Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej hej :)

świat się kończy Malka będzie kosić trawe :D:D:D:D

nooo kochana, jak dobrze pójdzie to już na przyszłą wiosnę :lol:

ps - jak bys tak czasem telefon odbierała to bys mnie uszczęśliwiła :)

zdecydowanie porsche, od kosiarki to on ma firmę :)

znaczy co ??? kosiarki robicie, czy nimi handlujecie ? aaaaa wiem szefu ma ogrodnika :)

Właśnie objechałam całą swoją działeczkę kosiareczką...

mam jakieś 6,5 kM i nie wyobrażam sobie słabszej... Już taka była trawa wysoka w miejscach, że i ta moja już miała problem...

Chyba pierwsza na wsi kosiłam...

sąsiadka się dziwiła..., ze już koszę....

Aaaa i zabrało mi to jakieś 2 godzinki...

Taką pracę w ogrodzie to ja baaardzo lubię... naprawdę lubię kosić kosiarką...

no pacz, a mój slubny nie ma ogrodnika.......

kurna, ale żonę ma :bash:

O nas już gadają, że "baba (ja) zapie...ala a chłop (mój M) tylko po włościach spaceruje". To było po jakieś akcji drewno, podczas gdy mój mąż z drugiej strony domu walczył z ziemią. Ale tego już nikt nie widział:sick:

:o :o :o

aaa to Ty byłaś ten nieznany numer?

sooorki teraz wlaśnie lookałam, że mam coś nieodebrane :( kajam się

Ale staram się na tym moim cholernym internecie zaklepać stoły,krzesła i zastawe na komunie.. i w końcu chyba mi się udało, czekam jedynie na potwierdzenie.

No i okna zaczynam myć :D:D:D jak zawsze tydzień po świętach :D:D:D

O nas już gadają, że "baba (ja) zapie...ala a chłop (mój M) tylko po włościach spaceruje". To było po jakieś akcji drewno, podczas gdy mój mąż z drugiej strony domu walczył z ziemią. Ale tego już nikt nie widział:sick:

jak ja walczę z czymkolwiek, to mój ślubny wyciąga miarkę i po raz srylionowy mierzy ile to profili trzeba na sufity, albo ścianki...

a hitem był opowiadany juz przez ze mnie "numer z łopata" - do dziś mnie trzęsie jak sobie przypomnę :mad::mad::mad:

:o :o :o

aaa to Ty byłaś ten nieznany numer?

sooorki teraz wlaśnie lookałam, że mam coś nieodebrane :( kajam się

Ale staram się na tym moim cholernym internecie zaklepać stoły,krzesła i zastawe na komunie.. i w końcu chyba mi się udało, czekam jedynie na potwierdzenie.

No i okna zaczynam myć :D:D:D jak zawsze tydzień po świętach :D:D:D

no jak nieznany jak znany :o

ale z martwą natura nie gadam, więc się nie nagrałam.

nooo kochana, spisałaś się, a młody jak ??

U mnie znów temat powróciłi kurna chyba złożę w sadzie wniosek o samostanowienie młodego w kwestiach wyznania, albo wybije rodzinę A, w pień :mad::mad:

no zgadłaś u niego żona rządzi :D

wiecie jak trudno traktować poważnie szefa który jest technicznie upośledzony , chociaż nie głupi trzeba mu to przyznać :)

Mój tez jest szefem, ale jak twierdzi on musi wiedzieć jak zarządzać czasem i ludźmi i znać proces technologiczny produkcji, ale do pracy to on ludzi zatrudnia ....

Jee za to drugie kryminał Cie czeka - osobiście odradzam ;) choć się nie upieram bo znam emocje :D:D:D

No młody zaliczył już wsio co potrzebuje. Teraz tylko "cza wór piniondzóf" na ogarnięcie tematu. Dogaduje jeszcze kucharza i tort. Jak to zaliczę musze się gdzieś puścić za butami i garniturem :o

No generalnie jest co robić :)

A Twój jak? nie pyta? mój już wisiał u babć na telefonie o xboxa :o nie wcinam się...

tak tak to znana wymówka żeby żarówki nie wkręcić i uszczelki nie zmienić :)

mój by zapytał - a co to jest uszczelkę ? ;)

Jee za to drugie kryminał Cie czeka - osobiście odradzam ;) choć się nie upieram bo znam emocje :D:D:D

No młody zaliczył już wsio co potrzebuje. Teraz tylko "cza wór piniondzóf" na ogarnięcie tematu. Dogaduje jeszcze kucharza i tort. Jak to zaliczę musze się gdzieś puścić za butami i garniturem :o

No generalnie jest co robić :)

A Twój jak? nie pyta? mój już wisiał u babć na telefonie o xboxa :o nie wcinam się...

no tak...pozabijam ich i pójdę siedzieć jak za ludzi ;)

No to masz teraz jazdę z logistyki , ale ogarniesz - to jak z porodem -miliony kobiet dały radę :lol:

A mój, mój jest na nie, ale pójdzie by tatusiowi przykrości nie robić.... no cycki opadają....

aaaa i polecam PS3 - lepsze gry :)

Edytowane przez malka

mój rozpozna uszczelkę jak mu szczeli w oko, a wymieni razem z baterią jak mieszkanie będziemy sprzedawać, "już" majówkę zaklepał na roboty domowe :)

temat komunijny na szczęście czeka mnie za parę lat, będzie nie chcem ale muszem ale do powtórki chrztu w szóstej klasie to już nikt mnie nie zmusi...

mój rozpozna uszczelkę jak mu szczeli w oko, a wymieni razem z baterią jak mieszkanie będziemy sprzedawać, "już" majówkę zaklepał na roboty domowe :)

temat komunijny na szczęście czeka mnie za parę lat, będzie nie chcem ale muszem ale do powtórki chrztu w szóstej klasie to już nikt mnie nie zmusi...

a tak,matoda wymiany z baterią u mnie tez się sprawdza ;)

a coś bliżej na temat chrztu 13 latka, mi powiesz??

Ja już chyba wole boxa bo przynajmniej się musi ruszać :lol2:

AAAAAAAAAAa czyli młode Twoje jednak idzie?

ale przy ps tez się rusza,ja mam kilka fajnych gier po których leczę zakwasy :oops:

Czy idzie ??? no na pewno nie w tym roku, a jesli argumentacja młodego się nie zmieni -to ja nie dopuszczę do takiej farsy.