Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczynki :)

MSU,klamkę sobie zmienię - musowo,panu sie jorgnęło w zamówieniui pomyślał,ze złota będzie ładniejsza :sick:

Mam jednak jeden problem, nie wiem czy ta klamka to nie będzie wymieniana razem z drzwiami, ostatnio zobaczyłam jak strasznie są poobijane :o jesli nie da się zeszlifować i zalakierować (choć pan drzwiowy mówi,że nie ma problemu), to niestety pójdą out.

a tak w ogóle, to to są chyba najtańsze drzwi wejściowo-wyjściowe na całym FM :lol:

Cześć dziewczynki :)

MSU,klamkę sobie zmienię - musowo,panu sie jorgnęło w zamówieniui pomyślał,ze złota będzie ładniejsza :sick:

Mam jednak jeden problem, nie wiem czy ta klamka to nie będzie wymieniana razem z drzwiami, ostatnio zobaczyłam jak strasznie są poobijane :o jesli nie da się zeszlifować i zalakierować (choć pan drzwiowy mówi,że nie ma problemu), to niestety pójdą out.

a tak w ogóle, to to są chyba najtańsze drzwi wejściowo-wyjściowe na całym FM :lol:

Dzień dobry:)

Przynajmniej masz co szlifować. Jak u mnie obiją drzwi to mogę sobie je co najwyżej wyrzucić.

PS. Patrząc na ostatnie zdjecie już wiem dlaczego nie palę;)

Drzwi u mnie wchodziły w grę li tylko drewniane, wiec jak juz dostanę na urodziny moja wymarzona szlifierke mcalistera, to poszaleje :)

aaa drzwi sama sobie wymyśliłam, choć pana drzwiowego trochę fantazja poniosła i nie sa do końca takie jak miały być, ale nic to, to tylko drzwi, nie? :)

Aniu,pan P...hymmmm chyba żyje, bo do sądu akt zgonu nie dotarł, a szczerze przyznam,że jest to jedyny człowiek na świecie, któremu życzę źle....bardzo źle.

Malka czyli mamy juz wielku plus na niebudowy DRZWI, masz jeszcze mega wysokie sufity - ja pierdziele jaka przestrzen i tynki oblukałam na powiększeniu (ctrl+)

są niezłe. Poczekaj aż się zacznę dalej doszukiwać

Ty jednak wiesz jak malce dobrze zrobić :)

helllloł nic tam nie ma!!!!

No jak nie ma, jak nie ma :o całe trzy strony mojego dramatu ;)

Monia, obiecuję, ze jak coś zacznie sie dziać to dam Ci znać :)

on wie i nie chce mi cholera powiedzieć, a mnie ciekawość zżera.

Nie mogą być to okulary, bo nie mam takowych w domu,a powiedział,że jak nie zgadnę to mi pokaże.

no.... to ide myśleć dalej ;)