markoto 06.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ta 2 to co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 kurna to jakies odsysacze chirurgiczne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ta 2 to co to ? Blanco Master-S Semi Profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 kurna to jakies odsysacze chirurgiczne??? serio , cholera znowu dałam sie zrobić w konia.....a oni mówią ,że to baterie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Blanco, to mi brzmi drogo a dodatek profi w nazwie zdecydowanie podnosi cene Ja szukam czegos do 1000 Calkiem fajna tez jest teka joy b tylko ja bym chciala welur, tzn chcialabym takie cos na bateri co teraz mam, nie chrom tylko jakby stal szczotkowana(chyba nikowana jest), nic na niej nie widac kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Niezla jestes markotko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.04.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dziewczyny -jesteście pewne tych "sprężynowych" wylewek? mycie tego to koszmar jest! ja się przymierzałam, ale kumpela mnie skutecznie zniechęciła... Mi moja wystarczy -i też ma wyciąganą wylewkę (no i tańsza spoooro!): Teka Arco B: http://www.allegro.pl/item594686804_bateria_arco_b_chrom_teka_od_reki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kasia, jakbym miała urządzać dom tylko z rzeczy, które łatwo utrzymać w czystości, to bym miała PCV na podłodze, a chałupa byłaby bez okien (jak ja nie cierpie ich myć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ale czemu ta sprezynka ma sie tak brudzic?? Ani tam sie woda nie leje, jesli juz to szczoteczka i gotowe. Brudzi sie tam gdzie lapiesz i kapiesz, wiec mieszacz i wylewka a te rzeczy nie sa sprezynkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.04.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ale czemu ta sprezynka ma sie tak brudzic?? Ani tam sie woda nie leje, jesli juz to szczoteczka i gotowe. Brudzi sie tam gdzie lapiesz i kapiesz, wiec mieszacz i wylewka a te rzeczy nie sa sprezynkowe. nigdy wam się bateria nie ubrudziła czy ochlapała -np przy myciu większego gara, czy zlewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Eeeee, tam kupie Cilita czy innego Ravaka do stali i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Sorki ale nie ochlapala mi sie mam wysoka wylewke i do tego niklowana, nie widac na niej ani kropelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Do zmywania garow jest zmywarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 U mnie też grawitacja działa i raczej nie często mi coś do góry leci Kasiu, te sprężynki sa tak na wys 60 cm wylwka jakieś 40 niżej a co bedzie mnie wnerwiać to se zmienię, ale jak nie kupię to bedę żałować , bo naprawdę mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Do zmywania garow jest zmywarka. albo mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 noo jjjasssnnnneee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.04.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 noo jjjasssnnnneee a co ?? masz jakieś wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Do zmywania garow jest zmywarka. u mnie na razie nie użyta ani razu -no bo jeszcze nie mieszkam.. ale jak widze jej pojemnośc -to chyba za często nie bede korzystała -przynajmniej dopóki "się nie rozmnożę" Swoją drogą -jak zmywarka może pobierac 11 litrów wody/cykl, skoro trwa on nawet 3h? to oparami myje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Do zmywania garow jest zmywarka. u mnie na razie nie użyta ani razu -no bo jeszcze nie mieszkam.. ale jak widze jej pojemnośc -to chyba za często nie bede korzystała -przynajmniej dopóki "się nie rozmnożę" Swoją drogą -jak zmywarka może pobierac 11 litrów wody/cykl, skoro trwa on nawet 3h? to oparami myje? Chyba ta wode tlucze w srodku - caly czas ta sama... Wlasnie z tego powodu nie kupie sobie 60-tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.04.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 nas jest dwoch , a zmywara chodzi dziennie (szescdzeisiatka ) dzisiaj nawet 3 x leciala (szklo na swieta mylam ) jak sie gotuje normalnie po domowemu (znaczy zadne gotowce podgrzewane w mikrofali) to sie szybko garow nazbiera na caly wsad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts