EZS 17.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no tak, wiosna, kosiarki wrrr. ja mam dwóch sąsiadów ze spalinówkami. Żeby choć w duecie kosili ale oni zwykle dialog robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 17.04.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a serio....to znów mam tumiwisizm....jak minie to coś podziałam Bo sie gowniano wiosna zaczela, slonca brakuje to i kazdy się czuje jak dętka albo co gorzej wdepnięty karton po ptysiach Ludzie jak solary, energii slonecznej potrzebuja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no tak, wiosna, kosiarki wrrr. ja mam dwóch sąsiadów ze spalinówkami. Żeby choć w duecie kosili ale oni zwykle dialog robią. a to spalinówka głośniejsza ???? serio pytam, ja nigdy nie miałam elektrycznej to nie wiem Bo sie gowniano wiosna zaczela, slonca brakuje to i kazdy się czuje jak dętka albo co gorzej wdepnięty karton po ptysiach Ludzie jak solary, energii slonecznej potrzebuja;) Coście się zmówili czy co ? W piątek był pan z energetyki, co by licznik wymienić, bo tamtemu wyświetlacz zdechł. Otwieram drzwi a pan...dzień dobry, są rodzice ? :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.04.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no popatrz, młoda jesteś owszem spalinówka głośniejsza. Znacznie! A dwie to już koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ok, obiecuję,ze nie bedę kosić w godzinach porannych i w weekendy, bo chyba na taka na kablu się nie skuszę . eee tam, juz nie taka młoda, w przedpokoju było ciemno , aja miałam na sobie bluzkę z myszką miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.04.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jak tam, zraszanie z pexa już zrobione ? Witam się i dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 hej, hej nie no gdzie tammmm, na razie zwłoki wykopuję,potem trzeba ziemie przywieźć i dopiero pexy pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 17.04.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 zwłoki powiadasz? to zaraz tam stanowisko archeologiczne będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.04.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kynolodzy mieli by co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No Smętarz dla zwierzaków się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No Smętarz dla zwierzaków się kłania Takie samo skojarzenie miałam:D Cześć Malka przesyłam bezprzewodowo slońca trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja się cieszę,że tylko dla zwierząt Luka,dzięki za słońce -dotarło cześć Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ok, obiecuję,ze nie bedę kosić w godzinach porannych i w weekendy, bo chyba na taka na kablu się nie skuszę . przecież trawa najwyższa jest właśnie w weekendy, rano nie koszę, bo często rosa jest a kosiarka nie kosa, woli suchą elektryczną to 3x razy dłużej bym kosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 O widzisz Lesiu - kolejne "za" dla spalinówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.04.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dziś muszę być czujna bo mój szefo ma skisły humor jakiś. Może pojedzie gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Powiedz mu,że w casto jest promocja na kosiarki, a jak to go nie kreci powiedz że na torze gokartowym można dziś wygrać porsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a to dlatego mojego szefa jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dzień dobry. U nas słoneczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a to dlatego mojego szefa jeszcze nie ma kosiarka czy porsche ? Dzień dobry. U nas słoneczko:) dzień dobry Fajnie,że do wszystkich dziś promienie dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hej hej świat się kończy Malka będzie kosić trawe :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts