Lukarna 18.03.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Fajne to zdjęcie z tą fajką...Ale bym sobie zapaliła... Malka ale nich Ci przykro nie będzie Twoje przykłady sa też bardzo ciekawe i pouczające;)Dobry wieczór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Turbo wymiata Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.03.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ale ta babka z papierosem seksowna.. Idę zobaczyć, czy ja też tak wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Malka, Ty masz super,fajne drzwi wejsciowe, wiesz. Ładne są bardzo, tylko klamkę sobie zmień przejrzałam se ziewnik po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Cześć dziewczynki MSU,klamkę sobie zmienię - musowo,panu sie jorgnęło w zamówieniui pomyślał,ze złota będzie ładniejsza Mam jednak jeden problem, nie wiem czy ta klamka to nie będzie wymieniana razem z drzwiami, ostatnio zobaczyłam jak strasznie są poobijane jesli nie da się zeszlifować i zalakierować (choć pan drzwiowy mówi,że nie ma problemu), to niestety pójdą out. a tak w ogóle, to to są chyba najtańsze drzwi wejściowo-wyjściowe na całym FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.03.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Cześć dziewczynki MSU,klamkę sobie zmienię - musowo,panu sie jorgnęło w zamówieniui pomyślał,ze złota będzie ładniejsza Mam jednak jeden problem, nie wiem czy ta klamka to nie będzie wymieniana razem z drzwiami, ostatnio zobaczyłam jak strasznie są poobijane jesli nie da się zeszlifować i zalakierować (choć pan drzwiowy mówi,że nie ma problemu), to niestety pójdą out. a tak w ogóle, to to są chyba najtańsze drzwi wejściowo-wyjściowe na całym FM Dzień dobry:) Przynajmniej masz co szlifować. Jak u mnie obiją drzwi to mogę sobie je co najwyżej wyrzucić. PS. Patrząc na ostatnie zdjecie już wiem dlaczego nie palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 A ja sobie obejrzałam ziewniczek pod kątem bałaganu budowlanego czyli before and after Powiedz czy pan P to jeszcze żyje czy zakopałaś go gdzieś w ogródku żeby jakiś pożytek z niego był? Drzwi mnie się też podobają bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Drzwi u mnie wchodziły w grę li tylko drewniane, wiec jak juz dostanę na urodziny moja wymarzona szlifierke mcalistera, to poszaleje aaa drzwi sama sobie wymyśliłam, choć pana drzwiowego trochę fantazja poniosła i nie sa do końca takie jak miały być, ale nic to, to tylko drzwi, nie? Aniu,pan P...hymmmm chyba żyje, bo do sądu akt zgonu nie dotarł, a szczerze przyznam,że jest to jedyny człowiek na świecie, któremu życzę źle....bardzo źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.03.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Malka czyli mamy juz wielku plus na niebudowy DRZWI, masz jeszcze mega wysokie sufity - ja pierdziele jaka przestrzen i tynki oblukałam na powiększeniu (ctrl+)są niezłe. Poczekaj aż się zacznę dalej doszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Malka ziewnik reaktywowałaś???? leceeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 helllloł nic tam nie ma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Malka czyli mamy juz wielku plus na niebudowy DRZWI, masz jeszcze mega wysokie sufity - ja pierdziele jaka przestrzen i tynki oblukałam na powiększeniu (ctrl+) są niezłe. Poczekaj aż się zacznę dalej doszukiwać Ty jednak wiesz jak malce dobrze zrobić helllloł nic tam nie ma!!!! No jak nie ma, jak nie ma całe trzy strony mojego dramatu Monia, obiecuję, ze jak coś zacznie sie dziać to dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 no ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nie no, do 2038 zdazymy sie uczesac i pomalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Małgoś... co by było jeszcze co czesać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 zaraaa czy ja przypadkiem nie będę już na emeryturze???? nieeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Nie no, do 2038 zdazymy sie uczesac i pomalowac. 2032, kochana, 2032 więc zdążycie pod warunkiem, że już zaczniecie cześć Arni, myslałam dziś o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 aha, mam jeszcze do Was pytanie, jak w warunkach domowych można zobaczyć promieniowanie podczerwone z pilota do np. TV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Wiem... zadał takie pytanie młody... Nie mam pojęcia bladego.. czasami się cieszę , że dużo prostsze pytania zadaje mi moje młode... Może jakieś okulary?????? Znajduj odp, bo znowu Ci powie, że długo myślałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.03.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 on wie i nie chce mi cholera powiedzieć, a mnie ciekawość zżera. Nie mogą być to okulary, bo nie mam takowych w domu,a powiedział,że jak nie zgadnę to mi pokaże. no.... to ide myśleć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts