bardzo Malka http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gifAgalind przecież to nie o Tobie, jejku wszystkich dzisiaj przepraszam, coś w powietrzu lata i łącza zakłóca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dzięki bardzo Malka http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Agalind przecież to nie o Tobie, jejku wszystkich dzisiaj przepraszam, coś w powietrzu lata i łącza zakłóca nie ma za co niech Cię uchroni przed tym , przed czym ja nie uciekłam. A co do Agi, to nie bądź taka pewna jeszcze nie raz zasymuluje ból głowy by do budowlanego się wyrwać w czasie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.03.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dzięki bardzo Malka http://emotikona.pl/emotikony/pic/0vishenka_33.gif Agalind przecież to nie o Tobie, jejku wszystkich dzisiaj przepraszam, coś w powietrzu lata i łącza zakłóca Wiem, że nie o mnie. Tak sobie tylko napisałam. Wiosna za oknem, przyroda fiksuje. Może Ci sie udzieliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts