cronin 18.04.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 zdecydowanie porsche, od kosiarki to on ma firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.04.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Powiedz mu,że w casto jest promocja na kosiarki, a jak to go nie kreci powiedz że na torze gokartowym można dziś wygrać porsche Cholera kosiarkę to chyba ma... ale porsche?? przy szybkości z jaką on jeździ to porszakiem chyba by frunął:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Hej hej świat się kończy Malka będzie kosić trawe :D:D:D nooo kochana, jak dobrze pójdzie to już na przyszłą wiosnę ps - jak bys tak czasem telefon odbierała to bys mnie uszczęśliwiła zdecydowanie porsche, od kosiarki to on ma firmę znaczy co ??? kosiarki robicie, czy nimi handlujecie ? aaaaa wiem szefu ma ogrodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no musi mieć (ogrodnika znaczy), bo ma dwie lewe ręce do fizycznej roboty, taki facet to porażka życiowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.04.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no musi mieć (ogrodnika znaczy), bo ma dwie lewe ręce do fizycznej roboty, taki facet to porażka życiowa Żeby ogrodnik miał pracę muszą byc tacy szefowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no musi mieć (ogrodnika znaczy), bo ma dwie lewe ręce do fizycznej roboty, taki facet to porażka życiowa no pacz, a mój slubny nie ma ogrodnika....... kurna, ale żonę ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Właśnie objechałam całą swoją działeczkę kosiareczką...mam jakieś 6,5 kM i nie wyobrażam sobie słabszej... Już taka była trawa wysoka w miejscach, że i ta moja już miała problem... Chyba pierwsza na wsi kosiłam... sąsiadka się dziwiła..., ze już koszę.... Aaaa i zabrało mi to jakieś 2 godzinki... Taką pracę w ogrodzie to ja baaardzo lubię... naprawdę lubię kosić kosiarką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Wiesz Coni... a ja bym chciała za męża takiego szefa, co by mi ogrodników posyłał... Za to ja bym rządziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.04.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no pacz, a mój slubny nie ma ogrodnika....... kurna, ale żonę ma O nas już gadają, że "baba (ja) zapie...ala a chłop (mój M) tylko po włościach spaceruje". To było po jakieś akcji drewno, podczas gdy mój mąż z drugiej strony domu walczył z ziemią. Ale tego już nikt nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 :o aaa to Ty byłaś ten nieznany numer? sooorki teraz wlaśnie lookałam, że mam coś nieodebrane kajam się Ale staram się na tym moim cholernym internecie zaklepać stoły,krzesła i zastawe na komunie.. i w końcu chyba mi się udało, czekam jedynie na potwierdzenie. No i okna zaczynam myć :D:D jak zawsze tydzień po świętach :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 no zgadłaś u niego żona rządzi wiecie jak trudno traktować poważnie szefa który jest technicznie upośledzony , chociaż nie głupi trzeba mu to przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 O nas już gadają, że "baba (ja) zapie...ala a chłop (mój M) tylko po włościach spaceruje". To było po jakieś akcji drewno, podczas gdy mój mąż z drugiej strony domu walczył z ziemią. Ale tego już nikt nie widział jak ja walczę z czymkolwiek, to mój ślubny wyciąga miarkę i po raz srylionowy mierzy ile to profili trzeba na sufity, albo ścianki... a hitem był opowiadany juz przez ze mnie "numer z łopata" - do dziś mnie trzęsie jak sobie przypomnę :mad: :o aaa to Ty byłaś ten nieznany numer? sooorki teraz wlaśnie lookałam, że mam coś nieodebrane kajam się Ale staram się na tym moim cholernym internecie zaklepać stoły,krzesła i zastawe na komunie.. i w końcu chyba mi się udało, czekam jedynie na potwierdzenie. No i okna zaczynam myć :D:D jak zawsze tydzień po świętach :D:D no jak nieznany jak znany ale z martwą natura nie gadam, więc się nie nagrałam. nooo kochana, spisałaś się, a młody jak ?? U mnie znów temat powróciłi kurna chyba złożę w sadzie wniosek o samostanowienie młodego w kwestiach wyznania, albo wybije rodzinę A, w pień :mad: no zgadłaś u niego żona rządzi wiecie jak trudno traktować poważnie szefa który jest technicznie upośledzony , chociaż nie głupi trzeba mu to przyznać Mój tez jest szefem, ale jak twierdzi on musi wiedzieć jak zarządzać czasem i ludźmi i znać proces technologiczny produkcji, ale do pracy to on ludzi zatrudnia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 tak tak to znana wymówka żeby żarówki nie wkręcić i uszczelki nie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Jee za to drugie kryminał Cie czeka - osobiście odradzam choć się nie upieram bo znam emocje :D:D No młody zaliczył już wsio co potrzebuje. Teraz tylko "cza wór piniondzóf" na ogarnięcie tematu. Dogaduje jeszcze kucharza i tort. Jak to zaliczę musze się gdzieś puścić za butami i garniturem No generalnie jest co robić A Twój jak? nie pyta? mój już wisiał u babć na telefonie o xboxa nie wcinam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) tak tak to znana wymówka żeby żarówki nie wkręcić i uszczelki nie zmienić mój by zapytał - a co to jest uszczelkę ? Jee za to drugie kryminał Cie czeka - osobiście odradzam choć się nie upieram bo znam emocje :D:D No młody zaliczył już wsio co potrzebuje. Teraz tylko "cza wór piniondzóf" na ogarnięcie tematu. Dogaduje jeszcze kucharza i tort. Jak to zaliczę musze się gdzieś puścić za butami i garniturem No generalnie jest co robić A Twój jak? nie pyta? mój już wisiał u babć na telefonie o xboxa nie wcinam się... no tak...pozabijam ich i pójdę siedzieć jak za ludzi No to masz teraz jazdę z logistyki , ale ogarniesz - to jak z porodem -miliony kobiet dały radę A mój, mój jest na nie, ale pójdzie by tatusiowi przykrości nie robić.... no cycki opadają.... aaaa i polecam PS3 - lepsze gry Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 mój rozpozna uszczelkę jak mu szczeli w oko, a wymieni razem z baterią jak mieszkanie będziemy sprzedawać, "już" majówkę zaklepał na roboty domowe temat komunijny na szczęście czeka mnie za parę lat, będzie nie chcem ale muszem ale do powtórki chrztu w szóstej klasie to już nikt mnie nie zmusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.04.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja już chyba wole boxa bo przynajmniej się musi ruszać AAAAAAAAAAa czyli młode Twoje jednak idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.04.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 mój rozpozna uszczelkę jak mu szczeli w oko, a wymieni razem z baterią jak mieszkanie będziemy sprzedawać, "już" majówkę zaklepał na roboty domowe temat komunijny na szczęście czeka mnie za parę lat, będzie nie chcem ale muszem ale do powtórki chrztu w szóstej klasie to już nikt mnie nie zmusi... a tak,matoda wymiany z baterią u mnie tez się sprawdza a coś bliżej na temat chrztu 13 latka, mi powiesz?? Ja już chyba wole boxa bo przynajmniej się musi ruszać AAAAAAAAAAa czyli młode Twoje jednak idzie? ale przy ps tez się rusza,ja mam kilka fajnych gier po których leczę zakwasy Czy idzie ??? no na pewno nie w tym roku, a jesli argumentacja młodego się nie zmieni -to ja nie dopuszczę do takiej farsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.04.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A mój, mój jest na nie, ale pójdzie by tatusiowi przykrości nie robić.... no cycki opadają.... Niezły aparat:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.04.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 czytałam ostatnio że w którejś diecezji (płockiej?) praktykują ponowny chrzest po 6 klasie, i są teraz zapędy żeby to na cały kraj przenieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts